Sillysvepet: Ceballos vill återvända till Real Madrid

Sillysvepet: Ceballos vill återvända till Real Madrid

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

”Zlatan återvänder till Allsvenskan”
Italienska uppgifter gör gällande att Zlatans tid i Milan är på väg mot sitt slut. Anfallaren kommer lämna klubben efter säsongen och fortsätta karriären i Allsvenskan.
(Corriere della Sera)

Planen för att värva Chiesa
Juventus är på jakt efter Fiorentinas Federico Chiesa och är redo att göra affär. Mandragora och Romero är Juventus-spelare som kan komma att ingå i uppgörelsen. 
(Tuttosport)

Mittbacken förlänger med Montpellier 
Den 42-årige brassen Vitorino Hilton har gjort över 300 matcher för klubben och nu blir det ytterligare en säsong hos fransmännen. 


Wolves har ögonen på Palhinha
Morgan Gibbs-White är i blåsväder i Wolverhampton och nu överväger klubben att värva Sportings mittfältare Joao Palhinha för att förstärka mittfältet.
(Mirror)

Højbjerg vill upp en nivå till
Danske Pierre Emile Højbjerg som spelar i Southampton pratar med tysk media om framtiden. Mittfältaren är sugen på större utmaningar och vinna titlar. Tidigare har det ryktas om övergång till Tottenham för 24-åringen.
(Sport1)

Todibo vill stanna i Schalke
Jean-Clair Todibo är utlånad av Barcelona till Schalke 04 säsongen ut. Nu säger 20-åringen att han trivs bra i klubben och kan tänka sig att stanna. Frågan är om klubben har råd med utköpsklausulen på 25 miljoner euro?
(Bild)

Italienskt intresse för två Barça-spelare
Semedo funderar på Man City, men Juventus satsar ändå hårt på att värva Barcelona-spelaren. Samtidigt rapporteras att bara löneförhandlingar återstår innan Vidal kan flytta från Katalonien till Inter.
(Mundo Deportivo)
(Mundo Deportivo)

... och Barcelona kan tänka sig att ersätta med Dest
Efter rykten om De Sciglio menar nu Marca att Barcelona istället kan satsa på Sergino Dest (Ajax) om Semedo lämnar klubben.
(Marca)

La Liga-klubbar rear ut stjärnspelare?
Ousmane Dembélé (Barcelona) och Saul Niguez (Atlético) kan reas ut. Gareth Bale kan få lämna Real Madrid gratis. Detta om vi ska tro...
(Daily Mirror)

Ceballos vill återvända till Real Madrid
Arsenal-lånet upprepar att det är i Spaniens huvudstad han ser sin framtid, även om det blir svårt att ta en plats.
(Deportes Cuatro)

... och Torreira vill tillbaka till Serie A
MIttfältaren återhämtar sig efter sin skada och nu berättar hans agent att han gärna ser en flytt till Italien under sommarens transferfönster.
(Daily Mail)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-15 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans