Sillysvepet: Koeman vill ha Carvalho

Sillysvepet: Koeman vill ha Carvalho

Måndagens uppgifter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:30)

Koeman vill ha Carvalho
Evertons coach Ronald Koeman har blandat sig i leken kring William Carvalho. Klubben är beredda att lägga ett bud på runt 30 miljoner pund för att knyta till sig Sporting Lissabons mittfältare. Konkurrensen är dock hård med klubbar som bland andra Napoli, Milan och Leicester. 
(Daily Mirror)

Spurs och Marseille överens, men ...
Tottenham och Marseille pratar om en eventuell övergång för Georges-Kevin N'Koudou. Marseille verkar inte främmande för att släppa sin forward, men vill gärna ha funnit en ersättare för honom innan de helt går med på en affär med Spurs.
(Sky Sports)

Costa vill INTE lämna Chelsea
Turerna kring Diego Costa har varit många på senare tid. Nu uppger London Evening Standard att han INTE bett om att få lämna klubben trots tidigare uppgifter som pekat på detta. Spekulationerna lär fortsätta... 
(London Evening Standard)

Lämnar Milan för Cesena
AC Milans målvakt Michael Agazzi lämnar nu Milano för att fortsätta lyckan i Serie B-klubben Cesena. Agazzi, som var utlånad till Middlesbrough under säsongen som gick, och som aldrig lyckades etablera sig i Milan, har redan varit iväg och tränat med sina nya lagkamrater.
(Sky Sports)

Zidane gillar Juventus Pogba
Real Madrids tränare Zinedine Zidane säger att han är mycket imponerad av Juventus mittfältare Paul Pogba, men medger att några förhandlingar knappast blir aktuella den här sommaren.
"Jag gillar honom mycket, men just nu är han en Juventusspelare. Och jag är mycket nöjd med den trupp jag har för närvarande."
(Sky Sports)


MORGONENS UPPGIFTER (09:45)

Mahrez lämnar Leicester?

Kanté blev köpt av Chelsea och nu kan nästa stjärna vara på väg bort från PL-vinnarna. Mittfältaren Riyad Mahrez har nekat ett nytt kontrakt med The Foxes och kan göra en "drömövergång" till Barcelona.
(The Sun)

Ingen deadline satt för Paul Pogba
Fransmannens agent, Mino Raiola, har inte bestämt något datum för när Paul Pogba ska lämna Juventus. Men enligt uppgifter ska både Juventus och Manchester United vara angelägna om att slutföra en övergång så fort som möjligt.
(Manchester Evening News)

Allen till Old Trafford?
"The welsh Pirlo" kommer få många anbud i sommar. Mittfältaren var en av Wales bästa i EM och togs ut i turneringens lag. José Mourinho är intresserad av speluppläggaren men även Swansea hugger i 26-åringen.
(South Wales Evening Post)

Wijnaldum skriver på för Liverpool?
Lämnar Joe Allen klubben ser en ersättare ut att vara på plats. Newcastles holländare, Georginio Wijaldum, sägs vara på gång till Anfield. Liverpool är redo att betala 20 miljoner pund för spelaren. 
(Telegraph)

Chelsea vill ha Diego Lopez
Om Asmir Begovic skriver på för Everton behöver Contes manskap förstärka på målvaktspositionen. Den 34-årige spanjoren Diego Lopez, till vardags i AC Milan, kan vara ersättaren.
(Gazza Mercato)

Uppdateringar från SF-redaktionerna
Watford
Napoli
Malmö FF

SÖNDAGENS SVEP

SvenskaFans.com2016-07-18 21:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans