Sillysvepet: Superstjärnorna på Bayerns radar – Real Madrid i bytesaffär?

Sillysvepet: Superstjärnorna på Bayerns radar – Real Madrid i bytesaffär?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är onsdagens nyheter.

Ronaldo återvänder till Real Madrid?
Juventus behöver pengar och kan tänka sig att sälja tillbaka Cristiano Ronaldo för ”bara” 50 miljoner pund. Kylian Mbappé verkar bli svår att lösa I sommar, kanske är Ronaldo lösningen spekulerar…
(Daily Mail)

... eller "Ronaldo och De Ligt blir kvar"
Turin-tidningen Tuttosport menar dock att både Ronaldo och Di Ligt blir kvar i Juventus. Större risk är det då att Rugani, Pjanic eller De Sciglio lämnar klubben.
(Tuttosport)

Ödegaard nyckeln till Håland-affär
Goda relationer med Dortmund och att man redan har en norrman kontrakterad ("Ödegaard-effekten") gör att Real Madrid kan få till en affär som tar BVB:s succéanfallare Håland till Spanien. Det tror i alla fall...
(OK Diario)

... där Jovic kan bli involverad
Om det mot all förmodan skulle bli så att Håland i sommar går till Real Madrid väntas den spanska huvudstadsklubben vilja erbjuda Luka Jovic till Dortmund, som tidigare bevisat vad han går för i Bundesliga.
(FussballEck)

“Cavani kommer till Penarol”
Det är den uruguayanska klubbens kapten Christian Rodriguez som är säker på att anfallaren ansluter till Penarol när hans kontrakt med PSG går ut i sommar. ”Fråga honom själv”, säger sedan Rodriguez. Montevideo-klubben tränas av Diego Forlan.
(Daily Star)

"Sporting vill köpa loss Slimani"
Monaco-lånet har lyckats bra i Lissabon och trots tuffa ekonomiska tider funderar Sporting Clube de Portugal på ett sätt att få loss anfallsveteranen permanent.
(A Bola)

Chelsea kan gå får Donnarumma
Fifas besked kring transferfönstret och att det är "köparens marknad" gör att London-klubben har gott hopp om att kunna få över Donnarumma som ersättare till Kepa.
(Daily Star)

"Onana om Ter Stegen inte förlänger"
Det går trögt att få Barcelona-keepern Ter Stegen att skriva på ett nytt kontrakt. Något som får klubben att se sig om efter en tänkbar ersättare. Han finns i så fall i Ajax och heter André Onana.
(Sport)

Real Madrid in i jakten...
Ferran Torres kommer att "klara trycket" i Real om Madrid-klubben gör slag i saken. Intresserade är man, det skriver...
(Marca)

... även Dortmund vill ha Ferran Torres
Många storklubbar rycker nu i Valencia-spelaren. Dortmund ser honom som en möjlig ersättare till Sancho. La Liga-klubben tros vilja ha åtminstone 40 miljoner euro för Ferran Torres.
(Daily Mail)

Officiellt: Leverkusen värvar ny målvakt
Lennart Grill heter Bayer Leverkusens nye målvakt, som i sommar ansluter från Kaiserslautern. 21-åringen är sedan i höstas en del av det tyska U21-landslaget och spås gå en ljus framtid till mötes.
 


Bayern ska värva i sommar 
Minst två av de tre spelarna Leroy Sané, Timo Werner, Kai Havertz ska in i sommar enligt Bayern Münchens styrelse.
(Bild)

Fiorentina ute efter Nainggolan
Sejouren i Cagliari kan snart vara till ända för Radja Nainggolan, som nu uppvaktas av Fiorentina. De förstnämnda vill helst behålla mittfältaren men kan få svårt att finansiera belgarens höga lön – vilket Fiorentina ska ha desto bättre möjligheter till.
(Football Italia)

Kean ett namn för Roma?
Tiden på de brittiska öarna har inte gått helt enligt planerna för Moise Kean, som nu kan vara på väg tillbaka till Italien. Detta då Roma ska fundera på att göra ett försök att locka över anfallaren under sommarens övergångsfönster.
(Sky Sports)

******

Tisdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-08 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans