Sillysvepet: Mbappé och Neymar stannar i PSG?

Sillysvepet: Mbappé och Neymar stannar i PSG?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är måndagens nyheter.

Liverpool jagar Gladbach-duo
Enligt tyska Express laddar Liverpool för bud på två Mönchengladbach-spelare. Det handlar om schweiziske mittfältaren Denis Zakaria och franske anfallaren Marcus Thuram (son till Lilian) som båda visat framfötterna under säsongen. Tillsammans beräknas spelarna kosta omkring 100 miljoner euro.
(Express.de

Pogba föredrar Real Madrid
Stanna i United, flytta till Juventus? Madrid-baserade AS verkar säkra på sin sak: Paul Pogba föredrar Real Madrid. Nu när marknaden gör att priserna kommer att gå ner tror Zidane & co på en övergång och agent Raiola sägs jobba för att få till den.
(AS

... och kan ensidigt bryta kontraktet med Man United?
Enligt L'Equipe vill Pogba flytta. Real Madrid är den troliga adressen. Från och med i sommar kan han även själv bryta kontraktet med sin klubb mot en avgift, detta enligt "Fifas artikel 17", skriver den franska tidningen. 50-60 miljoner skulle han få betala för detta. L'Equipe tror dock inte på en lösning som skulle skapa onödig osämja mellan klubbarna, detta eftersom United tros gå med på att släppa mittfältaren.
(L'Equipe

Ishak lämnar Nürnberg?
Mikael Ishaks kontrakt går ut till sommaren och enligt tyska Bild är det "så gott som säkert" att det inte blir någon fortsättning i Nürnberg. Dags för någon svensk klubb att slå till?
(Bild

Stökigt kring Rakitic
Barcelona vill sälja sin mittfältare och har flera anbud från Italien. Kroaten själv sägs dock tacoh det lugnt och vill stanna i Spanien. Varför inte göra en comeback i Sevilla? Något som sägs komplicera situationen för den katalanska klubbledningen.
(Sport

Bernardeschi får lämna – när Kulusevski ansluter
Med svensken på ingång tros Juventus vilja använda Bernardeschi i bytesaffär till sommaren. Antingen för Paquetà (Milan) eller Rakitic (Barcelona).
(Sky Sports

"Real Madrid siktar högt"
Barcelona-tidningen Sport menar att Harry Kane är prio ett för Real Madrid. Detta trots att anfallaren har kontrakt till 2024 med Tottenham, och att engelsmännen inte vill sälja.
(Sport

... och Juventus lurar i vassen
Även Juventus jagar anfallare och Turin-klubben ska också ha siktat in sig på Harry Kane efter att Spurs-anfallaren sagt att han vill se Tottenham satsa mer. Detta enligt...
(Calciomercato

Mbappé och Neymar stannar i PSG?
Sport i Katalonien trodde i lördags på en övergång till Barcelona för Neymar. L'Equipe håller inte med. Mbappé blir kvar i sommar och Neymars flytt till Barcelona är i riskzonen i och med Coronakrisen. L'Equipe menar att allt talar för att även brassen spelar ett år till i Paris.
(L'Equipe

******

Söndagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-06 19:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans