Sillysvepet: van de Beek klar för Man United – Suarez överens med Juventus

Sillysvepet: van de Beek klar för Man United – Suarez överens med Juventus

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

PSG-bud på Arsenals Bellerín
PSG uppges ha lagt ett bud på 25 miljoner pund (plus fem miljoner pund i bonusar) på Arsenals Héctor Bellerín. Den spanske försvararen har tre år kvar på sitt kontrakt med London-klubben.
(Guardian)

Officiellt: van de Beek klar för Man United
Manchester United presenterade Donny van de Beek under kvällen. Mittfältaren ansluter från Ajax på ett femårskontrakt.
(Man United)
 


Suarez överens med Juventus
Barcelonas Luis Suarez är, enligt italienska uppgifter, överens med Juventus om ett treårskontrakt som ger anfallaren 10 miljoner euro per säsong. Nu återstår det för Suarez att komma överens med den spanska klubben om en skillsmässa.
(Gazzetta dello Sport)

... och Marchisio står redan och väntar USA nästa för Higuain?
Juventus Gonzalo Higuaín är på väg till Inter Miami. 32-åringen är överens med MLS-klubben om ett kontrakt som binder honom fram till december 2022.
(TyC Sports)

”Messi får delbetalning i aktier”
Manchester City jobbar på att få ihop ett paket som ska säkra Lionel Messis ankomst till klubben. Senaste nytt är att stjärnan delvis ska få betalt i aktier i City Football Group, Premier League-klubbens aktiebolag.
(Daily Record)

”Wijnaldum säger ja till Barcelona”
Enligt katalanska Sport är mittfältaren överens med Barcelona om ett treårskontrakt. Förhandlingar mellan dem och Liverpool uppges pågå. Goal hävdar dock att ingen kontakt mellan klubbarna är etablerad, ännu.
(Sport och Goal)

Förhandlingar om Sørloth
Leipzig arbetar intensivt med att underteckna en efterträdare till Timo Werner. Norske Alexander Sørloth står högst på önskelistan och Leipzig har inlett förhandlingar med Trabzonspor. Sørloth är utlånad (med köpoption) från Crystal Palace till den turiska klubben, så även den engelska klubben finns med som en part i förhandlingarna.
(Bild)

Läkarundersökning för James Rodriguez 
Everton är överens med James Rodriguez om ett treårsavtal – och klubben har nått en överenskommelse med Real Madrid om att de ska släppa 29-åringen. En läkarundersökning återstår innan colombianen kan presenteras.
(Telegraph)

Officiellt: Max från Augsburg till PSV
Augsburgs vänsterback Philipp Max lämnar klubben. 26-åringen har skrivit på ett fyraårskontrakt med PSV och han kostar enligt uppgift 8 miljoner euro plus bonusar.
(PSV)

Barcelona väntar svar från Inter
Inters anfallare Lautaro Martínez har varit på tapeten för Barcelona under sommaren. Spanska tidningar rapporterar om att argentinaren vill flytta till Barcelona, men det återstår för klubbarna att inleda konkreta förhandlingar. Barcelona ska få besked från Inter om förhandlingar om en flytt kan bli verklighet under nästa vecka. I en affär mellan klubbarna kan Arturo Vidal komma att inkluderas.
(Sport)

Officiellt: Monaco presenterar Volland
Monaco köper anfallaren Kevin Volland från Bayer Leverkusen. 28-åringen har skrivit på ett fyraårskontrakt med Ligue 1-klubben.
(Monaco)

Ndombélé på väg från Tottenham
Spurs tränare Mourinho vill sälja Tanguy Ndombélé och hoppas få 54 miljoner pund för mittfältaren. Mourinho tror enligt uppgifter inte att fransmannen är bra nog för att ta en plats i Premier League-laget.
(Daily Mail)

Rennes vill ha Areola
Rennes målvakt Édouard Mendy kan vara på väg bort från klubben. Bland annat Chelsea har visat intresse för 28-åringen. Rennes har ögonen på Alphonse Areola, som kan ersätta om Mendy lämnar. Areola, som ägs av PSG, var utlånad till Real Madrid under förra säsongen.
(L'Equipe)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-02 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans