Sillysvepet: Duo klar för AS Roma

Sillysvepet: Duo klar för AS Roma

Söndagens nyheter.

(KVÄLLENS UPPGIFTER 20:45)

Paul Pogba klar för United
Ingen lär ha missat att fransmannen Paul Pogba är klar för Manchester United. Sommarens långa transfersaga är därmed över och bara en läkarundersökning återstår.
(Manchester United på SF)

Szczesny lånas ut till Roma – igen
Precis som förväntat så kommer den polska målvakten Wojciexh Szczesny att på nytt lånas ut till AS Roma i Serie A. Det har legat i luften ett tag och han är numer klar för Rom-klubben.
(Arsenal på SF)

… även Vermaelen är klar för Roma
Barcelonas mittback Thomas Vermaelen hade en kort sejour i den katalanska klubben. Redan efter två säsonger lämnar belgaren Barca för Roma.
(Romas officiella hemsida)

Willian går till Real Sociedad
Brassen Willian José var utlånad till succélaget Las Palmas ifjol. Till denna säsong har Real Sociedad värvat anfallaren på en fri transfer. Övergången blev klar tidigare idag.
(Real Sociedads officiella hemsida)

Milan jagar Fiorentina-spelare
Milan Badelj, med sitt passande förnamn, verkar intresserad av en flytt till San Siro inför säsongen. Milano-klubben har uttryckt sitt intresse för 27-åringen och han ryktas kosta omkring tio miljoner euro att lösa ut.
(Gazzetta)

Scott Sinclair klar – och målskytt
Tidigare idag blev Scott Sinclair officiellt klar för Celtic. Yttern hann knappt landa i Glasgow innan det var dags för premiär dock. I premiären gjorde han mål direkt. Prissumman slutade på 3.5 miljoner pund.
(Daily Mail)

Borja Bastón närmar sig Swansea
Ifjol gjorde Borja Bastón dundersuccé i Eibar. Nu verkar den 23-årige anfallaren lämna Spanien för spel med Premier League-klubben Swansea. Walesarna uppges betala omkring tolv miljoner pund för Bastón.
(AS)

Papy Djilobodji klar för Sunderland
Försvararen Djilobodji lyckades aldrig slå sig in i Chelseas trupp ifjol. Nu är senegalesen klar för Sunderland och blir därmed David Moyes första nyförvärv i klubben. 27-åringen kostar omkring åtta miljoner pund.
(Daily Mail)

*** *** ***

(FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER 10:20)

Man City vill ha Ter Stegen
Pep Guardiola söker efter en ersättare till Joe Hart och har vänt blickarna mot Barcelona. Ter Stegen är på britternas radar men han blir inte gratis att få loss. Runt 67 miljoner pund får engelsmännen hosta upp för keepern.
(Express)

Pogba läkarundersöks idag
Enligt uppgifter till Gazetta dello Sport kommer Paul Pogba läkarundersökas på söndagen. Fransmannen är i Manchester och nu är en övergång nära.
(GazettaWorld)

Leicester går efter Keane
Burnley-backen kan ha gjort sitt på Turf Moor. De nyblivna PL-mästarna Leicester är beredda att köpa mittbacken för 17 miljoner pund.
(Mirror)

Giggs tar över landslaget?
Hull City är desperata att få en ny tränare och som vi kunde rapportera igår är man ute efter Chris Coleman. Wales förbundskapten kan fyrdubbla sin lön på KC Stadium och lämnar han har nationen en ersättare. Sir Ryan Giggs kan ta över - som även han länkats samman med Hull-jobbet.
(Mirror)

Turkisk klubb vill ha rutinerad United-duo
Galatasaray spanar efter nya mittfältare. José Mourinho kommer nog rensa ut lite i truppen och två herrar som kan försvinna från Old Trafford är Bastian Schweinsteiger och Antonio Valencia. Den turkiska klubben Galatasaray sägs vara intresserad av båda spelarna.
(Star)

Stoke vill ha Berahino
WBA-anfallaren ryktas ständigt bort från klubben och är nu på väg att ta den korta resan över till Britannia Stadium. The Potters är ute efter den engelska anfallaren.
(StokeSentinel)

Zaha flyttar till Serie A?
Lazio uppges vara intresserade av att knyta till sig Crystal Palaces snabba yttermittfältare.
(HITC)

Mitrovic lämnar Magpies?
Rafa Benitez förtroende för den serbiska anfallaren har sjunkit. Nu är spanjoren redo att sälja sin striker som just nu tjänar av en fyra matcher lång avstängning.
(Mirror)

*** *** ***

LÖRDAGENS SVEP

SvenskaFans.com2016-08-07 20:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans