Sillysvepet: Liverpool ger inte upp Werner – Barcelona vägrar sälja Ansu Fati

Sillysvepet: Liverpool ger inte upp Werner – Barcelona vägrar sälja Ansu Fati

Här är lördagens nyheter från Silly Season-världen.

Man United ändrar planerna?
Siktet har varit inställt på Jack Grealish men nu när Kai Havertz visat framfötterna i Bayer Leverkusen ser The Red Devils ut att gå för honom istället för Aston Villas spelmotor.
(Manchester Evening News)

...men man har konkurrens
Det är såklart inte bara en klubb som kommer vilja ha Kai Havertz signatur i sommar utan det kommer att bli en dragkamp. Bayern München känner sig säkra på att man lyckas landa 20-åringen.
(Independent)

Leicester lugna över Chilwell-situationen 
The Foxes är inte oroade över Chelseas intresse för sin vänsterback. Om Leicester tar en CL-plats tyder nog en del på att Chilwell blir kvar i klubben.
(Leicester Mercury)

...och klubben tänker inte sälja Chilwell för vilken summa som helst
Åtminstone 60 miljoner pund får intressenterna punga ut om man vill ha 23-åringens signatur. 
(The Guardian)

Liverpool utmanar om Sancho...
Real Madrid och Man United är båda beredda på att ta in Dortmund-yttern Jadon Sancho. Nu har ett till lag visat intresse för engelsmannen, nämligen Liverpool.
(Independent)

... och ger inte upp Werner
Trots att allt verkar klart med Chelsea har inte Timo Werner officiellt presenterats som en Chelsea-spelare ännu. Liverpool har i sin tur inte gett upp jakten och förväntas lansera ett nytt bud som skulle ge Werner en bättre lön än det Chelsea erbjudit.
(Express)

Vem vinner dragkampen om Thiago Silva?
PSG-mittbacken blir kontraktslös i sommar och hans rutin är nog av intresse för flera klubbar. Everton och Milan är två lag som kan tänka sig att ta in brassen.
(Le10Sport)

Arsenal sugna på Aarons
...men The Gunners tycker att prislappen för Norwich-backen är för hög.
(Evening News)

Mertens fortsätter i Napoli?
Belgaren ser ut att stanna i Neapel fram till 2022. Ett hårt slag i ansiktet för både Inter och Chelsea som hade tänkt sig att ta in mittfältaren.
(Daily Mail)

City jagar Falkenberg-spelare
Den 18-årige nyzeeländaren Matthew Garbett har attraherat intresse från Premier League-klubbarna Everton och Manchester City. Anfallaren skrev på för Falkenberg i januari.
(Football Insider)

Helsingborg förhandlar om Gigovic
FotbollDirekt har tidigare rapporterat att Armin Gigovic var på väg till en Serie B-klubb. Idag skriver de att Helsingborg just nu förhandlar om 18-åringen och hoppas på en snabb affär. Football Insider skriver i sin tur att flera Premier League-klubbar, däribland Arsenal och Manchester City, jagar Gigovic.
(FotbollDirekt och Football Insider)

Juventus vill låna Aouar
Lyon-spelaren Houssem Aouar kan vara på väg bort från Ligue 1. De italienska giganterna Juventus hoppas att de kan locka mittfältaren till Turin i sommar genom att låna honom i två år. Även PSG och Manchester City har nämnts som intressenter.
(Daily Mail)

Ansu Fati inte till salu
Barcelona ryktas ha tackat nej till ett erbjudande värderat till 100 miljoner euro för ynglingen Ansu Fati. Barcelonas ledning vill nämligen inte släppa 17-åringen, oavsett pris.
(Sport)

Everton leder jakten på Rabiot
En hel del Premier League-klubbar uppges vara ute efter Juventus-mittfältaren Adrien Rabiot. Arsenal och Wolverhampton är två av klubbarna som nämns men bäst till sägs Everton ligga.
(Tuttosport)

*** *** ***

Fredagens Sillysvep

svenskafans.com2020-06-06 18:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans