Sillysvepet: Man United prioriterar Grealish – ”Ndombele funderar på Barcelona”

Sillysvepet: Man United prioriterar Grealish – ”Ndombele funderar på Barcelona”

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Övergång snart klar för Semedo?
Barcelona och Manchester City håller diskussion som ska föra Nelson Semedo till Premier League. Förhandlingarna går bra och Joao Cancelo uppges ingå i affären.
(Sport)

"Coutinho är en fantastisk spelare"
Det svänger. Barcelonas tränare Setién ser gärna att Coutinho blir kvar i klubben och kan komma att använda honom i en mer defensiv roll än tidigare. Lämnar han ändå är priset 100 miljoner euro.
(Mundo Deportivo)

Milan vill förlänga med Donnarumma
Milano-klubben vill behålla sin målvakt och ska enligt italiensk press ha arbetat fram ett förslag på kontraktsförlängning fram till 2022.
(Gazzetta dello Sport)

Prioriterar Grealish framför Maddison
Leicesters James Maddison tros bli kvar i sin klubb till sommaren och Manchester United kommer därför att lägga fokus på att få över Jack Grealish från Aston Villa.
(MEN)

Arthur vill inte flytta
Flyttrykten omger Barcelonas Arthur Melo, där bland annat Juventus har visat intresse för 23-åringen. Den spanska radiokanalen Cadena Ser citerar ett uttalande från brassen till pressen där det står att han är 100% koncentrerad på spel i Barcelona.
(Cadena Ser)

Flytt inte på Forsbergs agenda
Tyska Bild har en stor intervju med svenske Emil Forsberg. I intervjun tonar han ner snacket om en eventuell flytt ifrån Leipzig och säger att han det inte är en fråga. Forsberg har två år kvar på kontraktet med Bundesliga-klubben.
(Bild)

"Fekir stannar i Real Betis"
Fransmannen uppges ha bestämt sig. Därför kommer Milans och Arsenals försök att få loss den förre Lyon-spelaren inte att lyckas under sommaren. Det uppger...
(Marca

"Ndombele funderar på Barcelona"
Sky Sports plockar upp "Ndombele till Barcelona"-tråden och menar att en affär kan bli av. Tidigare ska La Liga-kluben ha erbjudit Umtiti och Semedo till Tottenham.
(Sky Sports

Dortmund vill ha Ansu Fati
Barcelona-talangen finns på Dortmunds önskelista och en affär kan bli verklighet om klubben säljer Jadon Sancho. Frågan är om Barça är redo att släppa 17-åringen?
(Sport)

Sané het – men Werner kommer inte
Snacket om att Leroy Sané snart hamnar i Bayern München fortsätter. Tyska medier rapporterar att City-spelaren blir hetare och hetare för Bundesliga-laget. Samtidigt skriver tidningen Bild av en eventuell värvning av Timo Werner inte är aktuell, vilket bild menar öppnar upp för Liverpool.
(Bild)

Officiellt: Hansi Flick förlänger med Bayern
München-tränaren är nu knuten till klubben till 2023.

Nzuzi Toko: "Vi diskuterar"
IFK Göteborg-spelarens kontrakt går ut om två månader. Själv vill han stanna och diskussioner pågår med sportchef Kennet Andersson.
(Fotbollskanalen)

"I Beckhams fotspår"
För att driva på förhandlingarna med Jadon Sancho erbjuder Manchester United honom klassiska nummer 7-tröjan, som blandat annat burits av David Beckham.
(Mirror)

*******
Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-30 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans