Sillysvepet: Mané är Real Madrids förstaval

Sillysvepet: Mané är Real Madrids förstaval

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Toppklubbarna får vänta på Haaland
Norrmannen är ett hett villebråd och flera klubbar är ute efter anfallarens signatur, bland annat har Real Marid och Man United signalerat ett intresse för strikern. Men Dortmunds succéspelare kommer inte gå att få loss i det första taget. 19-åringens utköpsklausul blir aktiv först år 2022 - enligt...
(Evening Standard)

Framtiden för Perisic inte bestämd
Kommer kroaten stanna i Bayern München eller återvänder han till Inter? Ivan Perisic var utlånad till Bayern München förra säsongen och nu spekuleras det om mittfältarens framtid. Karl-Heinz Rummenigge (Bayern) är förtegen om 31-åringens fortsatta äventyr men berättar att han en god relation med Giuseppe Marotta (Inter).
(Sportstar)

Barcelona sänker prislappen på Umtiti
Den spanska klubben har valt omvärdera sitt utgångspris för Umtiti. Tidigare värderades han till 45 miljoner pund men nu ligger priset på 27 miljoner pund. Bland intressenterna finns Man United och Arsenal som båda vill knyta till sig fransmannen.
(Metro)

Lacazette för Lemar?
Arsenal uppges vara intresserade av att byta till sig belgaren Thomas Lemar från Atlético de Madrid med anfallaren Alexandre Lacazette i utbyte.
(AS)

Liverpool kan sälja tre spelare för att ha råd med Werner
För att finansiera ett köp av anfallaren Timo Werner från RB Leipzig till sommaren kan Liverpool bli tvungna att göra sig av med spelare. Prislappen för tysken sägs ligga på omkring £50 miljoner.
(The Athletic)

Higuaín till MLS?
Den argentinske anfallaren har ryktats bort från Juventus och kan nu återförenas med brodern Federico i DC United.
(Washington Post)

Tian väntar på Sané
Om Leroy Sané lämnar Manchester City för Bayern München kommer han få bära nummer tio på ryggen nästa säsong.
(Mirror)

Sadio Mané är Real Madrids förstaval
Liverpools senegalesiske anfallare ska nu vara den spelare Real Madrid helst vill värva. Detta sedan förhandlingarna om Kylian Mbappé drar ut på tiden.
(Le10sport)

Balotelli lämnar Brescia?
Spelarens agent Mino Raiola öppnar för en flytt och brasilianska Vasco da Gama och turkiska Galatasaray ska vara intresserade.
(Football-Italia)

Victor Moses prislapp för hög?
Nigerianen får inte plats i Chelsea men Inter vill inte betala övergångssumman på £10,75 miljoner som skulle göra lånet permanent.
(The Sun)

Sevilla värvar turkisk målvakt?
Den 24-årige målvaktstalangen Ugurcan Cakir i Trabzonspor, som bland annat jagats av Leicester, ska nu istället vara högaktuell för en övergång till Sevilla.
(Leicestershire Live)

Danielson tränar med Djurgården
Landslagsmittbacken Marcus Danielson är tillbaka i Sverige och det spekuleras om att han kan lånas tillbaka av de svenska mästarna.
(Fotboll Sthlm)

Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-21 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans