Sillysvepet: Bayern överens med Upamecano – grönt ljus för Arthur till Juventus

Sillysvepet: Bayern överens med Upamecano – grönt ljus för Arthur till Juventus

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

"Bayern överens med Upamecano"
Leipzigs franske mittback Dayot Upamecano ser ut att lämna. Det kan bli München, men än återstår för klubbarna att komma överens och Bayern vill inte betala de 60 miljoner euro som Leipzig satt som pris.
(Bild)

Grönt ljus för Arthur till Juventus
Barcelona kan tänka sig att släppa Arthur och ger Turin-klubben tillstånd att förhandla med honom. Återstår att övertala Arthur själv, som uppges vilja stanna i Katalonien.
(Mundo Deportivo

"Utopin Neymar"
Vi får ännu ett besked om att Barcelona ger upp försöken att värva Neymar, för den här gången. "Att få över honom i sommar är praktiskt taget omöjligt.", säger en klubbrepresentant med hänvisning till den rådande coronakrisen. Lautaro från Inter är en enklare övergång att få till, menar man.
(L'Esportiu

Liverpool vill ha Osimhen – och Soumaré
Liverpool är i kontakt med representanter för Lille-anfallaren Victor Osimhen. Man gör även "ett allvarligt försök" att få loss centrale mittfältaren Soumaré, som i vintras blev osams med sin klubb, Lille, då han vägrade att flytta till Newcastle.
(Le 10 Sport

Zlatan väntas återvända till Milan 3 maj
För att hinna med två veckors karantän innan träningen med Milan drar igång den 18 maj så förväntas Zlatan Ibrahimovic vara tillbaka i Milano till helgen.
(Corriere dello Sport)

PSG vill ha Partey
Konkurrens för Arsenal, som tidigare kopplats ihop med Atlético-mittfältaren. Även PSG kan tänka sig att betala Thomas Parteys utköpsklausul på 50 miljoner euro.
(RMC Sport

"Öppnar dörren för Chelsea och Arsenal"
Lyons president Aulas söker inte aktivt, men kan tänka sig att sälja playmakern Houssem Aouar om rätt bud kommer. Någon av Londklubbarna kan nu slå till för omkring 50 miljoner euro, tror...
(Football London) https://www.football.london/chelsea-fc/transfer-news/lyon-chief-opens-door-chelsea-18153477

Pokerspel om Jadon Sancho
Dortmund känner ingen stress kring Jadon Sancho. Spelaren har kontrakt i två år till. "Vi känner oss helt lugna", säger BVB:s Michael Zorc om spelaren som kopplats ihop med Manchester United.
(Sport 1

"Inga förhandlingar med Özil"
Arsenal tvekar fortfarande att inleda diskussioner om nytt kontrakt med Özil. Det nuvarande går ut 2021 och Gunners kan tänkas göra sig av med honom för att minska lönevolymen i klubben.
(ESPN

West Ham kan sälja Rice
Just nu "cirklar" Manchester United, Chelsea och Arsenal runt Declan Rice. West Ham har ekonomiska problem och tros göra stora förändringar i spelartruppen under sommaren.
(The Sun

Bayern vill ha Lyons högerback Kalulu
Tyskarna fortsätter att sondera terrängen för en ny högerback. Sensast på listan hittar vi Lyons 19-åring Pierre Kalulu vars kontrakt med OL går ut till sommaren.
(Sport 1

Willian och Aubameyang möts på vägen?
Dagens långskott? Willians lönekrav ställer till det när Arsenal diskuterar kontrakt med Chelsea-brassen. Samtidigt uppges Arsenal-spelaren Aubemeyang erbjudas till Chelsea. 
(The Sun

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-28 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans