Sillysvepet: Isak kan ersätta Zlatan i Milan?

Sillysvepet: Isak kan ersätta Zlatan i Milan?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Bologna: ”Zlatan utom räckhåll”
Endast vänskapen mellan Zlatan och Bolognas Mihajlovic kan få svensken till Bologna. Det tror klubbens president Sabatini.
(ANSA

Isak kan ersätta Zlatan i Milan?
Zlatan ser ut att lämna Milan efter säsongen och klubben kan tänkas satsa på en annan svensk för att ta hans plats: Alexander Isak.
(Milan News 24

Italiensk media avfärdar bytesaffären
I går skrev vi om en affär som skulle ta Pjanic och De Sciglio från Juventus till Barcelona i utbyte mot Nelson Semedo. Den avfärdas nu i italiensk media. Det är Arthur Melo som Turin-klubben vill ha.
(Sky Sports Italia

”Intensiv vecka för Barcelona”
Samtidigt uppger katalansk media att Barcelona har bråttom och vill göra klart med både Lautaro (Inter) och Pjanic (Juventus) innan maj månad är över.
(Mundo Deportivo

... och även Soyuncu finns på Barças radar
Leicesters turkiske mittback Caglar Soyuncu har ögonen på sig. Bland intressenterna finns nu även Barcelona, uppger...
(Sport

"Arsenal och Bayern ute efter Elvedi"
Mönchengladbachs mittback går från klarhet till klarhet. Lyckas den tyska ligatrean inte förlänga kontraktet längre än 2021 så är en försäljning möjlig redan i sommar.
(Le 10 Sport

"Roma har inte råd med Smalling"
Serie A-klubben måste spara och har inte råd att lösa Chris Smallling. Det innebär antagligen att han får resa tillbaka till Old Trafford.
(Daily Mail

Lilles sportchef vill lämna klubben
En av Europas mest ansedda sportchefer, Luis Campos, har meddelat att han vill lämna LOSC. Intresserade klubbar lär inte saknas, även om Marseille (som just sparkat Zubizarreta) inte är aktuellt.
(RMC Sport

Pochettino fri att flytta
Mauricio Pochettino är nu fri att hitta en ny klubb utan att någon kompensation måste betalas till Tottenham, som ju sparkade honom tidigare under säsongen. Milan, Real Madrid, Newcastle och Bayern München sägs alla vara intresserade.
(Telegraph)

Real Madrid vill ha tung trio på topp 2021
Med Mbappé och Håland som komplement till Hazard kan Real Madrid få sitt drömanfall. Fast det kan bli verkligehet först nästa år, skriver...
(AS

.... men "galaktiskt pris" på Håland före 2022.
Samma tidning skriver även att Dortmund kommer att kräva över 120 miljoner euro för sin norrman för att släppa honom inom två år. Därefter kan det bli billigare.
(AS

Dybala förlänger med Juventus
Det svänger för argentinaren. Dybala har övertygat sin klubbledning och nu uppges att parterna är överens om ett kontrakt som ska gälla fram till 2025.
(Gazzetta dello Sport

Allsvenskan nästa för Armenteros?
Samuel Armenteros har aldrig spelat i Allsvenskan. Nu kan det vara dags. Flera svenska toppklubbar uppges visa intresse.
(FotbollDirekt

Fraser vill till Tottenham
Spurs ser ut att bräda Arsenal i jakten på Ryan Fraser. Spelaren kan komma som fri transfer efter sin tid i Bournemouth.
(Express

Tolisso aktuell för Manchester United
Bayerns nu skadade mittfältare Corentin Tolisso har seglat upp som en möjlig ersättare om Paul Pogba lämnar klubben.
(Express

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-18 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans