Sillysvepet: Carrick förlänger – priset på Lemos stiger

Sillysvepet: Carrick förlänger – priset på Lemos stiger

Torsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER 21:30

Romas Pjanic väljer Juve framför Barça
Den bosniske mittfältaren kommer inte att representera Barcelona nästa säsong, om man ska tro Sport. Pjanic är nära att skriva på för Juventus och prissumman sägs landa på ungefär 30 miljoner euro.
(Barcelona-red. på SvenskaFans.com)

Quique Sanchez Flores klar för nytt tränarjobb
Arbetslösheten blev inte långvarig för Quique Sanchez Flores. Spanjoren blev under torsdagen klar som tränare för La Liga-laget Espanyol. Ett kontrakt som sträcker sig över tre år.
(Watford-red. på SvenskaFans.com)

Carrick förlänger med United
Det har varit långt ifrån säkert att Michael Carrick skulle spela i Manchester United nästa år, men idag kan vi andas ut; den pålitlige trotjänaren blir kvar minst ett år till i klubben. 
(Man United på SvenskaFans.com)

Isco en del av Pogba-affären?
En rad olika källor uppger att Real Madrid är beredda att släppa Isco till Juventus som en del i försöken att knyta till sig Paul Pogba.
(Sky Sports)

Las Palmas trissar upp priset på Lemos
Canarias7 rapporterar att Las Palmas inte tänker släppa Lemos för mindre än 30 miljoner euro, vilket är den summa hans utköpsklausul ligger på. Ö-lagets president Ramírez menar att de inte är en säljande klubb och inte har behov av att sälja.
(Barcelona-red. på SvenskaFans.com)

Sarabia snart klar för Sevilla
Sevilla har nått en principöverenskommelse med Getafe angående mittfältaren Pablo Sarabia. Det stundar ett 4-årskontrakt för den 24-årige spelaren så fort han genomgått de medicinska testerna. 
(Sky Sports)

Man U förbereder brittiskt transferrekord
Juventus har förklarat för Man United att om de vill knyta till sig Pogba får de ställa in sig på att hosta upp 100 miljoner Euro för att affären skall bli av. Om Man U går med på detta blir övergången den dyraste någonsin inom brittisk fotboll. 
(GOAL)
 

MORGONENS UPPGIFTER (08:45)
 
United kan köpa tillbaka Pogba – för rekordsumma
Mourinho och United vill ha Juventus mittfältare Paul Pogba. 23-åringen lämnade United för fyra år sedan och såldes för ca 10 miljoner. Nu kostar han ca 950 miljoner, om han ska lämna Juventus.
(Daily Mirror)
 
... men Real Madrid vill också vara med och lägga bud
Real Madrid har ögonen på Juventus Paul Pogba, som enligt spanska AS är en av Zidanes favoritspelare. Juventus är i sin tur intresserade av Isco and Kovacic, vilket kan öppna för en affär?
(AS)

Pjanic lämnar Roma för Juventus?
Den bosniska mittfältaren ska vara nära en övergång till de italienska mästarna. Ett lukrativt femårskontrakt ska ligga redo för Pjanic och Roma ska få ca 350 miljoner kronor i övergångssumma.
(Sky Sports Italia)

Vardy ersätts med Watfords Deeney?
Leicester räknar med att sälja Vardy, och ersättaren kan finnas i Watford. Telegraph skriver att Troy Deeney är intressant för engelska Premier League-mästarna.
(Telegraph)

”Diego Costa vill komma tillbaka”
Atlético de Madrids president Enrique Cerezo säger att Chelsea-anfallaren vill komma tillbaka till klubben han lämnade 2014. Klubben jagar anfallare, Costa vill till klubben, men det är ”komplicerat”, säger presidenten.
(Metro UK)
 
Belgiska kamrater kan locka Nainngolan till Chelsea
Romas mittfältare Radja Nainggolan överväger en flytt till Chelsea och han har redan pratat med Conte. De belgiska stjärnorna i klubben, Eden Hazard och Thibaut Courtois, jobbar enligt Daily Telegraph på att försöka locka över 28-åringen till London.
(Daily Telegraph)
 
Ny försvarare till Manchester United?
Efter värvningen av Eric Bailly är nu United ute efter ännu fler försvarare. Mourinho vill bygga om och bland namnen han är intresserad av nämns Raphael Varane, Aymeric Laporte och John Stones.
(Manchester Evening News)

… som kan släppa Darmian till Juventus
Den italienska landslagsmannen Matteo Darmian kan få en kort sejour i United. Mourinho ska enligt rykten vara intresserad av att sälja honom. Juventus ska vara intresserade av 26-åringen.
(Gazzetta dello Sport)
 
Lord Ofosuhene får åka hem
Falkenberg lånade in anfallaren från Inter Allies i Ghana i april. Nu får Lord Ofosuhene återvända efter ha blivit skadad och bara spelat tre matcher med klubben under första delen av allsvenskan.
(Hallands nyheter)
 
Newcastle letar erfaren anfallare
Manager Rafael Benitez vill köpa en eller flera anfallare – och vill ha en erfarna målskyttar. Ross McCormack (Fulham), Patrick Bamford (Chelsea) och Lee Tomlin (Bournemouth) nämns som intressanta för Newcastle.
(Newcastle Chronicle)

******
Onsdagens Sillysvep: Griezmann förlänger – City öppnar för United?

SvenskaFans.com2016-06-09 21:25:00

Fler artiklar om SvenskaFans