Sillysvepet: Mkhitaryan stannar i Dortmund – Hrgota till Frankfurt

Sillysvepet: Mkhitaryan stannar i Dortmund – Hrgota till Frankfurt

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Kovacic tillbaka till Italien?
Mateo Kovacic är kanske på väg bort från Real Madrid – och kan återvända till Italien. Mittfältaren kopplas samman med Roma.
(Marca)
 
Villarreal överens med Real Madrid
Villarreal är på väg att ta tillbaka Denis Cheryshev från Real Madrid. Klubbarna uppges vara överens om en övergångssumma på €7 miljoner.
(Football Espana)
 
Mkhitaryan stannar i Dortmund
Borussia Dortmund har inte för avsikt att släppa Henrikh Mkhitaryan till Manchester United, eller någon annan klubb. Tyskarna vill istället behålla honom kontraktstiden ut… vilket innebär ett år till.
(Sky Sports)
 
Valencia nobbar Chelsea
Chelsea har fått ett bud värt £32 miljoner för Andre Gomes nobbat av Valencia. Spanjorerna vill driva upp priset för portugisen och parterna sägs vara £10 miljoner ifrån varandra.
(Sky Sports)
 
Witsel vill lämna Ryssland
Axel Witsel har bekräftat att han vill lämna Ryssland och Zenit. Mittfältaren ska ha siktet inställt på antingen Premier League eller Serie A. Roma, Milan, Chelsea och Tottenham har nämnts som alternativ.
(Football Italia)
 
Valdes flyttar till City?
Victor Valdes blev inte helt lyckosam i vare sig Manchester United eller Standard Liege – men nu kan 34-åringen vara på väg till Manchester City. Pep Guardiola ska gärna se honom som alternativ till Joe Hart.
(Marca)
 
Hrgota till Frankfurt
Branimir Hrgotas kontrakt med Borussia Mönchengladbach gick ut den här sommaren och nu har han gjort klart med en ny klubb, Eintracht Frankfurt. Kontraktet är skrivet på tre år.
(Frankfurt)

MORGONENS UPPGIFTER (08:55)

Koeman vill ha Witsel och Krul
På tisdagen blev det klart att Ronald Koeman tar över Everton. Managern vill nu värva Axel Witsel (Zenit) och Tim Krul (Newcastle).
(The Guardian)

Huggsexa i Manchester om Stones
Såväl Manchester City som United är ute efter Evertons 22-årige landslagsförsvarare John Stones.
(Daily Star)
 
Neymar förlänger sitt kontrakt

Barcelona-stjärnan ska skriva på ett nytt femårskontrakt med Barcelona som gäller fram till 2022. Med i kontraktet finns en utköpsklausul på 230 miljoner euro.
(Sport)

Bytesaffär mellan West Ham och West Brom
Det ryktas i engelsk media om en bytesaffär mellan West Ham och WBA. Diafra Sakho lämnar London och West Ham medan Saido Berahino går andra vägen.
(West Ham på SvenskaFans)
 
Szczesny bestämmer sig efter EM
Arsenals målvakt Wojciech Szczesny, som har varit utlånad till Roma, kommer besluta om sin framtid efter EM. Polacken har tuff konkurrens i London-klubben av Petr Cech.
(Daily Star)
 
Officiellt: Hammarby förlänger med Torstenibø
Stockholmsklubben och Fredrik Torstenibø är överens om ett nytt kontrakt. Norrmannen skrivit på för ytterligare två och ett halvt år i klubben.
(Hammarby Fotboll

 
Roma jagar försvarsduo
Empolis vänsterback Mario Rui är nära Roma och förväntas skriva kontrakt med klubben nästa vecka. Roma jagar även en mittback och har ögonen på Real Madrids Nacho Fernandez.
(Gianluca Di Marzio)
 
Kacaniklic flyttar till Frankrike
Alexander Kacaniklic vars tid i Fulham är över och kommer flytta till Nantes. 24-åringen är på plats hos klubben för läkarundersökning och för att skriva på ett fyraårskontrakt.
(Sportexpressen)
 
De Geas köpoption går ut idag
Allt talar för att David De Gea stannar i Manchester United. I dag går köpoptionen ut som Real Madrid har på målvakten. Mourinho uppges vilja ge förtroende till De Gea – och Zidane vill satsa på Navas.
(AS)
 
Dunga fick sparken efter fiasko

Brasiliens landslagscoach Dunga fick på tisdagen sparken efter lagets fiasko i Copa America.
(Brasilien på SvenskaFans)
 
Mandanda lämnar Marseille för England?
Marseilles målvakt kan komma att röra på sig och hans forne lagkamrat Andre Ayew rekommenderar en flytt till England och Everton. Även Inter och Villarreal nämns som klubbar som är intresserade av 31-åringen. The Guardian skriver samtidigt att Chelsea är intresserade…
(Marseille på SvenskaFans och The Guardian)
 
Jebali imponerar – Blåvitt intresserade
IFK Värnamos tunisiske mittfältare Issam Jebali drar till sig intresse och bland annat IFK Göteborg har varit på plats för att kolla på 24-åringen. Jebalis kontrakt går ut efter säsongen.
(Footballtransfers)

Från Sampdoria till Spartak Moskva?
Sampdorias brasilianske mittfältare Fernando kan lämna klubben för en flytt till Ryssland och Spartak Moskva. 24-åringen kan ersättas av Federico Viviani eller Leandro Paredes.
(Gianluca Di Marzio)
 
******
Tisdagens Sillysvep: Nani på väg till Inter
SvenskaFans avdelning för Silly Season

SvenskaFans.com2016-06-15 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans