Sillysvepet: Montella tar över rodret i Milan

Sillysvepet: Montella tar över rodret i Milan

Tisdagens uppgifter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER 22:30

Montella tar över rodret i Milan
AC Milan meddelar under kvällen att man kommit överens med Sampdorias tränare Vincenzo Montella. Milan löser honom från hans nuvarande uppdrag i Samp och kontraktet löper inledningsvis över två år.
(AC Milan på Twitter)

Mario Gomez till Premier League?
West Hams tränare Slaven Bilic ser gärna Tysklands anfallare Mario Gomez nästa säsong, och uppges redan ha varit i kontakt med Fiorentina för att förhöra sig om speöarens tillgänglighet.
(GOAL)

Från Hammers till Gunners?
Arsenal håller ett vakande öga på West Hams Sam Byram och ser backen som en möjlig ersättare till Hector Bellerin.
(GOAL)

Nicolas Nkoulou till Lyon
Har under dagen genomgått den obligatoriska medincinska undersökningen och kommer med största sannolikhet att presenteras som Lyonspelare under onsdagen.
(L'Équipe)

Sam Allardyce på jakt i Spanien
Sunderland blickar söderut och sägs nu vara på jakt efter Sevilla mittfältare Vincente Iborra.
(Sky Sports)

Holländare till Reading
Championshiplaget Reading har knutit till sig den holländske mittfältaren Joey van den Berg som kritat på för två år. van den Berg, som representerat Heerenveen, anluter i början av juli.
(Reading på Twitter)
 

EXTRA UPPDATERING (19:30)

Marcus Antonsson klar för Leeds
Allsvenskans nuvarande skytteligaledare lämnar Kalmar FF för att pröva lyckan i Championship och Leeds. Anfallaren har skrivit på ett treårskontrakt med klubben som slutade på 13:e plats i Championship.
 

EXTRA UPPDATERING (16:45)

Officiellt: Unai Emery är ny PSG-tränare
Efter att Laurent Blanc lämnat sin post igår presenterade så PSG sin nye tränare under eftermiddagen. Det blev som väntat tidigare Sevilla-tränaren Unai Emery. Han har skrivit på i den franska huvudstaden för två år, med option på ytterligare ett år.


EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:30)

Sevilla har gjort klart med ny tränare
Jorge Sampaoli tar över den spanska klubben. Den tidigare chilenske förbundskaptenen har skrivit under ett tvåårskontrakt.
(Fotbollskanalen)

Jacob Rinne till KAA Gent?
Örebros succémålvakt är på väg till Belgien. Klubbens nuvarande målvakt Matz Sels är ryktas var nära en flytt till Newcastle och belgarna är däför angelägna om förstärkning på målvaktsposten. Och det ser ut som om Rinne är förstavalet. En affär mellan ÖSK och KAA Gent uppges vara nära.
(Fotbollstransfers)

EXTRA UPPDATERING (13:55)

Officiellt: Sadio Mané klar för Liverpool
Så var följetongen över. Senegalesen har kritat på ett femårskontrakt med klubben.
 
MORGONENS UPPGIFTER (08:50)
 
Ljajic närmar sig Torino
Torino jobbar vidare för att få över Adem Ljajic från Roma. Klubbarna är överens och Torino är hoppfulla om att övertyga serben.
(Gianluca Di Marzio)
 
Liverpool tar för lång tid på sig?
Liverpool troddes ligga i pole position för att få Piotr Zielinski, men förhandlingarna med Udinese ska ha dragit ut på tiden – och nu ger sig Napoli in i kampen igen.
(Gianluca Di Marzio)
 
Napoli går efter Candreva
Inter är sugna på Lazios Antonio Candreva – och får nu sällskap av Napoli. Ett bud på €22 miljoner, plus bonusar, har lagts, men Candreva ska föredra Inter.
(Gianluca Di Marzio)
 
… och Lazio siktar in sig på Thauvin
Lazio tar sikte på Florian Thauvin som ersättare för Antonio Candreva. Något bud har ännu inte kommit, men Lazio ska förbereda sig för ett lån med obligation att köpa honom för €12-13 miljoner.
(Gianluca Di Marzio)
 
Crystal Palace värvar från Marseille
Crystal Palace och Marseille är överens angående Michy Batshuayi. Belgaren kostar €38 miljoner. Crystal Palace hoppas även kunna ta in Steve Mandanda och Andros Townsend.
(Guardian)
 
… som ersätter med Gomis?
Bafetimbi Gomis attraherar Marseille, som ser honom som ersättare för Michy Batshuayi.
(L’Equipe)
 
MÅNDAGENS SILLY SEASON

SvenskaFans.com2016-06-28 22:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans