Sillysvepet: De Ligt erbjuden till Real Madrid – ”Napoli tror på Cavani igen”

Sillysvepet: De Ligt erbjuden till Real Madrid – ”Napoli tror på Cavani igen”

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är fredagens nyheter.

"Har erbjudit De Ligt till Real Madrid"
Mino Raiola påstås var i farten igen. Samtidigt som han förhandlar om målvakten Areolas framtid i Spanien har agenten passat på erbjuda Juventus-backen till Real Madrid. Holländaren har haft svårt att övertyga i Turin.
(Sport

Real Madrid jagar Fabian Ruiz
”Ja det är sant, Real Madrid visar intresse… Vi får se i sommar”, berättar mittfältarens agent. Tidigare har Napoli-spelaren kopplats ihop med Liverpool till sommaren.
(Sky Sports/Canal Sur

... men får konkurrens från Barcelona
Katalanerna "drömmer om Fabian". Barcelona ser honom som den perfekta ersättaren till Rakitic och perfekt tillsammans med De Jong. Kanske har vi sommarens tvekamp här?
(AS

”Mbappé är förstavalet” för Real Madrid
Men Real Madrid kan ändå få det svårt att värva fransmannen redan i sommar. Kontraktet med PSG går dock ut 2022, så trots coronavirus och höga personliga krav från Kylian Mbappé håller spanjorerna koll på situationen i Paris.
(AS

Umititi har PL-trio efter sig
Arsenal, Chelsea och Man United hör sig för om Samuel Umtiti, nu hel igen efter sin knäskada. Barcelona hoppas på "en bra affär" i sommar, men kanske vill man hellre använda honom som delbetalning för Neymar i PSG?
(Sport)  

Juventus går för Gabriel Jesus
Juve-intresset är inte nytt. Nu uppges man vara villiga att låta Douglas Costa gå till Manchester City som delbetalning för att få över brasseanfallaren till Turin.
(Calciomercato

"Napoli tror på Cavani igen"
Tiden talar för Napoli. Cavanis kontrakt med PSG går ut i sommar. Napolis president De Laurentiis har ett erbjudande klart: sju miljoner euro vid signatur och sedan samma summa som årslön, om anfallaren återvänder.
(Tuttosport

River drömmer om Higuain
Argentinska River Plate vill gärna se en återkomst för Gonzalo Higuian nu när Juventus-anfallaren omges av flyttrykten. Han skulle tas emot med öppna armar, skriver...
(Clarin

Liverpool drar sig ur kampen om Werner
Bayern München funderar på Timo Werner (Leipzig) och får nu mindre konkurrens. Liverpool sägs pausa alla försök till värvningar under Coronakrisen.
(Daily Mail

Real Madrid behöver inte Ceballos
Real Madrid tänker inte använda Dani Ceballos nästa säsong. Det öppnar upp för Arsenal som gärna vill behålla lånet. Spelaren själv har tidigare sagt att han hellre spelar för Real Betis om det inte blir en fortsättning i Madrid.
(Mirror

Williams räcker för United
Manchester United kommer inte att leta ny vänsterback till sommaren. 19-årige Brandon Williams har övertygat så pass mycket att någon värvning knappast behövs.
(The Sun

Aston Villa spanar på Maxime Lopez
Den 22-årige mittfältaren är en publikfavorit i Marseille, men Lopez har svårt att ta en säker startplats. Aston Villa är intresserade av hans tjänster till sommaren.
(Birmingham Mail

******

Torsdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-03 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans