Sillysvepet: Bayern München sugna på Ndombélé – James Rodriguez öppen för en flytt

Sillysvepet: Bayern München sugna på Ndombélé – James Rodriguez öppen för en flytt

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Juventus nära avtal med Arthur
Den italienska klubben är på väg att signa Barcelonas mittfältare då man ser ut att ha kommit överens om de personliga villkoren.
(Sky Sports)

Bayern kommer inte gå efter den engelska talangen
Birmingham-spelaren Jude Bellingham är på många klubbars radar men Bayern München tänker inte ge sig in i jakten på 16-åringens underskrift. 
(Sun)

Arsenal var beredda att ge kontrakt till Willian
Innan corona-pandemin bröt ut hade The Gunners ett kontraktsförslag uppe på bordet för Chelsea-brassen Willian. 
(Mirror)

Guendouzi närmar sig flytt
Ofta bänkad av Arteta och nu rapporter om disciplinproblem. Mattéo Guendouzi är på väg bort från Arsenal. Inter och Atlético är de hetaste kandidaterna. Gunners hoppas kunna få in 40 miljoner euro.
(L’Equipe)

Mourinho begär fem nya förstärkningar
Tottenham-tränaren har bilden klar för sig. Fem nya spelare behövs i sommar, något han tänker meddela Spurs-ägaren Daniel Levy.
(90 min)

Agenten vill se Coutinho i Arsenal
Den offensiva brassens agent, Kia Joorabchian, vill se sin spelare i Arsenal till kommande säsong. Coutinho är just nu på lån i Bayern München från Barcelona och en comeback till Premier League har det länge pratats om.
(Mirror)

Rodgers: ”Leicester är den perfekta platsen för Maddison”
Tja, kanske inte så oväntat att detta uttalande kommer från The Foxes-tränaren Brendan Rodgers som gärna vill behålla sin mittfältsmotor. Det har spekulerats om en flytt till Man United för den engelska landslagsspelaren med den känsliga högerfoten.
(Leicester Mercury)

James Rodriguez öppen för en flytt till Napoli
Colombianen har ett år kvar på sitt kontrakt hos Real Madrid men har nu flaggat för en flytt till Serie A och Napoli. 
(AS)

Bayern München sugna på Ndombélé
Någon framtid i Tottenham ser Tanguy Ndombélé inte ut att ha, vars relation med José Mourinho beskrivs som frostig. Vi har tidigare rapporterat om att Barcelona visat intresse för mittfältaren och katalanerna ser nu ut att få konkurrens av Bayern München.
(Mirror)

Officiellt: Chelsea förlänger med van Ginkel
Allt som allt har det blivit fyra matcher i Chelsea-dressen för Marco van Ginkel sedan han anslöt till klubben för sju år sedan. Trots det väljer man att förlänga kontraktet med ytterligare ett år, vilket innebär att den skadedrabbade holländaren får en sista (?) chans att visa vad han går för.


Håland vill stanna i Dortmund
Någon flytt bort från Dortmund ser det inte ut att bli sommar för underbarnet Erling Håland. Det har snackats om Real Madrid och diverse engelska klubbar, men norrmannen säger sig inte ha några planer på att lämna Tyskland utan längtar efter att få uppnå framgångar tillsammans med den gulsvarta föreningen.
(Funke Mediengruppe, via Transfermarkt)

Hertha Berlin nästa för Rashica?
Oavsett om Werder Bremen klarar sig kvar i Bundesliga eller inte kommer Milot Rashica lämna klubben. Spekulationerna har varit många och nu har ett nytt rykte kommit till liv då Hertha Berlin kopplas samman med stjärnan.
(Deichstube)

Frankfurt väntas krympa truppen
Efter en fiaskoartad säsong planerar Eintracht Frankfurt för att banta ned truppen. Dock hoppas man få behålla sin fixstjärna Filip Kostic, som tidigare ryktats vara på väg bort.
(Frankfurter Rundschau)

Gikiewicz nya klubbadress avslöjad?
Union Berlin gjorde tidigare i år klart med att man inte planerade med målvakten Rafal Gikiewicz för framtiden. Nu verkar 32-åringen funnit en ny arbetsgivare då han sägs vara klar för en övergång till Augsburg.
(Bild)

”Kurzawa förlänger kontraktet”
Trots intresse från bland annat Chelsea och Arsenal ser det ut som att Layvin Kurzawa och PSG kommer fortsätta samarbetet. Vänsterbacken väntas nämligen inom kort underteckna ett nytt avtal som binder honom till den franska huvudstadsklubben fram till 2024.
(France Football)
 
Stort intresse för PSG-talangen
Adil Aouchiche anses besitta en talang utöver det extra och PSG har förgäves försökt övertyga honom att förlänga sitt kontrakt. Intresset för 17-åringens tjänster är enormt och inte mindre är sju klubbar för samtal med hans representanter.
(Foot Mercato)

*** *** ***

TORSDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-06-26 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans