Sillysvepet: Fritt fram för Camavinga – Inter in i jakten på Pogba

Sillysvepet: Fritt fram för Camavinga – Inter in i jakten på Pogba

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Fritt fram för Camavinga
Rennes uppges ha satt en prislapp på 50 miljoner euro för supertalangen Eduardo Camavinga. Real Madrid sägs vara närmast att knyta till sig den 17-årige centrala mittfältaren från Rennes. Detta om vi ska tro Marca. AS varnar för att Juventus kan ha fördelen och att PSG lurar i bakgrunden.
(MarcaAS och SvenskaFans)

Inter Miami vill ha James Rodriguez
James letar ny klubb. Nu kommer uppgifter om att David Beckham vill ha honom till sin nystartade MLS-klubb. Beckham uppges ha goda relationer med Real Madrid som kan tänka sig att sälja spelaren, istället för att släppa honom gratis nästa sommar.
(Goal)

Vertonghen vill tillhöra ”en ambitiös klubb”
Tottenham-försvararen förnekar att han skrivit på ett nytt kontrakt med sin klubb, vilket öppnar för en fri transfer till Inter. Tror...
(Football Italia)

Inter in i jakten på Pogba
Real Madrid, Juventus eller PSG? Det kan istället bli Inter för den franske mittfältaren Paul Pogba. Tiden talar för tränaren Conte & co. Det tror Turin-tidningen...
(Tuttosport

Inter vill förlänga med Lautaro
Milano-klubben har gjort ett andra försök att förlänga med sin anfallare. Detta för att höja priset, tror Sport, när Barcelona går på en förnyad offensiv för att få över Lautaro till La Liga.
(Sport

Leipzigs fransmän kan flytta
Det börjar brännas för Upamecano och Mukiele. Den förstnämnde har flera alternativi Premier League. Den mindre mediatiserade Nordi Mukiele sägs välja mellan Atlético, Tottenham och PSG.
(L'Equipe)

Officiellt: Amin Sarr skriver på för MFF
Den lovande anfallaren har skrivit ett A-lagskontrakt med Malmö som sträcker sig över två och ett halvt år.
(Malmö FF)

"Kom och se min magi"
Zlatan Ibrahimovic är kvar i Sverige och tränar vidare med Hammarby. Nu är det klart att träning med internmatcher på Tele2 Arena kommer att direktsändas av Discovery.

Everton och Leicester vill också ha Coutinho
Om Coutinhos framtid fortfarande finns i England så är det inte bara Chelsea som är på tapeten. Everton och Leicester jobbar också för att plocka in brassen, på lån med inköpsklausul.
(Sport

Dortmund vill behålla Jadon Sancho
Han har ryktats vara överens med Manchester United och kallats förlorad för Dortmund. "Vi behöver inte sälja honom under marknadsvärdet", hälsar Joachim Watzke och BVB väntas istället erbjuda honom ett nytt, lukrativt kontrakt för att stanna.
(Forbes)

Johansson tillbaka i Sverige
Jakob Johansson har fått tillåtelse av Rennes att resa hem. Kontraktet går ut 30 juni och mittfältaren skulle kunna börja träna med IFK Göteborg om två veckor, skriver...
(Aftonbladet)

Lihadji på väg till Lille
Lovande Marseille-anfallaren har länge stretat emot klubbens försök att skriva ett första proffskontrakt med honom. Nu ser Lille ut att knipa honom. Ett treårskontrakt ligger redo.
(L'Equipe

Felipe Melo vill locka Zlatan till Brasilien
Palmeiras-spelaren försöker locka över Zlatan till sin klubb och frestar med möjligheten att spela och vinna Copa Libertadores. "Jag har skickat ett meddelande till honom" säger Felipe Melo.
(AS)

******

Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-23 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans