Sillysvepet: West Ham budar på Paqueta – Linnér bryter med Arminia Bielefeld

Sillysvepet: West Ham budar på Paqueta – Linnér bryter med Arminia Bielefeld

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:15)

West Ham budar på Paqueta
Lyons eftertraktade mittfältare har placerats i flera klubbar under sommaren. Nu ska spelarens representanter befinna sig i London efter att West Ham lagt ett bud på 40 miljoner euro.
(Sky Sports) 

Officiellt: Linnér bryter med Arminia Bielefeld
Målvakten bekräftar själv i en intervju med Fotbollskanalen att han har valt att gå skilda vägar med den tyska 2.bundesliga-klubben.
(Fotbollskanalen)

Fortsatta förhandlingar om Ziyech
Ajax har hög prioritet på att få in Hakim Ziyech nu när man väntar på ett nytt bud från Manchester United för Antony.
(Fabrizio Romano) 

Aurier nästa man till Nottingham?
Forest ska vara i förhandlingar med högerbacken Serge Aurier om en övergång. Ivorianien skulle i så fall ansluta gratis då han varit klubblös sedan 1 juli.
(Football Transfer News) 

Winks aktuell för Roma
Mittfältaren ingår inte längre i Antonio Contes planer och ser ut att lämna Spurs i sommar. 26-åringen ska ha blivit erbjuden till Roma som jagar mittfältare efter att Wijnaldum dragit på sig en långtidsskada. Det handlar i så fall om ett lån med en köpoption inbakad.
(Nicolo Schira) 

Aston Villa visar intresse för Diallo
PSG:s Abdou Diallo är ute efter att söka sig bort från Paris i hopp om mer speltid. Flera Premier League-klubbar har sedan tidigare visat intresse för försvararen. Senast i raden ska vara Aston Villa som är på jakt efter en ny mittback sedan deras sommarvärvning Diego Carlos åkt på en långtidsskada.
(Le Parisien) 

Officiellt: Strootman klar för Genoa
Mittfältaren Kevin Strootman lämnar Marseille och har kritat på för klubben han tillhörde under 2021.
(Genoa Twitter) 

Leipzig in i racet om Chalobah
Tyskarna är ute efter en ny försvarare då laget sett allt annat än bra ut defensivt i säsongsinledning plus att Lukas Klostermann nyss gått sönder. Engelsk media menar nu att Leipzig ska överväga att låna in Chelsea-försvararen. 23-åringen har sedan tidigare ryktats till Milan, Roma och Tottenham.
(Standard) 

Zirkzee jagas av flera klubbar
Bayern Münchens anfallare Joshua Zirkzee är en jagad man. Club Brugge, Anderlecht, Bologna och Stuttgart ska alla vara ute efter 21-åringen signatur.
(Florian Plettenberg)

Alli flyger till Turkiet
Dele Alli väntas flyga till Turkiet i kväll för att slutföra låne-övergången till Besiktas. Om allt går enligt planerna ska engelsmannen genomföra den obligatoriska läkarundersökningen i morgon, torsdag. 
(David Ornstein) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:25)

”Alexander Isak till Newcastle för rekordsumma”
Newcastle och Real Sociedad ska vara överens om en övergång värderad till 70 miljoner euro för den svenska anfallaren. Det blir den baskiska klubbens dyraste försäljning, och Newcastle dyraste köp, genom tiderna.
(El Diario Vasco och The Athletic)

”€100 miljoner för Antony”
Manchester United uppges ladda för ett jättebud på på Ajax-spelaren. Klubben och brassen ska redan vara överens om det personliga kontraktet. Memphis Depay intresserar United
Efter att Juventus-flytten inte ser ut att bli av kan Manchester United kliva in för att värva Barcelonas holländske anfallare.
(Marca och RMC Sport)

Napoli/PSG förhandlar om bytesaffär
Napoli har skickat representanter till Paris för affären som ska ta målvakten Keylor Navas till Napoli och mittfältaren Fabian Ruiz till de franska mästarna.
(Corriere dello Sport)

Chelsea har inte gett upp
Wesley Fofana kan fortfarande hamna i Chelsea. Klubben fortsätter att förhandla om en övergång för Leicesters mittback. Några förhandlingar med Man United och Maguire finns dock inte.
(Fabrizio Romano och Fabrizio Romano

Juventus eller Roma för Paredes?
Juventus fortsätter att ligga på för att värva PSG:s mittfältare Paredes. Efter Wijnaldums allvarliga skada utmanar nu även Roma om en signatur.
(GianlucaDiMarzio

Bailly på plats i Marseille
Försvararen Eric Bailly har landat för läkarundersökning och kontraktskrivande. Eliasson till Egypten?
Svenske yttern Niclas Eliasson (tidigare AIK och IFK Norrköping) ser ut att vara på väg bort från franska Nîmes. Klubben har tagit emot bud från en icke nämnd egyptisk klubb.
(Midi Libre

Milan vägrar att släppa Leao
Trots intresse från klubbar som Real Madrid och Chelsea tänker Milan inte lyssna på några erbjudanden för sin anfallare Rafael Leao.
(Ekrem Konur

Nottingham för Sidibé?
Nottingham fortsätter att jobba stenhårt på transfarknaden. Nu uppges man vara överens med kontraktslöse högerbacken Djibril Sidibé (tidigare Monaco) om ett kontrakt.
(FootMercato

Terrier förlänger med Rennes
En av Ligue 1:s stora utropstecken förra säsongen, Martin Terrier, har jagats av bland andra Newcastle. I dag har han förlängt kontraktet med Rennes till 2026.
(Stade Rennais

***
Alexander Isak på väg till Premier League

***

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Officiellt: Emerson klar för West Ham
Emerson Palmieri lämnar Chelsea och har skrivit på ett kontrakt för fyra år med ytterligare ett optionsår.
Barcelona i kontakt med Celta om Galán
Celta Vigos vänsterback Javi Galán finns på Barcelonas önskelista och nu uppges klubbarna föra diskussioner om en övergång. Den 27-årige spanjoren har en utköpsklausul på 18 miljoner euro i sitt nuvarande kontrakt.
(AS)

... och Barcelona vill göra byte med Dortmund
Barcelona vill byta sin högerback Sergiño Dest mot Dortmunds motsvarighet Thomas Meunier. Barcelona har tidigare lagt ett bud på belgaren som den tyska klubben tackat nej till.
(Sport)

Detaljer skiljer Dele Alli från en övergång
Besiktas förhandlar med Everton om en övergång för Dele Alli till Turkiet. Premier League-klubbens manager Frank Lampard bekräftar att förhandlingar pågår om 26-åringen och att klubbarna kommit en bra bit på väg.
(Liverpool Echo)

Officiellt: Santi Mina till Saudiarbien
Celta Vigos anfallare är i blåsväder och är dömd för sexuella övergrepp (men han har överklagat domen). Nu lånas 26-åringen ut från den spanska klubben till Al Shabab FC.
(Celta Vigo)

Möte om Milik under onsdagen
Barak på väg till Fiorentina
Fiorentina och Hellas Verona har nått en muntlig överenskommelse om övergången för den tjeckiske mittfältaren Antonin Barak. Det handlar om ett lån med köpoption.
(Gianluca Di Marzio)

Herrera lämnar PSG
Mittfältaren Ander Herrera är på väg bort från PSG och Athletic Club ser ut att bli nästa klubb för den 33-årige spanska landslagsmittfältaren.
(L'Equipe)

... och Sunderland vill värva från PSG
PSG:s 19-årige mittfältare Edouard Michut finns på Sunderlands radar och man hoppas kunna locka talangen till Championship med löfte om att han ska få mycket speltid.
(Sunderland Echo)

West Ham vill låna Gallagher
Igår skrev vi om att Crystal Palace vill plocka in Chelseas Conor Gallagher. Även West Ham uppges vara intresserade av att låna den 22-årige mittfältaren.
(The Sun)

Hudson-Odoi på väg till Leverkusen
Forest värvar från Bordeaux
Anfallaren Hwang Ui-jo lämnar Bordeaux och är nära en övergång till Nottingham Forest. Den engelska klubben betalar fyra miljoner pund för sydkoreanen och uppges direkt låna ut 29-åringen till Olympiakos. 
(Daily Mail)

United dumpar försvarstrio?
Manchester United är redo att dumpa Aaron Wan-Bissaka, Phil Jones och Axel Tuanzebe innan transferfönstret stänger nästa vecka.
(Telegraph)

... och Bailly gör läkarundersökning i Marseille
Manchester Uniteds Eric Bailly väntas dyka upp på onsdag morgon i Marseille för genomföra läkarundersökning och skriva på kontraktet med Ligue 1-klubben.
(L'Equipe)

******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2022-08-24 19:20:00

Fler artiklar om SvenskaFans