Sillysvepet: Zola närmar sig Hull City

Sillysvepet: Zola närmar sig Hull City

Måndagens nyheter.

EXTRA UPPDATERING (13.30)

Gianfranco Zola kan ta över Hull
Spekulationerna om vem som ska ta över The Tigers har avlöst varandra. Från Ryan Giggs och Roy Keane - till Chris Coleman och Gianfranco Zola. Nu kan den sistnämnde vara på väg till klubben. Enligt Sky har Hull frågat Zola om han är intresserad av tjänsten. Ingen kontakt har tagits med Wales förbundskapten Chris Coleman. Mer information kommer säkert dyka upp under eftermiddagen. 
(Sky)

EXTRA UPPDATERING (11.50)

Leroy Sané befinner sig i Manchester
Schalke 04 gick ut med en tweet nyligen där det stod att Leroy Sané inte följer med på träningslägret. Mittfältaren är på plats i Manchester och nu är det bara en tidsfråga innan han presenteras av Man City.

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (10.00)

Lukaku återförenas med Chelsea?
José Mourinho valde att inte satsa på spelaren för ett par år sedan när han basade över Chelsea. Nu har belgaren utvecklats till en striker av rang. Runt 68 miljoner pund är Conte och CFC beredda att lägga på Romelu Lukaku som därmed kan göra comeback på Stamford Bridge. Everton har tidigare nekat ett bud på 57 miljoner pund.
(Mirror)

Kuba flyttar till Wolfsburg?
Borussia Dortmunds yttermittfältare ser ut att lämna Westfalenstadion. Bundesligalaget Vfl Wolfsburg rapporteras bli polackens nästa klubbadress.
(Kicker)

Jagad nordirländare i Man United
Paddy McNair ser ut att lämna Old Trafford. Både Celtic och Burnley är intresserade av 21-åringens underskrift.
(Daily Reckord)

Embolo till Old Trafford?
Den schweiziska anfallaren kan hamna i Manchester United nästa säsong. José Mourinho har visat ett tydligt intresse för 19-åringen som till vardags spelar för Basel.
(Manchester Evening News)

Moyes vill ha tidigare adepter
Manchester United-duon Adnan Januzaj och Will Keane är på David Moyes radar. Efter att tidigare ha varit tränare i klubben vet han vad spelarna har att erbjuda. Återstår att se om United släpper duon till Sunderland.
(Express)

Zabaleta till Roma?
Argentinaren är återigen på tapeten för en övergång till det italienska huvudstadslaget.
(Roma på SF)

Walsall slår transferrekord?
The Saddlers håller till i League One men satsar nu för att ta steget upp till The Championship. Enligt uppgifter kommer klubben betala närmare 300 000 pund för den cypriotiska spelaren Andreas Makris som tillhör Anorthosis Famagusta.
(Express and Star)

*** *** ***

SÖNDAGENS SVEP

SvenskaFans.com2016-08-01 13:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans