Sillysvepet: ”Sancho föredrar Liverpool” – Immobile testar lyckan i England?

Sillysvepet: ”Sancho föredrar Liverpool” – Immobile testar lyckan i England?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Man United säkra på deal med Sancho
Engelsmännen har höga förhoppningar om att landa Borussia Dortmund-spelaren Jadon Sancho i sommar. Man United har ännu inte lagt ett bud på Sancho men man är den enda klubb som har haft officiell kontakt med den tyska klubben om spelaren i fråga. 
(Sky Sports)

...och lägger Grealish-intresset på hyllan?
Jack Grealish har länge varit på Man Uniteds radar men efter att Villa klarade sig kvar i PL har hans prissumma höjts. Detta gör att Man United troligtvis inte kommer gå lika hårt för spelaren längre. 
(Sky Sports)

”Sancho föredrar Liverpool”
Frågan är hur säkra Manchester United ska vara på att man kommer ro Sancho i hamn. Detta då supertalangen nu uppges föredra en övergång till Liverpool i stället då han anser sig ha större chanser att vinna titeln under Jürgen Klopp.
(Kicker)

Vad händer med Willian?
Chelsea-mittfältaren ryktas vara på väg till Arsenal på free transfer efter säsongens slut. Detta ger Chelsea-tränaren Lampard huvudvärk då lagen möts i FA-cupfinalen på lördag. Ska Willian spela? Spelarens agent säger att det finns flera klubbar som är intresserade av Willian och att inget beslut kommer tas om framtiden förrän efter finalen.
(The Sun)

Everton vill ha skyttekungen
Ciro Immobile anses vara en av fotbollsvärldens mest pålitliga målskyttar. Detta har inte gått Carlo Ancelotti förbi, som nu vill se hans landsman tacka för sig i Lazio och i stället testa sina vingar i Premier League och närmare bestämt Everton.
(90Min)

Atlético jagar backup till Oblak
Antonio Adán kommer lämna Atlético och klubben behöver en ny andremålvakt bakom Oblak. Roberto (West Ham), Dmitrovic (Eibar) och José Sá (Olympiakos) nämns som intressanta namn.
(AS)

Bayern intresserade av Cavani
Edinson Cavanis framtid efter att hans kontrakt med PSG gått ut är fortfarande oklar. Nu uppger fransk media att anfallaren är intressant för Bayern München som letar en backup till Lewandowski.
(Le 10 Sport)

... och sätter pris på Thiago
Thiago har kontrakt med Bayern München till 2021, men kan lämna klubben redan i sommar. Klubben uppges internt ha satt prislappen på den 29-årige spanjoren till 30 miljoner euro. Rykten placerar Thiago i Liverpool.
(Sportbild)

Chilwell begär att få flytta
Leicesters vänsterback Ben Chilwell kommer berätta för klubben att han vill lämna under denna veckan. 23-åringen vill bli såld till Chelsea, men har kontrakt till 2024.
(Daily Mirror)

Torres allt närmare en övergång
Manchester City ser ut att lyckas övertala Valencia om att sälja Ferran Torres. Klubbarna ska vara långt gångna i förhandlingarna och det sägs bara vara en tidsfråga innan övergången blir officiell.
(Sky Sports)

Talang klar för Manchester City
Issa Kabore är ett namn du bör lägga på minnet. Högerbacken är nämligen klar för Manchester City, men kommer stanna kvar i KV Mechelen för att fortsätta få speltid och utvecklas.
(Mechelens hemsida)

Silva kan hamna i Lazio?
Det är klart att David Silva lämnar Manchester City och spanska uppgifter gör gällande att italienska Lazio är ute efter 34-åringen.
(AS)

Stort intresse för Barcelonas Monchu
Real Betis, Real Sociedad och Valencia är intresserade av Barcelonas 20-åring Monchu. Mittfältaren är kapten i FC Barcelona B.
(Sport)

Tyskland nästa för Lingard?
Det är ingen hemlighet att Manchester United hoppas sälja Jesse Lingard den här sommaren. Hittills har det inte funnits så många rykten, men nu snackas det om att Borussia Mönchengladbach kan tänka sig ge 27-åringen en chans.
(Bild)
 
Zieler nytt namn på Unions lista
En ny målvakt ska hämtas in till Union Berlin i sommar och ett flertal namn har redan nämnts. Ytterligare ett har nu adderats till listan och det är Ron-Robert Zieler, som håller till i Hannover 96.
(BZ)
 
Kobel stannar i Stuttgart
Förra säsongen var Gregor Kobel utlånad till VfB Stuttgart och stod för en habil säsong. Nu har klubben bestämt sig för att köpa loss målvakten från Hoffenheim och får för det betala fyra miljoner euro.
(Stuttgarts hemsida)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-07-29 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans