Sillysvepet: Davies förlänger med Bayern – Juve har Icardi på radarn

Sillysvepet: Davies förlänger med Bayern – Juve har Icardi på radarn

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

”Zlatan återvänder till Milano”
Träningsperioden med Hammarby är snart över. På torsdag är Zlatan tillbaka i Milano och Milan kan börja diskutera en eventuell fortsättning igen.
(Gazzetta dello Sport

United överens med Jadon Sancho
Allt är klart "ned till det finstilta" mellan Manchester United och Jadon Sancho. Återstår för PL-klubben att komma överens med Dortmund om en övergång som beräknas bli rekorddyr när det gäller en engelsk klubb.
(The Sun

Juve har Icardi på radarn
Gonzalo Higuain ska ha gjort sitt i Juventus. Turin-klubben vill ersätta honom med Inters Mauro Icardi, som för tillfället är utlånad till PSG. För att blidka Paris kan man tänka sig att släppa Pjanic och Alex Sandro till PSG.
(Gazzetta dello Sport

... som vill locka till sig Zidane?
Franska media pratar om att "ett speciellt klimat" nu råder i Real Madrid och att relationen mellan Zidane och president Perez "inte är ideal". Det gör att Juventus tagit flera kontakter med Zinedine Zidanes omgivning för att övertyga honom om en återkomst till Juventus. Den här gången på tränarbänken.
(Le 10 Sport

"Bruce får chansen att visa upp sig"
Newcastle håller på att byta ägare.  Amanda Staveley, med pengar från Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman i ryggen, kommer att ta över. Tränare Steve Bruce påstås få fortsätta säsongen ut. Fungerar det inte finns Allegri, Pochettino eller Benitez på önskelistan.
(Sky Sports

"Jokern som ordnar Milik-affären"
Juventus kan tänka sig att låta Bernardeschi flytta till Napoli i en deal som ska ta anfallaren Milik till Turin. Detta för att slippa betala hela prislappen på 40 miljoner euro som Napoli vill ha.
(Tuttosport

"PSG erbjuder Neymar nytt kontrakt"
Paris sportchef Leonardo jobbar på en förlängning med Barcelona-ryktade Neymar. Det nya avtalet skulle gälla fram till 2025 och ge Neymar en årslön på... 38 miljoner euro.
(Sport

Vad händer med Achraf Hakimi?
Utlåningen till Dortmund har varit lyckad och BVB vill gärna behålla ytterbacken. Samtidigt kan Bayern München kliva in i leken och betala samma summa som man gjorde för Lucas Hernandez (80 miljoner euro). Så vad vill Real Madrid, som Hakimi faktiskt tillhör?
(Marca

Officiellt: Davies förlänger med Bayern
Alphonso Davies kontrakt med Bayern München gick ursprungligen ut 2023 – men redan nu är parterna överens om en förlängning. Det nya avtalet sträcker sig till 2025.
(Bayern München)
 


Umtiti vill stanna i Barcelona
En nu skadefri Samuel Umtiti har ryktats var på väg till Premier League, eller PSG. Men mittbacken vill inte alls flytta utan tänker satsa på att bli en nyckelspelare i Barcelona-elvan nästa säsong.
(Sport

Arsenal och United tittar på Dembélé
Ousmane Dembélé ser ut att behöva miljömbyte och de två PL-klubbarna hör sig för om Barcelonas ytter. Uppgifter i England menar att Manchester United hoppas att Martials goda relation med fransmannen kan bli avgörande.
(Sport och The Sun

Sundgren på väg bort från Aris
Daniel Sundgrens intervju med FotbollDirekt förra veckan föll inte alls Aris i smaken. Svensken ska be klubben om ursäkt och sedan ska parterna se över hur man ska få till en "skilmässa" på bästa sätt. Det uppger...
(SDNA och FotbollDirekt

"Giroud överens med Inter"
Det personliga kontraktet är klart, återstår att se om Chelsea-anfallaren får till den i vintras avbrutna övergången till sommaren.
(Daily Mail
 

******

Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-20 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans