Sillysvepet: Publikfavoriten återvänder till DIF? – Hammarby kan sälja talangen

Sillysvepet: Publikfavoriten återvänder till DIF? – Hammarby kan sälja talangen

Vi har samlat de senaste nyheterna och ryktena som florerar kring sommarens övergångsfönster. Här är vad onsdagen har att bjuda på.

Mrabti nära Djurgården?
Kerim Mrabti ryktas vara nära ett korttidskontrakt, säsongen ut, med Djurgården. Sportchefen Bosse Andersson förnekar dock uppgifterna.
(FotbollSthlm)
  
Första budet på Roback
Hammarby har idag mottagit ett första bud på talangen Emil Roback. Bajen uppges vara redo att släppa 17-åringen för €1,2-1,5 miljoner.
(FotbollDirekt)

Chelsea redo att slanta upp för Henderson
Målvakten har imponerat i Sheffield United och flera toppklubbar jagar nu britten. Chelsea är beredda att ge honom en veckolön på 170 000 pund.
(Manchester Evening News)

...och även för Barcelonas keeper?
Tyske Marc-Andre ter Stegen är på Londonklubbens radar och de är villiga att använda Kepa som en del i affären.
(Mundo Deportivo)

Merino förlänger med Sociedad
Mikel Merino har en fin säsong bakom sig och för det belönas mittfältaren med ett nytt kontrakt som binder honom till Real Sociedad fram till och med 2025.


West Ham håller hårt i Rice
David Moyes kommer inte låta sin mittfältare lämna klubben till vilket pris som helst. Bara om ett erbjudande som West Ham inte kan motstå dyker upp på bordet. 
(Sky Sports)

Manchester City vinner kampen om Torres?
Den 20-årige wingern Ferran Torres ser ut att landa på Etihad nästa säsong. Även Borussia Dortmund har signalerat intresse för Valencias spanjor.
(Bild)

Toppklubbarna slåss om Ake
Nathan Ake och hans Bournemouth ser ut att ramla ur Premier League. Det kommer innebära att deras bästa spelare säkert lämnar för andra klubbar i sommar. Chelsea, Man City och Man United är alla beredda att gå efter Nederländernas landslagsförsvarare.
(The Sun)

Arteta säker på att stjärnforwarden förlänger
Arsenal-bossen är övertygad om att Pierre-Emerick Aubameyang kommer förlänga med Londonklubben.
(Independent)

… och Arsenal förbereder kontraktserbjudande
Arsenal slutför nu de sista detaljerna innan man formellt ska erbjuda Pierre-Emerick Aubameyang en kontraktsförlängning. Det nya kontraktet väntas vara värt omkring £250 000 i veckan.
(Telegraph)

Everton överens med dansk mittfältare
Southampton-spelaren Pierre-Emile Höjbjerg är överens om de personliga villkoren med Everton efter att The Saints accepterat ett erbjudande på 25 miljoner pund.
(Daily Echo)

Real Madrid-talang ersätter Havertz?
Real Madrid och Bayer Leverkusen diskuterar en eventuell låneaffär angående brassetalangen Reinier. Real Madrid vill ge 18-åringen mer regelbunden speltid kommande säsong.
(Goal)
 
Blanc ett alternativ för Barça
Laurent Blanc uppges vara ett av namnen som Barcelona överväger som Quique Setiens ersättare.
(Sport och L’Equipe)
 
Benfica sugna på duon
Robin Koch och Luca Waldschmidt tillhör båda Freiburg och det tyska landslaget. Benfica har under en längre tid haft koll på duon och nu verkar det som att klubben förbereder sig på att lägga ett bud.
(TVI24)
 
Andersson ett namn för Schalke?
Stora förändringar väntas ske i det Schalke som bara vann en endaste match under våren. Främst nya namn till offensiven är ett måste och det verkar som att Sebastian Andersson är ett hett alternativ för ”die Königsblau”.
(Bild)
 
Jovic och Kostic på Kovacs lista
Niko Kovac blev nyligen presenterad som Monacos nye tränare. 48-åringen håller för fullt på att planera hur truppen ska se ut och ska nu ha bestämt sig för att försöka locka över Luka Jovic och Filip Kostic, som han är bekant med sedan tiden i Frankfurt.
(Sport Bilds pappersupplaga, via Transfermarkt)

*** *** ***

TISDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-07-22 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans