Sillysvepet: Klopp vill satsa på Werner – Sane ser sin framtid i Bayern

Sillysvepet: Klopp vill satsa på Werner – Sane ser sin framtid i Bayern

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är onsdagens nyheter.

Klopp vill satsa på Werner
Enligt tyska SportBild är det endast Coronakrisen som kan stoppa Leipzigs anfallare Timo Werner från en flytt till Liverpool. I alla fall om Jürgen Klopp för bestämma. Managern är "mer säker än någonsin" på att det är Werner Liverpool behöver.
(SportBild

"Cavani stannar i Europa"
Edinson Cavani har inga planer på att flytta till Sydamerika när kontraktet med PSG går ut i sommar. En återkomst blir aktuell tidigast efter VM 2022. Atlético de Madrid är den mest troliga destinationen, skriver...
(Goal

Ett byte Coutinho – Kanté?
Coutinho tillhör Barcelona men har blickarna mot Premier League. Chelsea har öppnat för att släppa Kanté och Barcelona behöver en defensiv mittfältare. Fransmannen skulle ge en kvalitetshöjning i truppen, men även Real Madrid är med i jakten.
(Mundo Deportivo och Daily Mail

Thomas Partey "ett steg från Arsenal"
Arsenal har lagt ett bud på 50 miljoner euro för Atlético de Madrids mittfältare och Arteta sägs prioritera värvningen av honom i sommar. En övergång är nära, trots att spanjorerna försöker förlänga spelarens kontrakt. Det tror...
(Express

Alexander Isak är Barcelonas plan B
Barcelona jobbar för att köpa loss Inters Lautaro Martinez. Lyckas man inte med det kommer man att sikta in sig på svenske Alexander Isak i Real Sociedad. Den första kontakten med svenskens omgivning ska redan vara tagen.
(Sport

Vill locka Saul med högre lön
Man United är fortsatt intresserade av Atléticos Saul Niguez, men vill inte betala utlöpsklausulen på 150 miljoner euro. Drygt hälften + att man ska fresta med en rejäl löneökning är vad PL-klubben hoppas ska räcka.
(The Sun

Atlético håller ögonen på Lacazette
Arteta påstås inte vlja satsa på franske anfallaren Alexandre Lacazette och Atletico de Madrid "följer utvecklingen noga". Trots att spelaren har kontrakt till 2022 tror AS att en affär blir av om klubben tappar Diego Costa.
(AS

Newcastle testar igen
Lille påstods ha accepterat drygt 40 miljoner euro i vintras, men mittfältaren Bobakary Soumaré ville inte flytta till Newcastle. Det skapade en konflikt mellan spelaren och Ligue 1-klubben. Nu gör Newcastle ändå ett nytt försök att locka över den eftertraktade 21-åringen.
(Daily Mail

Independiente hoppas på Agüero
Sergio Agüero i Manchester City har tidigare sagt att han gärna avslutar där det började: Independiente. Nu har han ett år kvar på kontraktet och det argentinska lagets tränare hoppas att man ska kunna locka över anfallaren.
(Mirror

Storklubbar jagar van de Beek
Ajax-spelaren har både Real Madrid och Manchester United efter sig, men många fler visar intresse hävdar Donny van de Beeks agent.
(Metro

Sane vill till Bayern
Leroy Sane har siktet inställt på en flytt till Bayern München. ”Det är den enda klubben där min klient vill fortsätta sin karriär”, säger Sanes agent.
(Sport Bild)

******

Tisdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-15 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans