Sillysvepet: Juventus intresserade av Dembélé – ”PSG diskuterar med Allegri”

Sillysvepet: Juventus intresserade av Dembélé – ”PSG diskuterar med Allegri”

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Juventus intresserade av Dembélé
Barcelonas Ousmane Dembélé är intressant för Juventus som har skickat en förfrågan till La Liga-klubben om anfallaren. Fransmannen kan komma att ingå i en affär mellan klubbarna som tar Pjanic till Spanien.
(Mundo Deportivo)

.... men Arthur tänker inte lämna Barcelona
Arthur Melo har ryktats på väg bort från Barcelona och bland annat Juventus har visat intresse. Nu säger brassen att han inte tänker lämna Barcelona.
(Sport)

Atalantas Castagne på storklubbars radar
Så väl PSG som Tottenham har koll på Atalantas belgiske högerback Timothy Castagne. 24-åringen har sagt att han gillar Premier League, så möjligtvis är Tottenham mest troligt?
(Le 10 Sport)

Marcus Berg återvänder till Grekland?
Anfallaren som kan vara på väg bort från sin ryska klubb Krasnodar lockar till sig intresse från grekiska Panathinaikos. Berg, som spelade i klubben 2013-17, kan vara aktuell för en återkomst.
(SporTime)

United har fått nej från Shanghai
Manchester United vill förlänga lånet av Odion Ighalo från Shanghai Shenhua men klubben uppges ha fått nej på sin förfrågan. 
(Daily Mail)

Benítez vill återvända till Newcastle
Rafael Benítez, för närvarande tränare i kinesiska Dalian Professional, ryktas vara aktuell att ta över Newcastle. Spanjoren skulle i så fall locka med sig John Stones och Ross Barkley till klubben.
(Telegraph)

Arsenal vill ha Coutinho...
Vi skrev i helgen om att flera Premier League-klubbar varit i kontakt med brassens agent. Nu sållar sig Arsenal till skaran av intresserade klubbar.
(Le 10 Sport)

… och är säker på Fraser
Ryan Frasers kontrakt med Bournemouth går ut i slutet av juni. Arsenal är övertygade om att de kan locka skotten till sig på fri transfer. Även Tottenham är intresserade av 26-åringen.
(Daily Mail)

Allan lämnar Napoli för Everton?
Napolis mittfältare kan lämna klubben efter säsongen. 29-åringen finns på Carlo Ancelottis önskelista och Napoli uppges vilja ha 70 miljoner euro för brassen.
(Football Italia)

”PSG diskuterar med Allegri”
Paris sportchef Leonardo ser gärna att italienaren tar över efter nuvarande tränaren Tuchel. Allegri ska ligga mer i linje med de värvningar PSG vill göra och kontakt är tagen sedan flera veckor tillbaka. Det hävdar…
(Le 10 Sport)

Real byter Hakimi mot Håland?
Borussia Dortmund vill behålla Real Madrid-lånet Achraf Hakimi samtidigt som Real vill ha anfallaren Erling Braut Håland. Genom ett spelarbyte skulle en sådan lösning kunna se sitt ljus.
(AS)

King och Brooks på Uniteds önskelista
Bournemouth-duon Joshua King och David Brooks har lockat Manchester Uniteds intresse. United har andra alternativ som står högre upp på listan men av ekonomiska skäl kan King och Brooks bli klubbens sommarprioriteter.
(Manchester Evening News)

”Neymar är ingen prioritet längre”
Enligt spanska Marca anser inte Barcelona längre att brassen Neymar är av högsta prioritet den här sommaren. Istället uppges katalanerna tycka det är viktigare att Lautaro Martínez skriver på för klubben än att Neymar gör det.
(Marca)

Vad händer med Mavididi?
Engelsmannen Stephy Mavididi, utlånad från Juventus till Dijón, har lockat intressenter från en drös franska klubbar – däribland Montpellier. Men Juventus funderar också på att ge 21-åringen en chans efter lånesejouren.
(Tuttosport)

Wolves vill inte släppa stjärnorna
Raúl Jiménez och Adama Traoré jagas av Manchester United respektive Liverpool. Wolverhampton har dock inga intentioner på att sälja sina stjärnor och på grund av krisen lär man ändå inte få lika bra betalt som man hoppas på.
(Daily Star)

Falkenberg värvar ny målvakt
Viktor Noring, med en landskamp på meritlistan, har skrivit på för Falkenbergs FF. Han ansluter från Kalmar och ersätter Tim Erlandsson.
(Falkenberg på SF)

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-25 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans