Sillysvepet: Zlatan tränar med Hammarby – förhandlingar om Couthinho

Sillysvepet: Zlatan tränar med Hammarby – förhandlingar om Couthinho

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är torsdagens nyheter.

Zlatan tränar med Hammarby
Expressen avslöjar att Zlatan Ibrahimovic tränat med Bajen under torsdagen. Uppgifter som inte minskar ryktena om att anfallaren kanske avslutar karriären i klubben han nu äger 25 procent av. Våren har han hittills spenderat i Milan.
(SportExpressen)

... som dementerar avtal med Amoo
Intresset för 17-årige Akinkunmi Amoo finns kvar, men Hammarby dementerar att det finns ett avtal. Jesper Jansson meddelar till Fotbollskanalen att man har ett "intentionsavtal med akademin" inte med spelaren, något som All Nigeria Soccer tidigare hävdat.
(All Nigeria Soccer och Fotbollskanalen

Förhandlingar om Couthinho
Chelsea och Barcelona sitter i diskussioner om en lånedeal för Coutinho, som spenderat våren på lån hos Bayern München.
(Sport)

Tolisso populär i England
Bayerns franske mittfältare Corentin Tolisso har ögonen på sig både från Arsenal och Man United. Det skriver Mirror som tror att "världsmästaren kan behöva en nystart".
(Mirror

Ny tränare i Hertha Berlin
Hertha har stått utan förstetränare sedan Jürgen Klinsmann lämnade med buller och bång. Nu ska Bruno Labbadia ta över och har skriva på ett tvåårskontrakt.
(Bild och Kicker)

Ranégie lägger av – startar podd
Knäproblemen gör att  Mathias Ranégie lägger skorna på hyllan efter en lång karriär. Nu blir det istället poddsnack med Bobbie Friberg Da Cruz.
(FotbollDirekt)

Cavanis mamma: "Det lutar åt Spanien"
Argentina, Uruguay, England... buden har varit många nu när Edinson Cavanis kontrakt med PSG går ut. Enligt anfallarens mamma föredrar han att gå till La Liga.
(L'Equipe)

West Ham och Everton jagar Aina
Ainas framfart i Torino gör att flera PL-klubbar vill värva honom. Han har ett förflutet i Chelsea och familjen finns redan i London. Blir det en flytt i sommar?
(Gazzetta dello Sport

Kalmar flyttar Stefan Larsson till a-laget
Stefan Larsson, som är en legendar i Kalmar, slutade med fotbollen för två år sedan och har sedan dess tränat klubbens U19-lag. Nu uppges han ta klivet upp till a-lagsorganisationen.
(Barometern)

Hart istället för Karius? 
Besiktas har Loris Karius på lån från Liverpool mellan stolparna. Nu funderar turkarna på att plocka in Joe Hart som hans ersättare.
(Fanatik)

Många alternativ för James
James Rodriguez kan bli en följetong i sommar. Ödegaard ser ut att stå högre på priolistan till nästa säsong, men intressenter efter Real Madrid saknas verkligen inte. Manchester United och Napoli kan läggas till listan nu.
(AS)

”Chelsea förhandlar med Rüdiger”
Londonklubben vill förlänga kontraktet med försvararen i åtminstone tre år till.
(Sky Sports)

Napoli letar i Premier League
Italienarna förbereder sig för att tappa Callejon och har fått upp ögonen för West Hams ytter Felipe Anderson.
(Corriere dello Sport)

******

Onsdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-09 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans