Sillysvepet: Coutinho till Tottenham?

Sillysvepet: Coutinho till Tottenham?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är lördagens nyheter.

Milan vill ge tre spelare för talang
Brescias mittfältstalang Sandro Tonali jagas av flera klubbar, däribland Milan. 19-åringens favoritklubb uppges vilja offra målvakten Alessandro Plizzari, försvararen Matteo Gabbia och mittfältaren Tommaso Pobega för att knyta till sig Tonali.
(Calciomercato)

Kondogbia tillgänglig för reapris?
Om Valencia skulle misslyckas kvalificera sig för spel i Champions League till nästkommande säsong kan mittfältaren vara tillgänglig till ett betydligt billigare pris än de 80 miljoner euro som hans nuvarande utköpsklausul ligger på.
(Evening Standard)

Tottenham utmanar om Coutinho
Det ser för varje dag som går alltmer ut som att det blir en återkomst till de brittiska öarna för Coutinho. Senaste klubben att visa intresse för brasilianaren är Tottenham.
(The Mirror)

Kane, Håland eller Ighalo?
Anledningen till att Manchester United ännu inte tagit något beslut gällande den inlånade Odion Ighalo är helt enkelt att han inte är klubbens förstaval. I stället hoppas man kunna plocka in antingen Harry Kane eller Erling Håland.
(Evening Standard)

Smalling hoppas stanna i Roma
Föga överraskande vill Chris Smalling helst av allt bli kvar i Roma permanent efter sin lyckosamma sejour i den italienska huvudstadsklubben. Dock kan övergången spricka på grund av coronavirusets framfart, som belastat Romas ekonomi.
(The Sun)

West Ham öppna för förslag
Felipe Anderson har den senaste tiden ryktats vara på väg bort från West Ham och nu verkar det som att klubben är öppna för att sälja. Napoli är just nu det hetaste spåret.
(The Mirror)

Roma och Inter in i jakten
Thomas Partey är en eftertraktad man. Sedan tidigare har han kopplats samman med Arsenal och Manchester United, och nu ska även Inter och Roma ha gett sig in i jakten på hans signatur.
(Mundo Deportivo)

Rivalerna gör upp om supertalangen?
Aston Villa sitter på en oslipad diamant i form av den 16-årige Carney Chukwuemeka. Det har inte gått Manchester United och Liverpool obemärkt förbi, som båda väntas försöka locka över supertalangen under sommarens övergångsfönster.
(The Sun)

”Ingenting är omöjligt”
Kingsley Coman ger ett kryptiskt svar på frågan om hans framtid, samtidigt som han hyllar Pep Guardiola som en fantastisk tränare. Detta har fått främst brittisk media att tro att en övergång till Manchester City kan vara på gång.
(Eurosport)

Chelsea hoppas på försvararen
30 miljoner pund. Så mycket är Chelsea villiga att hosta upp för att få Lille att släppa Gabriel Magalhaes, som även finns på Arsenal och Evertons radar.
(Express)

Jakten på Upamecano fortsätter
Dayot Upamecano betraktas som en av de bästa mittbackarna i Bundesliga och mycket talar för att han i sommar lämnar Leipzig. En flytt till England har sett troligast ut, men nu ska Real Madrid ha klivit in i handlingarna. Fortsättning följer...
(The Mirror)

Officiellt: Norwich förstärker offensiven
Daniel Sinani heter Norwichs senaste nytillskott. Anfallaren kommer från Luxemburg och ansluter till den engelska klubben i sommar gratis då han lämnar F91 Dudelange.
(Norwichs hemsida)

”Aubameyang måste lämna Arsenal”
Enligt Jean-Pierre Mounguengui, som är president på det gabonska fotbollsförbundet, bör Pierre-Emerick Aubameyang se sig om efter en ny klubb i sommar. Detta då han anser att Arsenal inte har tillräckligt höga ambitioner.
(Sky Sports)

Buffon förlänger med Juventus?
Den numera 42-årige målvakten, som för ett par år sedan såg ut att ha gjort sin sista match i Juventus, ser ut att kunna förlänga sitt kontrakt med ytterligare ett år.
(Corriere della Serra)

Kanté till Juventus?
Efter att Real Madrid och PSG visat intresse kommer det nu uppgifter om att N'Golo Kanté kan lämna Chelsea för Juventus.
(Football-Italia)

Martinez flirtar med Barcelona
Inters anfallare Lautaro Martinez har kopplats ihop med Barcelona en tid och nu pratar hans agent om argentinarens önskan att spela med Lionel Messi.
(AS)

Lundevall söker sig tillbaka till Allsvenskan?
Efter ett äventyr i indiska högstaligan är Simon Lundevall, som lämnade Elfsborg ifjol, på väg tillbaka till Allsvenskan. Än så länge tränar han dock med IFK Eskilstuna.
(Fotbollskanalen)

Klopp allt mer angelägen om Diego Carlos
Tysken ser Sevillas brasilianske mittback som en idealisk partner till Virgil van Dijk nästa säsong.
(Daily Express)

*  *  *

Fredagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-11 18:06:00

Fler artiklar om SvenskaFans