Sillysvepet: ”Wanyama överens med Spurs”

Sillysvepet: ”Wanyama överens med Spurs”

Måndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:00)

”Wanyama överens med Spurs”
Southampton-spelaren flyger till London för läkarundersökning, och för att skriva under ett fyraårskontrakt med Tottenham. Det skriver…
(Sky Sports
 
Ryan Giggs tar över Championship-klubb?
Enligt Daily Mirror kommer Ryan Giggs ta över Nottingham Forest, klubben som slutade på 16:e plats i Championship senaste säsongen. Det verkar alltså inte bli någon fortsättning i Manchester United.
(Daily Mirror
 
City och Barcelona jagar Atlético-talanger
José Maria Giménez (född 1995) och Théo Hernández (född 1997) jagas av Manchester City respektive Barcelona enligt spanska medier. Giménez har dock en utköpsklausul på 65 miljoner euro.
(Atlético de Madrid SF
 
Witsel lockas av Italien
Zenit St Petersburgs anfallare Axel Witsel jagas av bland andra italienska Roma och sade efter senaste EM-matchen mot Irland att han lockas av Italien och att äventyret i Ryssland är över. 27-åringen säger också att han inte riktigt vet om han hamnar i Premier League eller Serie A.
(Football Italia
 
Juventus siktar på Hamsik
Enligt Tuttosport är Juventus beredda att lägga ett bud värt 40 miljoner euro på Napolis stjärna Marek Hamsik. Den slovakiske mittfältaren har ett kontrakt med Napoli som sträcker sig till 2018.
(Tuttosport
 
… men Napoli satsar på att behålla honom
Marek Hamsik har imponerat för sitt Slovakien under EM och har kopplats samman med lag som Juventus, Manchester United och Chelsea – men Napoli kommer förkasta alla bud som kommer.
(Football Italia)
 
AIK förlänger med lovande mittfältare
20-årige Anton Salétros kontrakt med AIK löpte ut i juli månad och det ryktades att mittfältaren var på väg bort från Stockholm, men nu meddelar klubben att man förlängt kontraktet. Det nya avtalet gäller till och med 31 december 2018.
(AIK
 
Bengtsson och Adu på väg bort?
Malmö ska ha fått bud på såväl Rasmus Bengtsson som Enoch Kofi Adu, enligt Sportbladet. Intresset kommer från Tyskland och Turkiet.
(Sportbladet)
 
Torres förlänger sitt kontrakt
Atletico och Fernando Torres är överens om ett nytt ettårskontrakt, och den här gången slipper 32-åringen ett prestationsbaserat kontrakt.
(Marca)
 
Vardy har inte bestämt sig
Arsene Wenger har uttalat sig om att Jamie Vardy skulle bli kvar i Leicester, men nu kommer det uppgifter om att anfallaren inte alls har bestämt sig utan fortfarande är öppen för en flytt.
(Sky Sports)
 
Inter lockas av Toure
Yaya Toure är på väg till Inter, om man får tro rykten. 33-åringen har ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester City och affären sägs vara 50/50 att bli av.
(BBC)
 
Milan tar in van Gaal?
Louis van Gaal fick foten av Manchester United och kanske går han inte klubblös allt för länge. Veterancoachen sägs nämligen vara aktuell som ersättare för Sinisa Mihajlovic i Milan.
(Manchester Evening News)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Raiola i förhandlingar med Real Madrid
Mino Raiola, som företräder Paul Pogba, har inlett förhandlingar med Real Madrid för en övergång från Juventus för mittfältaren. ”Pogba beundrar Real Madrid och Zinedine Zidane”, säger agenten.
(Marca)


Lo Celso på plats i Paris
Den argentinske mittfältaren Giovani Lo Celso har landat i Paris för läkarundersökning. Går allt som det ska så kommer 20-åringen skriva på för PSG. Flyttlasset från Argentina till Paris kommer dock först gå vid årsskiftet, och Lo Celso spelar kvar i Rosario Central under hösten.
(L’Equipe)

Inter vill ha Domenico Berardi
Milano-klubben har jagat Lazios Antonio Candreva, men affären ser ut att rinna ut i sanden. Nu vänder Inter blickarna mot Sassuolo och 21-årige Domenico Berardi.
(Gazzetta dello Sport)

Bud från City på brasiliansk talang
Manchester City har lagt ett bud på den 19-årige anfallaren Gabriel Jesus som spelar i Palmeiras. Barcelona och Juventus sägs också vara intresserade.
(One World Sports)

United vill också ha Bonucci
Chelsea, med Antonio Conte som ny tränare, vill köpa Juventus Leonardo Bonucci. Men även Manchester United är intresserade.
(Daily Star)
 
Szczesny återvänder till Arsenal
Roma och Arsenal ser inte ut att komma överens om en förlängning av lånet av målvakten Wojciech Szczesny. Det mesta tyder nu på att polacken återvänder till London.
(The Guardian)

Bröndby diskuterar Hermannsson med PSV
Den isländske mittbacken Hjörtur Hermannsson är utlånad från PSV till IFK Göteborg men lånet går ut siste juli. Bröndby kan bli nästa destination för 21-åringen, som även finns med i Lasse Lagerbäcks EM-trupp.
(Tribunen)
 
******
Söndagens Sillysvep: Kanté erbjuden till Real Madrid
SvenskaFans Silly Season-sida

SvenskaFans.com2016-06-20 20:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans