Sillysvepet: Wahlqvist tillbaka i Peking

Sillysvepet: Wahlqvist tillbaka i Peking

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Paris sista anhalten för Ronaldo?
Cristiano Ronaldo uppges vara missnöjd med den rådande situationen i Juventus och ska kunna tänka sig flytta till en sista klubb innan han avslutar karriären. PSG är föga överraskande intresserade och kan locka med Neymar och Mbappé som lekkamrater.
(France Football)

Rangers presenterar Roofe
Engelsmannen har skrivit på ett fyraårskontrakt med skottarna och kommer senast från Anderlecht.


Leverkusen nästa för Olsen
Romas målvakt Robin Olsen kan hamna i Bayer Leverkusen. Enligt italienska uppgifter pågår förhandlingar mellan klubbarna om svensken.
(Corriere dello Sport)

Chilwell blir rekorddyr för Chelsea
Ben Chilwell vill lämna Leicester för Chelsea, men det kommer att bli en dyr affär. London-klubben uppges få betala mer än 80 miljoner pund, vilket skulle göra 27-åringen till den dyraste försvarsspelaren någonsin.
(Daily Mirror)

Aubameyang vill återförenas med Dembélé
Pierre-Emerick Aubameyang och Arsenal uppges förhandla om ett nytt avtal. Samtidigt kommer det rykten om att 31-åringen vill att klubben ska värva in Ousmane Dembélé, som han spelade tillsammans med i Dortmund.
(Le10 Sport)

Officiellt: Jeremejeff presterad av Twente
Den holländska klubben lånar in svensken från Dynamo Dresden, men har en köpoption i avtalet.
Femårskontrakt för Sancho i United
Manchester United närmar sig värvningen av Dortmunds Jadon Sancho – nu ska ett femårsavtal snart vara förhandlat och klart.
(Sky Sports)

... och United avvaktar med Grealish?
Aston Villas Jack Grealish har ryktats vara på väg till Manchester United och intresset finns kvar. Dock vill United göra klart med värvningen av Jandon Sancho innan man försöker locka till sig 24-åringen.
(Daily Mail)

Gueye återvänder till England?
PSG ska vara villiga att sälja Idrissa Gueye redan efter ett år och en flytt tillbaka till England kan i så fall bli verklighet då Wolverhampton är intresserade av mittfältaren.
(Le10 Sport)

Crystal Palace redo att sälja stjärnan
Sedan över fem år tillbaka har Wilfried Zaha varit en del av Crystal Palace, men snart kan hans tid vara över i den engelska huvudstadsklubben. Palace ska nämligen vara beredda att lyssna på anbud på sin stjärna och intresse lär inte saknas. Dock kommer man inte släppa honom för under 30 miljoner pund.
(Sky Sports)

Stort intresse för McCarthy
Inte mindre än fyra klubbar hemmahörande i Premier League ska vara intresserade av att plocka in Crystal Palaces James McCarthy.
(90Min)

Talangen förlänger med Southampton
Under den gångna säsongen visade Jake Vokins framfötterna och för det belönas han nu med ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till och med 2024.
(Southamptons hemsida)

Kubo vill stanna i Spanien
Real Madrids 19-åring Takefusa Kubo har varit utlånad till Mallorca. Kommande säsong kan det bli spel i Villarreal för japanen, men även Celta, Granada och Osasuna har visat intresse. Det finns även intresse från Bayern München, men då talangen behöver speltid för att utvecklas känns ett mindre lag som en mer trolig destination.
(AS)

Casillas avslutar karriären
Den legendariske målvakten Iker Casillas, mest känd för sina många framgångsrika år i Real Madrid, har nu valt att lägga handskarna på hyllan 39 år gammal. Detta efter att ha spenderat fem år i Porto.
Officiellt: Wahlqvist återvänder hem
Det står nu klart att Linus Wahlqvist flyttar hem till Sverige och IFK Norrköping igen efter sin tvååriga sejour i Dynamo Dresden. 
(Norrköpings hemsida)

Balotelli kan hamna i Rumänien
Visst låter det som en stökig kombination? Mario Balotelli ryktas nu vara aktuell för en flytt till Rumänien och närmare bestämt CFR Cluj, som vill förstärka truppen med minst två profilstarka spelare.
(Look Sport)

Frankfurt och Hoffenheim byter spelare
Mijat Gacinovic flyttar till Hoffenheim och Steven Zuber till Eintracht Frankfurt. De båda klubbarna låter meddela att man nu genomfört den bytesaffär som det spekulerats om under den senaste tiden.
(Frankfurts hemsida)

Officiellt: Knoche klar för Union Berlin
Efter att tidigare i somras ha lämnat Wolfsburg kan vi nu konstatera att Robin Knoche fortsätter karriären hos ligakonkurrenten Union Berlin.
(Union Berlins hemsida)

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-04 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans