Sillysvepet: Van Dijk nobbar PSG – skriver på rekordkontrakt

Sillysvepet: Van Dijk nobbar PSG – skriver på rekordkontrakt

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Choupo-Moting får lämna PSG
Efter Thiago Silva har det blivit dags för anfallaren Choupo-Moting att tacka för sig i den franska huvudstaden. Kontraktet går ut i sommar.
(RMC Sport)

Van Dijk nobbar PSG – skriver på rekordkontrakt
Liverpools mittback skriver nytt kontrakt med PL-ledarna och därmed är det stopp för PSG:s försök att locka över holländaren i sommar.
(The Sun)

Barcelona intresserade av Almada
Velez Sarsfields talang Thiago Almada är en jagad man. Nu hör La Liga-klubben sig för rapporterar den 19-årige mittfältarens agent.
(AS Argentina)

Larsson har fått kontraktsförslag av Aris
Den grekiska klubben erbjuder ytterligare ett år, men Daniel Larsson har ännu inte gett besked om vad han vill göra i framtiden.
(SDNA)

Rykten om Yusuf fortsätter snurra
Blåvitts mittfältstalang påstås vara på väg till Premier League, via schweiziska Grasshoppers. Det menar media i Nigeria.
(Score Nigeria)

Kurzawa på Chelseas radar
Atlético de Madrid och Arsenal är fortsatt intreserade av PSG:s vänsterback. Nu dyker även Chelsea upp som en möjlig destination när kontraktet går ut i sommar.
(France Football)

Inter intresserade av Bellerin
Arsenals ytterback dröjer med att skriva under ett nytt kontrakt för att få vet mer om vilken väg Gunners kommer att välja framöver. Det öppnar för en flytt, hoppas i alla fall Inter.
(Mirror)

Corona fördröjer Werner-övergången


... och Hwang Hee-chan kan ersätta Werner?
Sydkoreanske anfallaren Hwang Hee-chan finns på Leipzigs radar. När Timo Werner flyttar så hoppas klubben ersätta honom med Salzburgs 24-åring.
(Bild)

Zlatan lämnar Milan – men stannar i Italien?
Svensken är på väg bort från Milan, men det betyder inte att han lämnar Italien. Förutom Monza och Bologna har även Napoli dykt upp som en möjlig klubb.
(TuttoMercato)

Nice vill plocka Schneiderlin från Everton
OGC Nice, med ny ägare, vill få in mer muskler på mittfältet. Evertons fransman Morgan Schneiderlin är mannen för jobbet tänker Riviera-klubben.
(L'Equipe)

Arsenal och Man United intresserade av David
PL-duon är båda sugna på att värva belgiska Gents 20-årige offensiva mittfältare Jonathan David.
(HLN)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-12 18:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans