Sillysvepet: ”Coutinho mycket nära Chelsea”

Sillysvepet: ”Coutinho mycket nära Chelsea”

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

"Coutinho mycket nära Chelsea"
Barcelona-mittfältaren har varit utlånad till Bayern München under säsongen. Framtiden ligger dock inte i någon av klubbarna. Nu menar katalanska Sport att Barcelona och Chelsea är "mycket nära" en överenskommelse som skulle innebära en comeback i Premier League för den tidigare Liverpool-spelaren.
(Sport

United har inte råd med Kane
Den rådande krisen gör att Manchester United drar sig ur jakten på Harry Kane. Prislappen på omkring 150 miljoner pund är för hög just.
(Guardian

... och Mourinho har Raul Jimenez högst på listan
Om någon annan klubb ändå värvar Harry Kane i sommar vill Tottenhams portugisiske tränare ha in Raul Jimenez (Wolverhampton) som ersättare.
(Daily Star

... och Sancho är inte överens med United
Gårdagens uppgifter om att spelaren är överens med Manchster United stämmer inte. Förhandlingarna fortsätter och tysk media tror ändå att en flytt kan bli av – och att Dortmund vill ersätta honom med Ferran Torres (Valencia).
(Sky Sports Tyskland

Atlético vill förlänga med Partey
Arsenal vill locka över La Liga-lagets mittfältare Thomas Partey och kan tänka sig att betala uköpsklausulen på 50 miljoner euro. Nu tror dock spanjorerna att man kan få spelaren att skriva på ett nytt kontrakt i Madrid istället.
(Express

"PSG försökte värva Benzema"
Med flera anfallare på väg bort försökte Paris locka över Karim Benzema. Diskussionerna slutade dock med att fransmannen skrev på ett nytt, förlängt kontrakt med Real Madrid.
(Le 10 Sport

Atletico förhandlar inte om Sauls klausul
Saul Niguez kostar 150 miljoner euro, varken mer eller mindre. Trots Coronakrisen ändrar Atlético de Madrid inte på priset. Manchester United har tidigare uppgetts vara villiga att betala upp till 80 miljoner.
(Marca

Grus i maskineriet för "Telles till PSG"
PSG ser fortfarande vänsterbacken i Porto som en möjlig ersättare till Kurzawa, vars kontrakt går ut i sommar. Men en triangelaffär som är tänkt att ta Icardi (utlånad till PSG - tillhör Inter) till Juventus kan göra att Paris istället satsar på Juves Alex Sandro. Eller letar man i Milan istället?
(Le Parisien

... som kan satsa på Théo Hernandez
Ett annat alternativ till vänster i försvaret är Milans franske vänsterback Théo Hernandez, som har en lyckad säsong i Serie A bakom sig. Är checken tillräckligt stor tros Milano-klubben på med på att släppa sin spelare.
(Le 10 Sport

PSG vill också ha Hakimi
Meuniers framtid i PSG är fortsatt osäker så klubben letar även högerbackar. "PSG kliver in på scenen" körde Marca under förmiddagen och det handlade då om eftersökte Hachraf Hakimi, som är utlånad till Dortmund men tillhör Real Madrid.
(Marca

Lemar tilltalar Roma
Diego Simeone verkar inte helt nöjd med den vänsterfotade fransmannen. Roma tänker därför försöka få över honom i sommar och kan då få konkurrens från Arsenal eftersom även Arteta gillar Thomas Lemar.
(Mundo Deportivo

Torino närmar sig förlängningar?
Torino förhandlar med Lorenzo De Silvestri och Cristian Ansaldi om kontraktsförlängningar och rapporteras göra framsteg. Båda två har utgående kontrakt, men förlängningarna väntas bli officiella när spelet kan återupptas igen.
(Gianluca Di Marzio)
 
Karius vill bryta sitt låneavtal
Loris Karius vill bryta sitt låneavtal med Besiktas på grund av uteblivna löneutbetalningar.
(Mirror)

******

Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-21 18:10:00

Fler artiklar om SvenskaFans