Sillysvepet: Hammarby-talangen detaljer från en övergång

Sillysvepet: Hammarby-talangen detaljer från en övergång

Fredagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

(KVÄLLENS UPPGIFTER 18:15)

Bajen-talang nära flytt till AZ Alkmaar

Mayckel Lahdo är detaljer från en flytt till Nederländerna där han i sådana fall blir lagkamrat med Jesper Karlsson.
(Aftonbladet)

Jesus lämnar City – men blir kvar i Premier League
Den brasilianska anfallaren har gjort sitt på Etihad men inte i den engelska högstaligan om vi får tro...
(Fabrizio Romano)

Fonseca tar över Lille?
Lille har kommit långt i samtalen med portugisen som är frestad över utmaningen.
(Fabrizio Romano)

Danskar ute efter Sebastian Holmén
Den svenske mittbacken, som för tillfället är klubblös, har fått ögonen på sig och Randers är villiga att ta in försvarsspelaren.
(Fotbollskanalen)

En hel elva lämnar Man United
Under fredagen släppte engelsmännen en lista på elva spelare som lämnar klubben. Bland spelarna finns Mata, Cavani, Pogba och Matic.
(Man Uniteds hemsida)

…och även Burnley sommarstädar
Flera spelare kommer inte följa med klubben ned i The Championship. Mee, Tarkowski och Lennon återfinns bland namnen som inte fortsätter karriären på Turf Moor.
(Burnleys hemsida)

Daniel Sundgren till Israel?
Ytterbacken är på väg bort från grekiska Aris Thessaloniki och ryktas till Maccabi Haifa.
(Fotbollskanalen)

Kalle Holmberg aktuell för Peking
DIF-anfallaren kan återvända till östgötarna. Tränare Rikard Norling har bekräftat att han vill ha in strikern.
(NT)

Chelsea tackar av Christensen
Mittbacken lämnar Londonklubben. Det bekräftades under fredagen.


EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:00)

United nära att värva Ajax-stjärnan
Manchester United och nye tränaren Erik ten Hag gör allt för att locka till sig Ajax brasse-ytter Antony från Ajax.En affär är nära och tros gå på 60 miljoner euro.
(Goal)

... och de Jong öppnar upp för en flytt
Tidigare har Frenkie de Jong uppgetts vara tveksam till att lämna Barcelona för Manchester United. Nu menar The Athletic att mittfältaren har ändrat sig och sagt ja.
(The Athletic)

Chelsea och PSG funderar på Lautaro
Inter kan vara öppna för en försäljning av sin anfallare Lautaro Martinez för att få loss resurser att värva Romelu Lukaku. PSG och Chelsea finns med som möjliga destinationer.
(Tuttomercato

”Zidane är överens med PSG”
Efter gårdagskvällens uppgifter från RMC Sport går konkurrerande franska radiokanalen Europe 1 ännu längre vad gäller Zinedine Zidane som ny PSG-tränare. Enligt dem är parterna redan överens och Zidane kan komma att presenteras de närmaste dagarna.
(Europe 1

... och Pogba väntar ut en signatur
Paul Pogba vill gärna till PSG om Zidane sitter på tränarbänken. Därför inväntar han ett eventuellt officiellt besked innan han sätter sig ner och pratar kontrakt.
(RMC Sport

Officiellt: Luis Campos i PSG
Han har redan börjat jobba. Men först i dag presenterade PSG sin nya ”fotbollsrådgivare” (läs: sportchef) Luis Campos officiellt. Han tar över efter sparkade Leonardo som många menar misslyckats med att få till till lagbygget. Ruben Neves har högsta prioritet
Wolves-mittfältaren står högst på listan när Barcelona planerar för hösten. Däremot uppges en värvning av Citys Bernardo Silva vara omöjigt just nu. Det uppger katalansk media.
(Sport)

Tottenham utmanar Arsenal
Leicester-mittfältaren Youri Tielemans har länge kopplats ihop med en flytt till Arsenal i sommar. Nu kan rivalen Tottenham blanda sig kampen om belgaren.
(Givemesport)

”Nketiah förlänger med Arsenal”
Trots rykten om en flytt för anfallaren kommer nu uppgifter om att han är nära att skriva på ett nytt kontrakt med Gunners.
(Ryan Taylor

Sterling vill ha garantier av Chelsea
Raheem Sterling kan lämna City och jagas av bland andra Chelsea där nya ägaren har satt upp honom på sin önskelista. Nu vill Sterling ha garantier för speltid och klubbens ambitioner innan samtalen kan gå vidare.
(Daily Mail
 
***

MORGONENS UPPGIFTER (10:00)

Bayern München hör sig för om Harry Kane
Om Lewandowski lämnar Bayern München vill klubben ersätta anfallaren och har hört sig för om Tottenhams stjärna Harry Kane. 
(Alfredo Pedulla)

Försäljning av Mané ska finansiera Núñez
Liverpool räknar med att Bayern München betalar 40 miljoner pund för Sadio Mané. Pengarna ska klubben använda för att betala övergången för Núñez från Benfica.
(Telegraph)

Engelska klubbar jagar Matthijs de Ligt
Chelsea, Liverpool och United är på jakt efter den holländske mittbacken. Juventus vill i sin tur förlänga kontraktet med 22-åringen.
(Corriere dello Sport)

HSV dumpar Marko Johansson
Det finns ingen plats i Hamburger SV för Marko Johansson och svenskens rådgivare har fått beskedet att målvakten får leta efter en ny klubb.
(Bild)

”Zidane kommer träna PSG”
Den kände franske journalisten Daniel Riolo menar att Zinedine Zidane kommer att ta över PSG efter Pochettino och leda laget nästa säsong. Det berättade han in sin radio-show ”After Foot”.
(AS)
Real Madrid och City har ögonen på Reece James
Chelseas Reece James lockar till sig intresse från Real Madrid och Manchester City. 22-åringen uppges vara underbetald i London-klubben och har inga nya kontraktsförhandlingar planerade.
(Daily Mail)

Vilhelmsson vidare till Nederländerna
IFK Göteborgs Oscar Vilhelmsson har besökt Sparta Prag och intresse finns från den tjeckiska klubben. Efter besöket uppges anfallaren ha åkt vidare till Nederländerna för att besöka Vitesse och Groningen.
(iSport)

Chelsea-intresse för Kimpembe 
Efter Rüdigers flytt från Chelsea är laget på jakt efter nya försvarsspelare. På listan finns Presnel Kimpembe i PSG.
Pirlo tar över turkiskt lag
Arsenal vill ha Arthur
London-klubben har tidigare visat intresse för Juventus mittfältare Arthur och nu verkar klubben återuppta diskussionerna om en övergång. Arsenal kan tänka sig att släppa Gabriel eller Martinelli som en del av affären.
(Calciomercato)

Inter på jakt efter Milenkovic
Fiorentinas Nikola Milenkovic finns på Inters önskelista och en kontakt ska ha tagits för att inleda förhandlingar om den serbiske mittbacken.
(Gianluca di Marzio)

******
Torsdagens Sillysvep
 

SvenskaFans.com2022-06-10 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans