Sillysvepet: ”Schalke snuvar Man United”

Sillysvepet: ”Schalke snuvar Man United”

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:30)

Blir det Schalke 04 för Embolo?
Schweiz stortalang Breel Embolo har ryktats vara på väg till Manchester United, men nu verkar tyska Schalke ligga steget före för att locka till sig anfallaren och därmed snuva PL-klubben på sin värvning.
(Gianluca Di Marzio

"City överens med Dortmund"
Men Pierre-Emerick Aubameyangs personliga krav till Mancester-klubben kan göra att en affär ändå inte blir av. Det hävdar Guardian-journalisten...
(Fabrizio Romano)

Stort intresse för Gabriel Jesus
Manchester United sägs ha lagt ett bud på 20 miljoner euro för den 19-årige brassen, men även Barcelona sägs vara intresserade av Palmeiras-stärnan.
(Daily Express)

Candreva kan gå till Inter
Lazios president Lotito har ett inplanerat möte med Inter för att diskutera en försäljning, där rykten nu gör gällande att Lazio-ledningen nu höjt prislappen
(Football Italia

Lo Celso PSG:s första värvning?
10 miljoner euro + bonus ser Paris ut att betala för den argentinske mittfältaren, som väntas lånas ut till Rosario under hösten.
(Le 10 Sport

Kinesiskt intresse för Valencia-duo
Både Alvaro Negredo och Enzo Perez har en icke nämnd kinesisk klubb efter sig. Ett flytt påstås vara möjlig om ”alla parter tjänar på det”.
(Marca

Inter och Roma jagar Skrtel
Både Rom- och Milano-klubben vill förstärka mittförsvaret och påstås ha siktat in sig på Slovakiens veteran Skrtel
(Corriere dello Sport och Calciomercato

Fabinho snart i Napoli
Den italienska klubben för långtgångna diskussioner med Napoli och väntas betala omkring 12 miljoner euro för backen.
(Gazzetta dello Sport

Leipzig vill ha West Ham-talang
West Hams 17-årige mittback Reece Oxford har många ögon på sig. Storsatsande Bundesliga-nykomlingen RB Leipzig påstås har tagit fram ett kontraktsförslag, men Oxford sägs vilja stanna i England
(Sky Sports

Chelsea budar på Koulibaly
Chelsea har redan lagt ett bud på omkring 25 miljoner euro för den 24-årige försvararen, men Napoli sägs vilja ha 10 miljoner till för att släppa sin senegales.
(Daily Mirror

... och lånar ut Musonda igen
Charly Musonda spenderade förra säsongen hos Real Betis. Nu är det klart att gör även nästa säsong i Sevilla-klubben.
(Real Betis

Aulas ryter till i Lyon
”Tolisso stannar… Lacazette blir också kvar!”, Lyon-presidenten Aulas avfärdar alla rykten som placerat hans spelare i Napoli, West Ham, Arsenal, PSG…
(Le 10 Sport

***

MORGONENS UPPGIFTER (08:45)
 
United ger inte upp Mkhitaryan
Manchester United har lagt ett nytt bud på Dortmunds mittfältare Henrikh Mkhitaryan. Nu sägs klubben vara villiga att betala ca 360 miljoner kronor.
(Mirror)
 
”Nolito klar för Manchester City”
Den spanske landslagsanfallaren Nolito, som till vardags spelar i Celta Vigo, är enligt uppgifter klar för Manchester City. 29-åringen har skrivit på ett treårskontrakt, enligt spansk media.
(TV3)
 
… men City får konkurrens om Sane
Schalkes Leroy Sane har ryktats nära Manchester City, men nu får klubben konkurrens om 20-åringen från det tyska mästarlaget Bayern München.
(The Sun)                                        
 
Livstidskontrakt för Gareth Bale
Real Madrid kan ge Wales anfallare Gareth Bale ett ”livstidskontrakt” med klubben. 26-åringen skulle i och med det nya kontraktet bli en av de bäst betalda spelarna i världen.
(Daily Mail)
 
Juventus letar ersättare till Morata
Morata återvänder till Real Madrid från Juventus. Nu letar den italienska mästarklubben ersättare. Högst upp på önskelistan står Arsenals Alexis Sanchez. Lazios anfallare Keita Baldé finns också som ett alternativ.
(Football Italia)
 
Troy Deeney är inte till salu
Leicester jagar Watfords anfallare och lagkapten – och har lagt flera bud på spelaren, men nu säger Watford att 27-åringen inte är till salu.
(Daily Mail)
 
Italien nästa för Zabaleta?
Manchester Citys rutinerade försvarare kan hamna i Italien. Roma är intresserade av att knyta upp 31-åringen var kontrakt går ut nästa år. Men även Inter, där argentinarens tidigare tränare Mancini håller till, kan vara ett alternativ.
(Gazzetta Dello Sport och Manchester Evening News)
 
Ingen Townsend till Liverpool – men kanske Mane
Gårdagens uppgifter om att Liverpool var intresserade av Newcastles Townsend tillbakavisas idag av engelsk press. Istället sägs Southamptons anfallare Sadio Mane vara på Klopps önskelista.
(Liverpool Echo)

Simone Zaza till brittiska öarna?
Juventus EM-anfallare Zaza är intressant för såväl Leicester som Swansea i Premier League. 25-åringen sägs vara värd nästan 300 miljoner kronor.
(Leicester Mercury och Sky Italia)

******
TIsdagens Sillysvep: Roma säkrar upp El Shaarawy
SvenskaFans silly season-sida

 

SvenskaFans.com2016-06-22 14:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans