Sillysvepet: Barcelona dumpar Suarez? – Havertz snart i Chelsea?

Sillysvepet: Barcelona dumpar Suarez? – Havertz snart i Chelsea?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Kai Havertz snart i Chelsea?!
Det svänger! Sommarens följetong kan snart vara över. Parterna uppges nu vara överens om en övergång som kostar Chelsea 80 miljoner euro + ytterligare 20 miljoner i bonus.
(Chelsea på SF)

"Redo att lägga 170 miljoner euro för Fati"
Barcelona vill förlänga kontraktet med Ansu Fati och därmed höga hans utköpsklausul. Katalansk media menar att Manchester United är redo att slå till innan dess. Nuvarande klausulen uppges ligga på omkring 170 miljoner euro...
(Mundo Deportivo)

Barcelona dumpar Luis Suarez?
Nye tränaren Koeman har informerat anfallaren att man inte räknar med honom nästa säsong. Samtal ska nu föras för att bryta Suarez kontrakt, vilket skulle kunna innebära att han får lämna klubben som "free agent".
(RAC1

"Succébacken klar för Hammarby"
Mohanad Jeahze lämnar Mjällby och kommer inom kort att presenteras för allsvenska konkurrenten Hammarby. Det uppger...
(SportExpressen)

”Bachirou lämnar Malmö”
Fouad Bachirou uppges bara vara detaljer från att lämna Malmö FF för Nottingham. MFF sägs få sju miljoner kronor för mittfältaren.
(Expressen)

"Sebban är hemma igen"
Ett halvår var han borta. Nu är det klart att Sebastian Eriksson skrivit på för att göra comeback i Blåvitt.
(IFK Göteborg

... och Wernersson kan lämna direkt
Sedan tidigare är det klart att Victor Wernersson lämnar IFK Göteborg för Mechelen efter säsongen. Nu förhandlar klubbarna om att få till övergången redan i sommar.
(GT)

Ken Sema tillbaka i Watford
Den svenske anfallaren spelade med Udinese förra säsongen och har ryktats vara aktuell för ett par andra klubbar i Italien. Nu är dock 26-åringen tillbaka hos Watford – klubben som äger honom. En återkomst till Udinese uppges inte vara aktuell.
(Messaggero Veneto via Fotbollskanalen)

Hälskada kan stoppa Chilwell
Leicester Ben Chilwell har jagats av Chelsea och en rekorddyr värvning var på gång, men nu kan allt stoppas. En skada på Chilwells häl kan göra att London-klubben drar sig ur affären.
(The Sun)

Leicester utmanar om Ikoné
Lille är villig att sälja sin forward Jonathan Ikoné om priset är det rätta. Nu uppges Leicester ge sig in i kampen om spelaren som redan uppvaktats av Chelsea och Inter.
(Le 10 Sport)

Allegri står redo för Inter
Contes framtid i Inter är oviss och redo att ta över klubben finns tidigare Juventus-tränaren Massimiliano Allegri. Tränaren finns även på PSG:s radar då klubben överväger att byta ut Thomas Tuchel, men Milano uppges locka Allegri mer än Paris.
(Sky Sports Italia)

Wolves närmar sig Maitland-Niles
Det återstår fortfarande att slutföra detaljerna om övergångssumman och kontraktet, men nu uppges Wolves vara nära Arsenals Ainsley Maitland-Niles.
(The Athletic)

Även Milan vill ha Ceballos
Arteta vill gärna köpa loss Dani Ceballos från Real Madrid. Nu förnyar dock Milan sitt intresse och uppges också vilja värva mittfältaren.
(CalcioMercato)

Chelsea nästa för Thiago Silva?
Bakayoko på väg till Milan
Chelseas Tiémoué Bakayoko är på väg tillbaka till Milan. Mittfältaren var utlånad till klubben 2018/19 och nu kan Milan låna 26-åringen igen. Med i lånet ska det finnas en köpoption på 30-32 miljoner euro.
(Gazzetta dello Sport)

... som kollar på alternativ till Zlatan
Förhandlingarna mellan Milan och Zlatan verkar inte enkla lösa och nu uppges klubben leta alternativ till svensken i anfallet. Luka Jovic (Real Madrid) och Ángel Correa (Atlético Madrid) nämns som intressanta namn. 
(Gazzetta dello Sport)

Aston Villa vill ha Trippier
Atléticos högerback, med förflutet i Burnley och Tottenham, är intressant för Aston Villa. Klubben vill antingen låna eller köpa 29-åringen.
(Telegraph)

Coutinho återvänder till Barcelona
Säsongen är över för Bayern München och utlånade Coutinho återvänder till Barcelona. Brassen säger: ”Jag måste gå tillbaka till Barcelona och jag vill arbeta hårt för att ha ett bra år”. Om 28-åringen blir kvar i klubben är oklart, men med den nye tränaren finns möjligheten.
(Sport)

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-24 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans