Sillysvepet: Zlatans krav chockar Milan – Pochettino tar över Barcelona?

Sillysvepet: Zlatans krav chockar Milan – Pochettino tar över Barcelona?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Zlatans krav chockar Milan
För att Zlatan Ibrahimovic ska underteckna ett nytt avtal med AC Milan kräver han att få en skyhög lön – vilket fått Milan att lägga förhandlingarna på is.
(Gazzetta dello Sport)

Pochettino tar över Barcelona?
Quique Setiéns tid i Barcelona är förbi och en ny tränare ska ta över rodret. Spansk media menar på att Mauricio Pochettino är favorit som efterträdare.
 


”AIK nära Papagiannopoulos”
Krisande AIK måste agera under sommarens övergångsfönster och ser sannerligen också ut att göra så. Första spelaren som ryktas till klubben är Sokratis Papagiannopoulos.
(Expressen)
 
... även Rogic och Radulovic aktuella
Expressen verkar ha goda kontakter i AIK då man förutom Papagiannopoulos även avslöjar att Filip Rogic och den serbiske anfallaren Bojan Radulovic är på ingång.
(Expressen och Expressen)

Sørloth i samtal med Leipzig?
Crystal Palaces 24-årige anfallare Alexander Sørloth kan lämna permanent för en flytt till RB Leipzig. Enligt norska TV2 kommer norrmannen, som gjorde 24 mål under sin utlåning med Trabzonspor, skriva på för Bundesliga-klubben inom kort.
(TV2)
 
United vill värva från Atlético...
Nu när det verkar vara dött lopp gällande Jadon Sancho ska Manchester United ha ställt in sig på att försöka värva Saúl Níguez från Atlético Madrid.
(Daily Star)

... och från Monaco
Monaco-spelaren Benoit Badiashile uppges vara nära en flytt till England och Manchester United. 19-åringen värderas till omkring 30 miljoner euro. Även Chelsea och Bayer Leverkusen är intresserade av spelaren.
(Le10Sport)
 
Chelsea och Atlético i bytesaffär?
Förmodligen är det mest en dröm från Chelseas sida, men nu ryktas det om att den engelska huvudstadsklubben vill erbjuda Kepa plus pengar för Atlético Madrids Jan Oblak.
(Daily Star)
 
Newcastle hoppas på Smalling
Chris Smalling har fått ett uppsving under sin tid i Italien, men nu hoppas Newcastle kunna locka tillbaka honom till de brittiska öarna.
(Newcastle Chronicle)

Tottenham sugna på Quaison
Kommer Robin Quaison lämna Mainz i sommar? Kanske blir det i så fall till Tottenham då den engelska storklubben sägs ha siktat in sig på svensken.
(Bild)

Bournemouth accepterar bud
Den 22-årige målvakten Aaron Ramsdale ser ut att lämna nedflyttade Bournemouth. Detta sedan klubben accepterat ett bud från Sheffield United värderat till 18,5 miljoner pund.
(BBC)

Dortmund lånar från Real Madrid?
Några mer pengar är inte Dortmund villiga att spendera i sommar, men att låna går bra. Detta då man uppges vara väldigt nära att låna in Reinier från Real Madrid.
(Bild)

Havertz har framtiden klar för sig
Nu har Bayer Leverkusen gått ut och bekräftat att Kai Havertz kommer lämna klubben i sommar. Var han hamnar är ännu inte uttalat, men att han inte blir kvar i Leverkusen är i alla fall en sak som är säker.
(Kölner Stadt-Anzeiger)

McKennies övergång spricker
Det ser inte ut att bli någon flytt till Hertha Berlin för Weston McKennie. Huvudstadsklubben och Schalke 04 har nämligen inte lyckats komma överens om övergångssumman.
(Bild)

Napoli värvar från Ukraina?
Taison är en fartfylld brasse som de senaste snart åtta åren varit en av Shakhtar Donetsks bästa spelare. Nu kan han ta nästa steg i karriären genom att flytta till Napoli.
(Tuttomercatoweb)
 
Qatar i stället för Lazio?
Det som såg ut att vara klappat och klart kan nu gå i stöpet. I stället för att skriva på för Lazio funderar David Silva på en vända i Qatar.
(Corriere dello Sport

Triss i värvningar för Benfica
Benfica slår på stora trumman då man gjort klart med tre spelare samtidigt. Spelarna det handlar om är Jan Vertonghen, Luca Waldschmidt och Éverton.
Stoke nästa för Fletcher
Steven Fletcher har tidigare spelat för bland annat Marseille och Wolverhampton, men framöver är det Stoke City som gäller för den skotske anfallaren.
(Stokes hemsida)

”Terodde vill till Hamburg”
Skyttekungen Simon Terodde är trött på att nöta bänk i Köln och ska nu ha bestämt sig för att han vill fortsätta karriären i HSV. Det återstår dock att se om Hamburg-klubben har råd att köpa loss honom.
(Bild)

Nagatomo på Hannovers lista
Tidigare i somras fick Miiko Albornoz lämna Hannover 96. Nu ska en efterträdade hämtas in och det kan bli Yuto Nagatomo, med ett förflutet i Inter och Galatasaray.
(RedRevolution96

*** *** ***

Fredagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-15 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans