Sillysvepet: Quaison redo för större uppgifter

Sillysvepet: Quaison redo för större uppgifter

Vi har samlat de senaste nyheterna och ryktena som florerar kring sommarens övergångsfönster. Här är vad söndagen har att bjuda på.

Quaison redo för nya äventyr
Mainz-anfallaren och Sveriges landslagsspelare imponerande under säsongen som gick och blev bäste målskytt i Mainz med sina 13 fullträffar. Nu säger 26-åringen till SVT Sport att han är redo för större uppgifter och flaggar därmed för en flytt ifrån Bundesliga-klubben.
(SVT Sport)

Chelsea säkra på att Havertz ansluter
Londonklubben har redan säkrat Timo Werner och nu är man övertygade om att Bayer Leverkusen-spelaren Kai Havertz blir näste spelare in i laget.
(Daily Mail)

Liverpool intresserat av backtalang från Schalke?
Det är den 20-årige försvararen Ozan Kabak som kan vara på gång till Premier League.
(Bild)

Messi vill se Bielsa ta över Barcelona
Argentinaren tog nyligen upp Leeds i finrummet och nu vill Barcelona-stjärnan Lionel Messi att han tar över som ny tränare i Barca.
(The Sun)

Crystal Palace fäster blicken vid Dyche
Roy Hodgsons dagar som Crystal Palace-tränare kan vara räknade och nu vill Londonlaget ta in Burnleys coach Sean Dyche till nästa säsong.
(Mirror)

Tottenham snor åt sig Callum Wilson?
Bournemouth-anfallaren tillika Englands landslagsspelare är på Spurs radar. The Cherries riskerar att åka ur Premier League och blir så fallet kan Tottenham värva honom för bara 10 miljoner pund.
(The Sun)

Inga bud har kommit på Koulibaly
Det har skrivits många rader om Napoli-backens framtid och flera klubbar har rapporterats gå efter honom. Men faktum är att inga bud har dykt upp på Napolis bord enligt sportdirektören.
(Goal)

Man United kapar övergång?
Napoli vill ha Gabriel Magalhaes från Lille och har redan lagt ett bud - nu blandar sig Man United in i leken och kan kapa övergången.
(Express)

Osimhens ersättare klar
Lilles anfallare Victor Osimhen ser ut att lämna för Napoli när som helst och nu ska den franska klubben ha gjort klart med Rangers colombian Alfredo Morelos som ersättare.
(Sky Sports)

Maddison blir Leicester trogen?
Man United har länge varit intresserade av den engelske landslagsmittfältaren men nu ser han ut att bli kvar i The Foxes. Maddison sägs ha skrivit under ett långtidskontrakt fram till 2025.
(Talksport)

Atlético säljer bara om utköpsklausulen betalas
Thomas Partey är på The Gunners önskelista men om Arsenal ska få loss honom måste hela utköpsklausulen på 45 miljoner pund betalas. 
(Express)

Man United håller ett öga på Oblak
Den slovenske burväktaren, till vardags i Atlético, är på många klubbars radar denna sommar. Chelsea har tidigare signalerat ett starkt intresse för målvakten men nu vill även Man United ha in honom då klubben sannolikt behöver hitta en ersättare till De Gea.
(The Sun)

Inter vill köpa loss Alexis
Chilenaren har varit på lån i klubben från Man United och nu vill Inter köpa loss honom permanent då hans lån går ut nästa månad.
(Mirror)

*** *** ***

LÖRDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-07-26 17:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans