Sillysvepet: Hernandez vill till Real Madrid – Dembélé ersätter Lacazette?

Sillysvepet: Hernandez vill till Real Madrid – Dembélé ersätter Lacazette?

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Hernandez i kontakt med Real Madrid
Bayern Münchens Lucas Hernandez är missnöjd med sin nuvarande situation. Han ska enligt uppgifter ha hört sig för hos Real Madrid och frågat om intresse om en övergång. Den franske backen har kontrakt med Bayern fram till 2024.
(TZ)

”Hans mål är att spela för Real Madrid”
Achraf Hakimi, som är utlånad till Dortmund från Real Madrid, har spel på Bernabéu som dröm för framtiden. Hakimis agent säger: ”Hans mål är att spela för Real Madrid, men det är ingen brådska”.
(Marca)

Lyon jagar Mamadou Sakho
OL hårdsatsar för att locka till sig tidigare PSG-kaptenen Mamadou Sakho, nu i Crystal Palace. Förhandlingarna om mittbacken är inte enkla men de går framåt, rapporterar…
(L'Equipe)

Dembélé in – Lacazette ut i Arsenal?
Häng med nu! Inter kan sälja Lautaro till Barcelona. Ersättare i den italienska klubben kan bli Lacazette. I så fall behöver Arsenal en ny anfallare, och klubben har Lyons Moussa Dembélé på sin radar. OL-anfallaren jagas dock av flera andra PL-klubbar också.
(L'Equipe och Sky Sports)

Lazio vill förlänga med Acerbi
Mittbacken har imponerat i Lazio som har häng på Juventus i jakten på Scudetton. Diskussioner med 32-åringen om en kontraktsförlängning fram till 2024, med ett lönelyft, pågår.
(Football Italia)

Chelsea intresserade av Corona
Portos ytter Jesus Corona finns på London-klubbens radar. Corona skulle kunna vara en billigare lösning än Dortmunds Jadon Sancho som också finns på Chelseas önskelista.
(Daily Express)

Polter vägrade lönesänkning – får lämna
Sebastian Polter i Union Berlin är avstängd av klubben resten av säsongen. Anfallaren, som sitter på utgående kontrakt, uppges ha vägrat att sänka lönen under corona-pandemin. Något övriga spelare har gjort.
(Berliner Zeitung)

Italiensk talang förlänger med United
Luca Ercolani har tillhört Manchester Uniteds akademi i fyra år och tillhör nu U20-truppen. Mittbacken har nu förlängt sitt utgående avtal med ytterligare ett år. Kan det bli en A-lagsdebut för italienaren?
(Manchester United)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-29 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans