Sillysvepet: Bale vägrar lämna – storklubben ute efter Sema

Sillysvepet: Bale vägrar lämna – storklubben ute efter Sema

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Barny förstärker Varberg
Den 30-årige mittfältaren ansluter till den allsvenska nykomlingen på ett kontrakt som löper säsongen ut.
(Varbergs hemsida)

Fulham tar in Chambers?
Försvarsspelaren var med i Fulham sist klubben var i Premier League och nu vill The Cottagers köpa Arsenal-mittbacken.
(The Sun)

Villa funderar på Watkins
Brentford-anfallaren öste in mål i The Championship förra säsongen och nu vill Aston Villa knyta till sig spelaren till sin trupp.
(Sky Sports)

Arsenal-bud på anfallare i Ajax
London-klubben förbereder ett bud på Quincy Promes i Ajax. Arsenal är redo att erbjuda 25 miljoner pund för 28-åringen.
(The Sun)

Vertonghen allt närmare Benfica
Den belgiska mittbacken lämnade tidigare i somras Tottenham och har sedan dess varit klubblös. Dock ser han snart ut att ha funnit sig en ny arbetsgivare då Benfica sägs bli nästa destination för belgaren.
(Alfredo Pedullá)

Fiorentina vill ha Ken Sema
Framtiden för den svenske anfallare är oklar och nu seglar Fiorentina upp som en möjlig framtida adress för 26-åringen. Sema tillhör Watford men har spelat med Udinese förra säsongen.
(Sky Sports Italia)

United ger inte upp Fati
Barcelonas talang Ansu Fati jagas av Manchester United och spanska uppgifter gör nu gällande att den engelska klubben är redo att betala mer än 100 miljoner euro för 17-åringen.
(Sport)

Officiellt: Coquelin klar för Villarreal?


... mer om Villarreal: "Den gula ubåten" har gjort klart med Parejo
Bale tänker inte lämna Real Madrid

Gareth Bale verkar inte alltför missnöjd med att han inte får spela. Brittiska tidningsuppgifter hänvisar till källor nära spelaren när de avslöjar att Bale bara tänker vänta ut sina två år på kontraktet med klubben.
(Mirror)

Sørloth på Leipzigs radar
Igår skrev vi om att Leipzig tappar Patrik Schick som kallas tillbaka till Roma. Ersättare kan bli norrmannen Alexander Sørloth som tillhör Crystal Palace men som öst in mål för Trabzonspor, dit han varit utlånad under senaste säsongen. 
(Bild)

Lazaro återvänder till Tyskland?
Någon succé blev det inte i Inter för Valentino Lazaro och någon framtid ser han inte ut att ha i Italien. Därför kan det mycket väl bli så att österrikaren flyttar tillbaka till Tyskland, där både Leipzig och Borussia Mönchengladbach ska vara intresserade.
(Alfredo Pedullá)

Officiellt: Matuidi lämnar Juventus
Trots ett giltigt kontrakt väljer Blaise Matuidi och Juventus att avsluta det i förtid. 33-åringen förväntas nu skriva på för Inter Miami, som ägs av David Beckham.
Olsen kan återvända till Cagliari
Cagliaris målvakt Alessio Cragno är intressant för Roma. Detta kan leda till en affär mellan klubbarna där Robin Olsen återvänder till Sardinien som en del av affären.
(Cagliari Calcio)

Treårskontrakt för Silva i Lazio
Det verkar bli en flytt från ljusblått till ljusblått så snart David Silva har spelat klart säsongen med Manchester City. Spanjoren har ett treårsavtal som ligger redo för honom i Rom.
(Guardian)

Dest på Juventus radar
Juventus ska rusta upp truppen inför den nya säsongen och är på jakt efter en ny högerback. En som verkar falla de regerande italienska mästarna i smaken är Sergino Dest, som håller till i Ajax.
(Voetbal Primeur)

Martinez kommer lämna
Efter åtta år kommer Javier Martinez och Bayern München gå skilda vägar då den tyska klubben lovat 31-åringen att inte stå i vägen om det ankommer ett anbud som han känner att han vill tacka ja till.
(Abendzeitung München)
 
Linnér fortsatt aktuell för flytt
Att spendera hela nästa säsong på bänken i Arminia Bielefeld är inget alternativ för Oscar Linnér och målvakten lär av allt att döma lånas ut till en klubb för att få värdefull speltid. Enligt tysk media är Sampdoria fortfarande det hetaste spåret.
(Neue Westfälische)

Asanis tid i AIK förbi
Jasir Asani lånades in till AIK från FK Partizani, men efter bara fyra framträdanden har 25-åringen nu gjort sitt i klubben.
(AIK:s hemsida)

Lichtsteiner avslutar karriären
Stephen Lichtsteiners tid som fotbollsspelare är förbi. Det meddelar den 36-årige schweizaren, som bland annat representerade Lazio, Juventus och Arsenal.
(Schweiziska fotbollsförbundet)

*******

Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-12 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans