Sillysvepet: Sané har lämnat Tyskland

Sillysvepet: Sané har lämnat Tyskland

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:30)

Sané inte kvar i Tyskland
Det är tyska källor som påstår att Leroy Sané lämnat Tyskland och är i detta nu på väg till England för att slutförhandla angående sin övergång till Manchester City. Stämmer uppgifterna kan vi inom kort förvänta oss ett offentliggörande från antingen Schalke eller Citys sida.
 


Dubbla ytterbackar till Schalke?
Schalke 04 ser ut att stärka upp rejält på försvarssidan då klubben är nära två nya ytterbackar. Spelarna det handlar om är Coke, högerback, från Sevilla samt Abdul Raman Baba, vänsterback, från Chelsea. Den förstnämnde är en permanent övergång medan Baba enbart skulle lånas in under kommande säsong.
(Transfermarkt)

Hernanes ser ut att flytta
Den brasilianske mittfältaren har för vana att flytta på sig efter att ha bytt klubb inom Italien tre gånger på kort tid. Inte ens ett år efter att han blev klar för Juventus ser det nu ut som att Hernanes kommer lämna, och det till antingen Benfica eller Bayer Leverkusen.
(Football Italia)

Eriksen skapar flyttrykten
Tottenham vill av förklarliga skäl förlänga kontraktet med sin playmaker Christian Eriksen. Dansken själv däremot verkar inte vara lika villig då han nobbade klubbens förslag. Detta gör att han nu ryktas vara på väg bort från London-laget.
(The Sun)

Gomez snart i Premier League?
Tidigare i veckan nämndes Mario Gomez vara nära en övergång till Borussia Dortmund. Nu är det istället West Ham som är det hetaste spåret efter att engelsmännen fått sitt bud på önskespelaren Carlos Bacca nobbat. Det återstår att se om de lyckas bättre med den tyske anfallaren.
(Tutto Mercato)

Galatasaray sugna på duo
Turkiska storklubben Galatasaray vill vässa truppen och verkar ha hittat en duo i staden Liverpool. Oumar Niasse, Everton, och Lucas Leiva, Liverpool, är spelarna det handlar om och väntas inte vara särskilt svåra att lösa ut från sina respektive kontrakt.
(Transfermarkt)

Aston Villa presenterar ersättare
Så sent som i går stod det klart att Brad Guzan lämnar Aston Villa för att fortsätta karriären i Middlesbrough. Trots det har Birmingham-klubben redan gjort klart med en ersättare då Costel Pantilimon kritat på ett avtal, om man ska tro Birmingham Mail.
(Birmingham Mail)

Aigner slutligen presenterad
Det har ryktats fram och tillbaka, men nu är det helt klart. Stefan Aigner lämnar Eintracht Frankfurt och återvänder till 1860 München, som han skrivit kontrakt med fram till 2020.
(1860 Münchens hemsida)


EFTERMIDDAGENS UPPDATERING (15:00)
 
Officiellt: Gameiro klar för Atletico
Atlético och Sevilla har offentliggjort Kévin Gameiros övergång. Anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till den 30 juni 2020.
(Atletico på SvenskaFans
 
Officiellt: Vietto från Atletico till Sevilla
Luciano Vietto spelar den kommande säsongen i Sevilla. Det handlar om ett lån med en köpoption i andalusiernas favör och återköpsklausul i Atletis favör.
(Atletico på SvenskaFans
 
Officiellt: Sevilla värvar Yedder
Toulouse anfallare, som jagats av bland annat Arsenal och Tottenham, har skrivit på för Sevilla. Endast läkarundersökning återstår innan allt är klart. 
 

 
Officiellt: Zenga tar över Wolves
Kenny Jackett fick sparken på fredag kväll och på lördag förmiddag var det klart med en ny tränare i Wolves. Den gamle stjärnmålvakten Walter Zenga tar över.
(Wolves på SvenskaFans)

Marco Verratti vill stanna i PSG
Den italienska mittfältaren, som kopplats ihop med Real Madrid, säger i en intervju med franska La Parisien att han kommer stanna i PSG och vill vinna Champions League med klubben.
(Le Parisien)

Igboananike flyttar till D.C. United
Den tidigare Djurgården- och AIK-anfallaren Kennedy Igboananike lämnar Chicago Fire för D.C. United. 
(MLS på SvenskaFans)

Sunderland jagar Helander
Enligt italiensk press så har Sunderland, med dess nye manager David Moyes, kontaktat Hellas och inlett förhandlingar om den svenske försvarsspelaren Filip Helander.
(Hellas Verona på SvenskaFans)


MORGONENS UPPGIFTER (09:50)
 
United jagar brasiliansk högerback
Manchester United vill ha Monacos högerback Fabinho. 22-åringen spelade under Mourinho i Real Madrid och nu vill tränaren ta honom till Old Trafford.
(Globoesporte)
 
Wolves sparkar sin manager
Sent på fredagskvällen blev det klart att Wolverhampton sparkas in tränare Kenny Jackett. Ersättare är ännu inte klar.
(Wolves på SvenskaFans)
 
Raiola: ”No deal done between Clubs”
Senaste nytt om Pogba från agentens twitter:
 


 
Everton vill ha mer betalt för Lukaku
Chelsea vill värva den belgiske anfallaren Romelu Lukaku, men klubbens bud på ca 690 miljoner kronor fick nobben av Everton som vill ha mer betalt.
(Daily Mirror)
 
Nytt bud – eller ge upp Lacazette?
Motsägelsefulla uppgifter från England där Telegraph skriver att Arsenal är redo att lägga ett nytt större bud på Lyons anfallare Alexandre Lacazette. SkySport skriver å andra sidan att Gunners ger upp Lacazette.
(Telegraph och Sky Sports)  
 
Christian Eriksen vill ha mer av Spurs
Tottenhams mittfältare har tackat nej till ett nytt kontraktsförslag med klubben. 24-åringen vill ha ännu bättre betalt. Återstår att se om Spurs tycker han är värd det…
(Evening Standard)
 
”Milik skriver under på måndag”
Ajax anfallare är snart klar för Napoli. Enligt Gianluca di Marzio skriver polacken på sitt kontrakt med Napoli på måndag.
(Gianluca di Marzio)

Ajax är redo att ta hand om Balotelli
Den italienska anfallaren har ingen framtid i Liverpool och nu sägs Ajax vara intresserade. Besiktas har tidigare nämnts som en aktuell klubb men Balotelli är inte intresserad av en flytt till Turkiet.
(Daily Mail)
 
Klubbarna inte överens om Stones
Manchester City tycker att 485 miljoner kronor räcker för att värva Evertons försvarare John Stones, men Everton vill ha ca 600 miljoner. Rätt många miljoner i emellan…
(Guardian)
 
Affär mellan Sevilla och Atlético snart i hamn
Kevin Gameiro är nära en övergång från Sevilla till Atlético. Pappersarbete och läkarundersökning är det som återstår innan det kan bli officiellt.
(Atletico på SvenskaFans)
 
Galatasaray vill ha duo från England
Den turkiska klubben vill värva från Premier League. Enligt the Mirror är de intresserade av Manchester Citys försvarare Jason Denayer och Liverpool mittfältare Lucas Leiva.
(Daily Mirror)

******
Fredagens Sillysvep
SvenskaFans silly season-sida

SvenskaFans.com2016-07-30 20:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans