Sillysvepet: Sancho-affären på väg att spricka? – Liverpool kan värva från Spanien

Sillysvepet: Sancho-affären på väg att spricka? – Liverpool kan värva från Spanien

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Højbjerg snart klar för Tottenham
Danske Pierre-Emile Höjbjerg förstärker Spurs som är överens med Southampton. Tottenham betalar 15 miljoner pund och släpper Kyle Walker-Peters till Southampton.
(Sky Sports)

West Ham nästa för Braithwaite?
Dansken ser ut att få lämna Barcelona och West Ham är intresserade av att värva 29-åringen. 18 miljoner pund skulle London-klubben få betala för anfallaren.
(The Sun)

... och Barcelona är redo att sälja Coutinho
Barcelona vill sälja Coutinho och enligt uppgifter är Arsenal mest intresserade av brassen. 
(Sport)

Napoli vill ha Sassuolos Boga
Sassuolo anfallare Jeremie Boga finns på Napolis radar och klubben uppges ha lagt ett bud på 25 miljoner euro för 23-åringen. Sassuolo vill dock ha 40 miljoner euro för ivorianen.
(Football Italia)

Officiellt: Ferran Torres klar för City

(Manchester City på SvenskaFans)

Treårskontrakt till Willian
En av sommarens transferföljetonger är Willian vars kontrakt med Chelsea har gått ut. Arsenal verkar bli nästa destination för brassen, som har blivit ett erbjuden ett treårskontrakt av klubben.
(The Times)

”Orealistiskt pris” på Sancho
Igår lät det som att Dortmunds Jadon Sancho var nära en övergång till Manchester United. Idag verkar parterna långt ifrån varandra i förhandlingarna enligt brittiska uppgifter. Dortmund kan inte tänka sig att gå ner i pris och United tycker prislappen på 120 miljoner euro är ”orealistisk”.
(Sky Sports)

United nära Magalhaes
Lilles försvarare Gabriel Magalhaes är nära en övergång till Manchester United. Den engelska klubben är redo att betala 27 miljoner pund för den 22-årige brassen.
(The Sun)

... och lägger bud på Chiesa?
Aston Villa försöker övertala Grealish
Jack Grealish har kopplats ihop med en flytt till Manchester United, men nu är Aston Villa redo att höja mittfältarens lön till 100 000 pund i veckan om han stannar.
(The Sun)

Betis-försvarare till Liverpool?
De engelska mästarna ska vara redo att betala omkring 9 miljoner pund för den algeriske backen Aissa Mandi.
(Daily Mail)

Ivanovic återvänder till Premier League?
Den serbiske försvararen uppges ha fått ett "bra erbjudande" för att lämna Zenit St. Petersburg och återförenas med forne Chelsea-tränaren Carlo Ancelotti i Everton.
(The Sun)

Ingen Everton i Everton
Everton har ryktats vara intresserade av Grêmios anfallare Everton men nu pekar allt på att brassen istället hamnar i Benfica.
(Goal)

Talangen stannar i Norrköping
Isak Bergmann Johannesson har så här långt varit ett utropstecken i IFK Norrköping och nu väljer talangen att förlänga sitt kontrakt. 
(Norrköpings hemsida)

Kruse nobbar en comeback
Trots ihärdiga rykten kommer Max Kruse inte återvända till Werder Bremen. Det slår klubbens sportchef Frank Baumann fast. I stället väntas anfallaren hamna i Schalke 04.
(Transfermarkt)
 
Chong ersätter Rashica?
Werder Bremen är på jakt efter någon som kan efterträda Milot Rashica när han väl lämnar och en spelare den tyska klubben har span på är Manchester Uniteds Tahith Chong. Talangen skulle i så fall lånas in under den kommande säsongen.
(Weser-Kurier, via Transfermarkt)
 
Schwolows ersättare på plats
Under gårdagen stod det klart att Alexander Schwolow lämnar Freiburg för att fortsätta karriären i Hertha Berlin. I dag har de förstnämnda gjort klart med ersättaren till 28-åringen då man plockat in Benjamin Uphoff från Karlsruhe.
(Freiburgs hemsida)

Janogy återvänder till Piteå
Efter att det även spekulerats om Linköpings FC är det nu klart att svenska landslagsanfallaren Madelen Janogy återupptar fotbollskarriären i Piteå IF, klubben hon tillhörde innan proffsflytten till hennes senaste klubb Wolfsburg.
(Piteå IF)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-05 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans