Sillysvepet: Nani på väg till Inter

Sillysvepet: Nani på väg till Inter

Tisdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:00)

Nani på väg till Inter
Inter och Nani påstås vara överens om ett treårskontrakt. Återstår för den italienska klubben att komma överens med Fenerbahce. Kring 8 miljoner euro kostar portugisen men Inter vill sänka siffran genom att skicka någon spelare åt andra hållet.
(Goal

Inget klart med Sane
I morse rapporterades att Leroy Sane var så gott som klar för Manchester City. Under eftermiddagen dementerade Schalke 04:s sportchef Christian Heidel: ”Inget har förändrats kring Leroy Sane”.
(Sky Sports)

40 miljoner euro för Marquinhos?
Enligt mediauppgifter har Barcelona lagt ett sista bud för att få över PSG-backen Marquinhos till Katalonien. Summan lär få Paris-klubben att tänka efter ordentligt, tror spanska Sport och …
(Le 10 Sport
 
”Larvigt dyrt” att värva Payet
t dyrt” att värva PayetDet meddelar fransmannens agent som även säger att ”han är glad i West Ham och det är klubbens förtjänst att han är där han är”. 75 miljoner euro är summan som cirkulerat för de som vill värva.
(Sky Sports

Stort intresse för Pellè
Italiens målskytt i EM-premiären är populär på transfermarknaden. Everton, West Ham och Besiktas är nya intressenter för Saints-anfallaren.
(Goal

Diskussioner om Morata imorgon
Real Madrid och Juventus ska träffas under onsdagen. Juventus vill behålla spelaren, men Real vill ha hela utköpsklausulen på 30 miljoner euro. Även Chelsea, PSG och Man United har visat intresse.
(Sky Sports

Varane vill ha mer speltid
Real Madrids franske mittback tänker på framtiden och vill ha mer speltid om han ska stanna i klubben. Enligt Marca ligger Mourinho och Manchester United och väntar på ett beslut för att eventuellt lägga ett bud.
(Marca

Leeds för Clotet
Pep Clotet Ruiz, med ett förflutet i MFF och HBK, blir assisterande tränare i Leeds.

******

EXTRA UPPDATERING (13:55)

Zlatan gör läkarundersökning efter EM
På eftermiddagen kom Sky Sports med uppgifterna att Zlatan Ibrahimovic ska genomföra en läkarundersökning hos Man United efter EM. Förhandlingarna mellan spelaren och klubben har dragit ut på tiden. Men både Ibrahimovic och Man United ska vara bekväma över situationen. "Ibra" förväntas skriva under ett avtal som sträcker sig över nästa säsong. Kontraktet ligger på bordet - redo att signas - om anfallaren klarar läkarundersökningen. Anledningen till att det tagit så lång tid i förhandlingarna är för att Zlatan väntar på att få plocka upp en lojalitetsbonus hos PSG. Läs mer här.
(Sky Sports)

MORGONENS UPPGIFTER (08:55)
 
Sane till City?
Schalke 04:s 20-årige ytter Leroy Sane är eftertraktat byte av toppklubbarna i Europa. Nu kommer uppgifter att planen för framtiden är klar och att han kommer att ansluta till Manchester City efter EM.
(Sport)
 
Laporte stannar i Bilbao
I går skrev vi om att Guardiola ville värva Athletic Bilbaos försvarare Aymeric Laporte, men nu har 22-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med den spanska klubben.
(Daily Mail)
 
Bielsa ska ge besked till Lazio
Den tidigare Marseille-tränaren Marcelo Bielsa ser ut att bli klar för Lazio under veckan. Den 60-årige argentinaren har ett kontraktserbjudande på två år som ligger redo.
(L’Equipe)

Officiellt: Teixeira lämnar Liverpool
Mittfältaren Joao Carlos Teixeira ger upp Liverpool och Premier League och vänder hemåt till FC Porto. 23-åringen har haft svårt att få speltid under sin tid hos Liverpool.
(FC Porto)

 
Leeds vill värva Sebastian Larsson
Sebastian Larsson har svårt att få speltid i Sunderland och länkas nu ihop med en flytt till Leeds i den engelska andraligan Championship.
(Chronicle Live)

Officiellt: Fem år för Pjanic i Juventus
Under måndagen blev Miralem Pjanic klar för Juventus. Kontraktet gäller i fem år och övergången från Roma kostade 32 miljoner euro.
(Juventus)

 
Löneförhöjning för Mahrez
Leicester gör allt de kan för att behålla anfallaren Riyad Mahrez och erbjuder nu 25-åringen en rejäl löneförhöjning.
(Daily Telegraph)
 
Från Valencia till West Ham
Mittfältaren Sofiane Feghouli lämnar Valencia och flyttar till West Ham. Den algeriske landslagsspelaren går på free transfer.
(L’Equipe)
 
Beslut om Mkhitaryan i veckan?
Dortmund kan komma att sälja Henrikh Mkhitaryan och besked om så blir fallet kan komma denna veckan, skriver engelsk press. Arsenal har nämnts som trolig destination för den armeniske mittfältaren.
(London Evening Standard)
 
Hamburger SV vill köpa Sissoko
Den franske mittfältaren Moussa Sissoko vill lämna Newcastle och nu har HSV lagt ett bud på 12 miljoner Euro på 26-åringen.
(L’Equipe)

******
Måndagens Sillysvep: Wenger på jakt efter Cavani

SvenskaFans.com2016-06-14 19:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans