Sillysvepet: Aubameyang väntar på Barça – Eriksson återvänder till Djurgården?

Sillysvepet: Aubameyang väntar på Barça – Eriksson återvänder till Djurgården?

Vi har samlat de senaste nyheterna och ryktena som florerar kring sommarens övergångsfönster. Här är vad tisdagen har att bjuda på.

United förbereder bud på Sancho
Dagens Sancho-rykte är att Manchester United beslutat sig för att erbjuda 80 miljoner pund för supertalangen. Väljer Dortmund att nobba kommer man börja se sig om efter andra alternativ.
(Daily Star)

Aké nära flytt till City?
Tidigare har han ryktats till Chelsea, men nu ser det ut som att Nathan Aké i stället kommer hamna i Manchester City. Övergången sägs vara nära att bli officiell.
(The Guardian)

Aubameyang väntar på Barcelona
Arsenal-stjärnan hoppas att FC Barcelona är intresserade av hans tjänster och att en flytt till Camp Nou kan ske redan i sommar. 31-åringen har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Arsenal.
(Mundo Deportivo)

Nygammalt rykte om Özil
Redan i våras började det snackas om att Mesut Özil skulle kunna hamna i Istanbul Basaksehir. Efter att klubben nyligen utsetts till turkiska mästare har ryktena blossat upp på nytt.
(90 Min)

Chelsea dubblar Hendersons lön…
Med ett mycket lukrativt löneerbjudande hoppas Chelsea att Dean Henderson vill skriva på för London-klubben. Lönen kommer att dubblas om han väljer att lämna Manchester United för Chelsea.
(Manchester Evening News)

… och går för ter Stegen
Förutom Henderson jagar också Chelsea den tyske målvakten André ter Stegen. Ter Stegens kontrakt med Barcelona går ut 2022 men uppges inte vara redo att släppa målvakten den här sommaren.
(Mundo Deportivo)

… men kan tappa Hudson-Odoi
Det blev aldrig någon flytt till Bayern München i vintras. Nu verkar dock engelsmannen, som vill spela regelbunden fotboll, öppna för en flytt ånyo och hoppas att klubbar vill värva honom.
(Independent)

Brighton lockas av Maitland-Niles
Ainsley Maitland-Niles sägs överväga att lämna Arsenal i jakt på mer regelbunden speltid. Nu uppges Brighton visa intresse. 
(London Evening Standard)

Dier förlänger med Tottenham 
Det blir fyra nya år i Tottenham för Eric Dier. Mittbacken har nämligen kritat på ett nytt kontrakt, som sträcker sig till 2024. 
(Tottenham på SvenskaFans)

Magnus Eriksson återvänder till Djurgården?
Djurgården förhandlar med Magnus Eriksson om en comeback. Kontraktet går ut om sex månader, men parterna hoppas på en flytt redan i det här transferfönstret. 
(SportExpressen)

Jeremejeff kan hamna i Blåvitt...
Dynamo Dresden åkte ur 2. Bundesliga och Alexander Jeremejeff kommer inte följa med klubben ner i seriesystemet. I stället kommer han se sig om efter en ny klubb, och kanske det blir en återkomst till Göteborg – men då till IFK Göteborg som uppges vara intresserade av anfallarens tjänster.
(GP)

… eller i BK Häcken
Strax efter att IFK Göteborg ryktats vara intresserade av spelaren har även BK Häcken bekräftat sitt intresse. Sportchefen Sonny Karlsson har sagt att ”det är klart att vi tittar på möjligheten, annars skulle vi vara korkade”.
(GP)

Två bud på Diego Carlos
Enligt Goal har två klubbar lagt varsitt bud på Sevillas mittback Diego Carlos. Klubbar som Liverpool, Manchester City och FC Barcelona har tidigare kopplats ihop med den 27-årige brassen som har en utköpsklausul på 75 miljoner euro.
(Goal)
 
Växande intresse för Gosens
Juventus, Inter och Chelsea är bara några av klubbarna som funderar på att försöka lägga vantarna på Robin Gosens. Den 26-årige tysken har kontrakt med Atalanta fram till och med 2022 och väntas kosta 30 miljoner euro att köpa loss.
(Kicker)

”Juventus funderar på Pochettino”
Maurizio Sarri har inte lyckats fullt ut sedan han tog över Juventus och snart kan han vara ett minne blott. Detta då klubben ser över möjligheterna att ersätta honom med Mauricio Pochettino.
(Daily Mail)

Villarreal vill behålla mittfältaren
Under den gångna säsongen var André Zambo Anguissa utlånad från Fulham till Villarreal. Nu hoppas spanjorerna göra övergången permanent då man erbjuder 25 miljoner euro för mittfältarens tjänster.
(Sky Sports)

Målsprutan på väg till Wolfsburg?
Alexander Sørloth är ett namn som växt sig allt större och att han blir kvar i turkiska Trabzonspor känns inte särskilt troligt. Både Napoli och Fiorentina har sedan tidigare varit på tapeten som tänkbara klubbadresser och nu adderas även Wolfsburg till den listan.
(NTV Spor)

Supertalangen har gjort sitt val
Adil Aouchiche var jagad av halva Europa när det stod klart att han inte skulle förlänga det utgående kontraktet med PSG. 18-åringen har nu hittat sin nya klubb då han presenterats av ligakonkurrenten Saint-Étienne, där han hoppas få regelbundet med speltid.


Beijmo återvänder hem?
Tiden i Werder Bremen har inte varit som Felix Beijmo föreställde sig och hans framtid i klubben är just nu oviss. Därför kan det bli så att han flyttar hem till Sverige igen då det inte lär saknas intresse från allsvenska lag.
(FotbollDirekt)

”Har skickat ett sms till honom”
Arjen Robben gör nästa säsong comeback då han kritat på för Groningen. Nu hoppas 36-åringen kunna övertyga Eljero Elia om att göra honom sällskap, som av allt att döma kommer lämna de turkiska mästarna Istanbul Basaksehir.
(VI)

Pavlenka i stället för Trapp?
Under gårdagen rapporterade vi att Hertha Berlin är sugna på Kevin Trapp. I dag är det i stället Werder Bremens Jiri Pavlenka som ryktas till den tyska huvudstadsklubben.
(Bild)

Diouf tackar för sig
Efter sex år är det slutspelat i Stoke för Mame Diouf. Anfallaren kommer således söka sig om efter en ny förening under sommaren.
(Stokes hemsida)

Juventus budar på Zapata
För 50 miljoner euro hoppas Juventus att man kan övertala Atalanta att sälja den colombianske anfallaren. Juve har sedan tidigare fått ett bud á 30 miljoner euro förkastat.
(Calciomercato)

*** *** ***

MÅNDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-07-21 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans