Sillysvepet: Osäker framtid för både Paul Pogba och Jadon Sancho
Paul Pogba och Jadon Sancho kan bägge komma att byta klubbadress i sommar.

Sillysvepet: Osäker framtid för både Paul Pogba och Jadon Sancho

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är söndagens nyheter.

Mbappé stannar i PSG
Det har länge ryktats om att Kylian Mbappé ska vara på väg till Real Madrid i sommar. Det kommer antagligen inte hända på grund av det ekonomiska efterspelet orsakad av coronapandemin.
(AS)

Semedo till Juventus i bytesaffär?
Barcelona och Juventus uppges vara överens om en bytesaffär där försvarstalangen Nelson Semedo flyttar till Italien i utbyte mot att Miralem Pjanic och Mattia De Sciglio går åt andra hållet.
(Sport)

Pogba tillbaka till Juventus...
Juventus vill ha tillbaka sin forna stjärnspelare, Paul Pogba och är redo att betal 72 miljoner pund.
(Express)

...men inte om Zidane får bestämma
Real Madrid har också siktet inställt på fransmannen. Zidane har hela tiden velat ha 27-åringen i sitt lag. Då kanske han behöver agera i sommar innan det är för sent.
(Mundo Deportivo)

United jagar Sancho
Borussia Dortmunds stjärna Jadon Sancho kan spela i rött nästa säsong. Manchester Uniteds sportchef, Ed Woodward, är redo att lägga ett bud för att få diskutera ett kontrakt med stjärnan.
(Dailystar)

Det gör också Chelsea
Närmast att få Jadon Sanchos autograf på ett kontrakt är nog Chelsea i nuläget som behöver förstärka när Alvaro Morata lämnar. Londonklubben kan tänka sig att hosta upp 50 miljoner pund för Sancho.
(The Sun)

Flytt för Villakaptenen?
Aston VIllas kapten Jack Grealish kan lämna klubben. Manchester United är intresserade och har börjat göra efterforskningar om honom. Men Aston Villa vill ha 80 miljoner pund för 24-åringen.
(Sunday Express)

Nekat bud för Osayi-Samuel 
QPR har nekat Club Brugges bud på 3 miljoner pund för Bright Osayi-Samuel. Andra klubbar som är intresserade är West Ham och Norwich.
(Sky sports)

Fyra Premier Leagueklubbar ute efter Rashica
Efter att Liverpools intresse för Werder Bremens Milot Rashica svalnat står nu andra klubbar på led för att signa kosovos 23-årige anfallare. Framförallt har Aston Villa, Brighton, West Ham and Wolverhampton visat intresse.
(Sky sports)

Juventus och Chelsea i bytesaffär?
Juventus vill ha Jorginho, Chelsea vill ha Miralem Pjanic. Nu kan klubbarna komma att byta dessa två herrar med varandra.
(Sky sports)

60 procents chans att Zlatan väljer Hammarby
Italienska Gazzetta dello Sport siar om Zlatans framtid. ”Milan” 20 procent, ”Annan destination” 20 procent – och "Hammarby" 60 procent. Det skriver Fotbollskanalen i dag efter att Bolognas tränare Sinisa Mihajlovic uttalat sig att det finns en chans att Ibramhimovic hamnar i Bologna.
(Fotbollskanalen)

Arsenal jagar målvakt
Londonklubben är ute efter en målvakt och vill ha den brasilianska landslagsmålvakten Neto. Barcelona kan tänkas sälja och flera klubbar, bland annat Sevilla, Atletico Madrid, Real Betis och AC Milan, sägs vara intresserade av 30-åringen.
(Sunday express)

---------------
Lördagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-17 19:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans