Sillysvepet: Storklubbarna jagar stjärnan – Mbappé på väg till Liverpool?

Sillysvepet: Storklubbarna jagar stjärnan – Mbappé på väg till Liverpool?

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Flera klubbar ute efter Wolves-stjärnan
Juventus har anslutit sig till Real Madrid och Man United i jakten på Wolves-målgöraren Raul Jimenez. 
(Daily Mail)

Bytesdeal mellan Liverpool och PSG?
Sadio Mané skickas till PSG och Kylian Mbappé till Liverpool? Dessutom får Liverpool 200 miljoner pund för sin spelare. 
(Sun)

Inter vill ha Kyle Walker
Den italienska klubben sägs vara beredda att ta in den 30-årige högerbacken, till vardags i Man City.
(Sun)

Stort intresse för Leon Bailey
Flera av Englands toppklubbar jagar Bayer Leverkusen-spelaren. Man City, Chelsea och Man United vill ha jamaicanen i laget nästa säsong.
(Daily Mail)

Högt pris på Ansu Fati
Man United måste hosta fram en ansenlig summa om man ska få loss jättelöftet Ansu Fati i Barcelona. 17-åringen kostar 355 miljoner pund.
(Express)

Dragkamp om målvakten
Dean Henderson har imponerat hos Sheffield United där han är på lån och nu vill hans klubb, Man United, att han skriver nytt kontrakt med The Red Devils. Men Hendersons prestationer i målet har inte gått någon obemärkt förbi och Chelsea ser nu sin chans att ro hem honom till Stamford Bridge.
(Sun)

Ingen framtid för Dani Ceballos i Real Madrid?
Spanjoren kommer att stanna kvar i Arsenal under resten av säsongen men om han återvänder till Los Blancos efter det råder det stor osäkerhet kring. Om Zidane fortsatt tränar Real Madrid nästa säsong lär inte Ceballos ingå i truppen.
(Marca)

PL-klubbarna intresserade av Franck Kessie
Både Everton och Newcastle har signalerat intresse för ivorianen Kessie som håller till i italienska Milan. Utgångspriset är minst 25 miljoner euro för spelaren. 
(Football-Italia)

”Inget nytt kontrakt för Hart”
Tiden i Burnley ser ut att lida mot sitt slut för Joe Hart, som inte kommer få sitt utgående kontrakt förlängt. Den 33-årige före detta landslagsmålvakten fortsätter därmed ha det tungt i sin karriär.
(BBC)
 
Boateng stannar i München?
Sedan Hans-Dieter Flick tog över som tränare för Bayern München har Jerome Boateng höjt sig avsevärt och nu kan mittbackens kontrakt förlängas, som löper ut nästa sommar.
(Bild)
 
Kruse kan återvända hem
Kontraktet med Fenerbache är rivet och nu kan en återkomst till Werder Bremen vara aktuellt för Max Kruse. Anfallaren lämnade klubben för ett år sedan, men vantrivdes i Turkiet och kopplas nu samman med en comeback förutsatt att man lyckas undvika en degradering.
(Sky Sports)
 
20 miljoner euro för stjärnan
Marseille är i behov av att förbättra sin ekonomi och en snabb lösning på deras problem kan vara att sälja Florian Thauvin, som missade i princip hela förra säsongen på grund av skador. 20 miljoner euro väntas den franska klubben begära för sin stjärna.
(L’Equipe)

*** *** ***

LÖRDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-06-21 18:20:00

Fler artiklar om SvenskaFans