Sillysvepet: West Ham sugna på Nolito

Sillysvepet: West Ham sugna på Nolito

Söndagens Silly Season-nyheter.

KVÄLLENS SILLYUPPGIFTER (21:00)

Mahrez håller dörren öppen
Leicester-spelaren är smickrad över intresset från Arsenal, men har inte bestämt sig än. ”Jag kanske stannar, jag kanske lämnar…”
(Metro

West Ham sugna på Nolito
Hammers förbereder ett bud på drygt 10 miljoner euro för Celta Vigos ytter. Det rapportera engelsk media unders söndagen.
(Daily Star

Hysaj ett namn för Arsenal
Wenger tror sig kunna tappa Bellerin till Barcelona och letar en ersättare. Napolis Elseid Hysaj är spelaren man tittar på. Konkurrens finns från Chelsea och Manchester United.
(Daily Star

... och kanske även Ricardo Rodriguez?
Wolfsburgs vänsterback har en nyinlagd utköpsklausul i sitt kontrakt. Den ska ligga på kring 25 miljoner euro hävdar Sky Sports. För mycket för Arsenal?
(Sky Sports

Liverpool budar på polsk mittfältare
Enligt Sky Sports har Liverpool lagt ett bud på omkring 13 miljoner euro för Udineses polske landslagsmittfältare Zielinski.
(Guardian

Guerreiro snart i Dortmund
Senast måndag lär Dortmund presentera sitt nyförvärv Raphael Guerreiro som då kommer från Lorient för omkring 12 miljoner euro.
(Le 10 Sport

*****

MORGONENS SILLYUPPGIFTER (09:00)

Transferrekord för Aubameyang?
Manchester City är intresserade av Borussia Dortmunds målgörare. Men då får klubben slanta upp. Skulle det bli aktuellt med en övergång rapporteras summan landa på 65 miljoner pund. Något som slår alla transferrekord i brittisk fotboll.
(Mirror) 

Kanté fortsätter locka intresse
Skriverierna om Kantés fortsatta karriär fortsätter. Nu uppges Manchester United vilja knyta till sig den franska landslagsmittfälten. 22 miljoner pund är priset det spekuleras om.
(Mirror)

Valencia vill spela i La Liga
I en intervju med spanska Marca uttrycker West Ham-spelaren Enner Valencia sin passion för den spanska ligan. "Jag skulle älska att spela i La Liga. Jag tittar mycket på ligan och tror att jag kan spela där." Det återstår att se om anfallaren hamnar där i höst. Ju nu ligger fokus på Ecuador i Copa America.
(Marca)

Lukaku till Juventus?
Efter två säsonger på Goodison Park kan äventyret i Everton ta slut. Belgaren har öst in mål för klubben och inte helt oväntat har anfallaren dragit på sig klubbarnas intresse. Juventus har en "hemlig plan" för spelaren.
(Tribal Football)

Dmytro Chygrynskiy till AEK
Den ukrainska mittbacken ansluter till den grekiska klubben.
(Grekland-red på SF)

Pellegrini tar över Milan?
Chilenaren som senast styrt Man City kan vara på väg till Italien. Milan är intresserade av den 64-årige tränaren som vid ett avtal med klubben kan tjäna en årslön på 4,7 miljoner euro.
(Mirror)

*** *** ***

LÖRDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2016-06-12 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans