Sillysvepet: Roma säkrar upp El Shaarawy

Sillysvepet: Roma säkrar upp El Shaarawy

Tisdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Real Madrid värvar hem Morata
Real Madrid låter meddela att man köper hem Alvaro Morata från Juventus. Den spanska klubben aktiverar återköpsklausulen i kontraktet.
(Real Madrid)
 
Barcelona vill skriva nytt med Neymar
Real Madrid, Manchester United och PSG sägs spana på Neymar, vilket har fått Barcelona till att snäppa upp sina försök att skriva nytt kontrakt med honom. Barcelona ska vara redo att höja hans lön från €10,5 miljoner till €15 miljoner.
(Marca)
 
Mascherano blir kvar – och förlänger
Javier Mascherano sades vara på väg till Juventus, men nu ser argentinaren ut att bli kvar i Barcelona – som dessutom skriver nytt kontrakt med honom.
(Marca)
 
Maxwell stannar i PSG
Maxwell satt på ett utgående kontrakt, men har nu bestämt sig för att krita på för ytterligare ett år i PSG.
(PSG på SvenskaFans)
 
Menez lämnar Milan
Jeremy Menez kommer förmodligen att tacka för sig i Milan, enligt agenten. Ligue 1 lyfts som alternativ.
(Football Italia)
 
Roma säkrar upp El Shaarawy
I januari lånade Roma in Stephan El Shaarawy från Milan – och nu har man gjort övergången permanent. Roma betalar €13 miljoner och 23-åringen kritade på ett fyraårskontrakt.
(Roma)

UPPDATERING (15:20)

IFK Norrköping värvar anfallare
Klockan 15:00 presenterade svenska mästarna David Moberg Karlsson. 22-åringen kommer från danska FC Nordsjälland. Innan dess har han tillhört Sunderland som värvade honom från IFK Göteborg under 2013. Kontraktet sträcker sig 3,5 år framåt.

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:30)

Morata värd 75 miljoner euro?

Real Madrid förväntas aktivera klausulen på drygt 30 miljoner euro för anfallaren som förra säsongen spelade i Juventus. Om man gör det kan den spanska klubben sälja honom vidare, för 75 miljoner euro. Det hävdar spanska…
(Marca

”Antonsson till Leeds”
Marcus Antonsson lämnar Kalmar FF och skriver på för engelska Leeds. Övergångssumman ligger på 20 miljoner kronor, en av KFF:s största försäljningar någonsin. Det skriver...
(FotbollDirekt

Lukaku lämnar bara för en storklubb
Belgarens nye agent Mino Raiola säger att för att värva Romelu Lukaku krävs något extra, efter det att Everton fyllt på klubbkassan. Stora pengar och en CL-klubb, kanske?
(Sky Sports

Besiktas vill värva Ospina
Men tycker att priset på omkring fyra miljoner euro är högt. Arsenal-målvakten spelar för tillfället Copa America med sitt Colombia.
(Talksport

... och Fenerbahce sugna på Rémy
Nye Chelsea-managerna Antonio Conté kan tänka sig att sälja Loïc Rémy och Fenerbahce förbereder ett bud på omkring 9 miljoner euro.
(Daily Express)

Weinzierl presenterad i Schalke 04
Klubben från Gelsenkirchen har haft presskonferens med sin nye manager.
 


Bielsa till Lazio – officiellt i dag?
Flera källor rapporterar att kontraktet är underskrivet och att Bielsa nu är på väg till Rom för att ta över Lazio till nästa säsong.
(Football Italia)

Napoli höjer budet på Lapadula
15 miljoner euro är man nu beredda att betala för Serie B-anfallaren från Pescara.
(Football Italia

*****

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)
 
Nytt bud på Deeney från Leicester
Leicester jagar Watfords anfallare Troy Deeney. Premier League-mästarna har redan försökt med två bud på 27-åringen, men Watford vill inte släppa sin lagkapten. Nu är ett nytt bud på drygt 380 miljoner kronor på bordet.
(Telegraph)

Conte vill ha italiensk duo
Chelseas nye manager Antonio Conte vill köpa Lazios ytter Antonio Candreva. Juventus back Leonardo Bonucci är också högt på önskelistan. Tillsammans kan Chelsea vara redo att betala ca 730 miljoner för duon.
(The Sun)
 
Mendy på plats i Leicester
Nice mittfältare Nampalys Mendy är på plats i Leicester för läkarundersökning och för att diskutera personliga villkor i sitt kontrakt med Premier League-mästarna.
(Leicester Mercury)
 
Liverpool lägger bud på Townsend
Newcastles Andros Townsend är intressant för Liverpool som är redo att lägga ett bud på den 24-årige landslagsmittfältaren. Townsend ska ha en utköpsklausul i sitt kontrakt på ca 130 miljoner kronor. Men även Manchester City är intresserade…
(Mirror och Telegraph)

Napoli vill ha mittfältare från Lyon
Den italienska klubben ska ha lagt ett bud på 227 miljoner kronor för att köpa loss 21-årige Corentin Tolisso från Lyon.
(L’Equipe)
 
Atlético intresserade av Aubameyang
Den spanska klubben jagar anfallare inför den kommande säsongen och har tagit kontakt med företrädare för Pierre-Emerick Aubameyang för att höra om Dortmunds 27-årige anfallare kan tänka sig ett klubbyte.
(AS)
 
Portos Aboubakar till Everton?
Everton förhandlar med Porto om anfallaren Vincent Aboubakar från Kamerun. 24-årigen ska kosta Premier League-klubben drygt 200 miljoner kronor.
(Daily Mail)

Arsenal in i jakten på Lukaku?
PSG och Chelsea vill värva Evertons belgiske anfallare Romelu Lukaku, men nu ger sig även Arsenal in i jakten. London-klubben verkar ha gett upp jakten på Vardy och tar nu sikte på Lukaku istället?
(TuttoMercatoWeb)

West Brom vill ha Moussa Sissoko
Franske mittfältaren Moussa Sissoko vill lämna Newcastle och West Bromwich Albion är intresserade av 26-åringen.
(Birmingham Mail)
 
******
Måndagens Sillysvep: ”Wanyama överens med Spurs”
SvenskaFans silly season-sida

SvenskaFans.com2016-06-21 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans