Sillysvepet: Inter hoppas fortfarande på Vidal

Sillysvepet: Inter hoppas fortfarande på Vidal

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Real kan bli utan värvningar
Trots en del rykten om spelare som Eduardo Camavinga och Kai Havertz förutspår spanska Marca att Real Madrid kan bli helt utan nya tillskott den här sommaren. En av anledningarna är att man redan har en stor och bred trupp.
(Marca)

Milan går för portugisisk talang
Den blott 18-årige portugisen Tomás Araújo står på AC Milans radar. Den lovande försvararen spelar för närvarande i Benficas U19-lag där han är lagkapten, vilket han också är i Portugals U19-landslag.
(Calciomercato)

Barcelona riskerar att förlora Lautaro…
Det står ganska still för FC Barcelona i deras jakt på Inters Lautaro Martínez. Risken finns, enligt de senaste ryktena, att man därför kan gå miste om anfallaren. Andra klubbar, däribland Manchester United, har insett att de kan börja buda på argentinaren.
(Marca)

… men kan förlänga med duo
Både Lionel Messi och Marc-André ter Stegen förväntas förlänga sina kontrakt med den katalanska storklubben inom kort. Messis kontrakt går ut om ett år medan ter Stegens sträcker sig till 2022. Kontraktsförhandlingar kan också gälla Nélson Semedo och Ansu Fati framöver.
(Mundo Deportivo)

Celtic vill knyta åt sig Èdouard
En del klubbar, primärt Leicester City, har försökt locka till sig anfallaren Odsonne Èdouard. Celtic gör nu ett försök att hålla kvar 22-åringen i klubben genom att erbjuda honom ett nytt kontrakt.
(Daily Record)

Traoré istället för Werner?
Igår skrev vi att Liverpool inte gett upp jakten om Timo Werner, men dagens rykten gör gällande att Liverpool redan sett tysken som förlorad och tittar därför på andra alternativ. Främst tittar man på Wolverhamptons Adama Traoré.
(Mirror)

Inter hoppas fortfarande på Vidal
Det har tidigare ryktats om att Inter gör allt i sin makt för att locka över Brescias Sandro Tonali i sommar. Detta utesluter emellertid inte att man också vill värva chilenaren Arturo Vidal som man tidigare kopplats ihop med. Inter hoppas att båda mittfältarna ansluter.
(Calciomercato)

United kan låna ut James...
Daniel James har fått en del speltid i Manchester United under säsongen men inför den kommande kan han lånas ut. United hoppas först kunna förlänga kontraktet med 22-åringen och sedan låta han få chansen på annat håll.
(The Sun)

… och går för van de Beek
Manchester United har tidigare kopplats ihop med Ajax-mittfältaren Donny van de Beek och nu verkar intresset vara på uppgång igen. 23-åringen har också ryktats till Real Madrid men United uppges ha bäst chans.
(Times)

Storklubbar jagar Chiesa
Fiorentinas 22-årige Federico Chiesa ser ut att bli ett eftertraktat byte i sommar. Klubbar som Juventus, Inter, Chelsea och Manchester United jagar yttern som värderas till ungefär 45 miljoner pund.
(Daily Mail)

Amiens-spelare till Rennes?
Rennes ska få kvala in till Champions League i höst och siktar på att stärka truppen. Man har siktat in sig på Amiens-anfallaren Serhou Guirassy som kostar omkring 10 miljoner euro. En rad klubbar i England ryktas också vara intresserade av 24-åringen.
(Goal)

Mourinho vill ha Neves
Wolverhampton-stjärnan Rúben Neves ryktas vara högst upp på José Mourinhos önskelista. 23-åringen har dock ett kontrakt med Wolves till 2023 vilket gör att han inte lär vara överdrivet billig. Trots det vill Mourinho få sin landsman till Tottenham.
(Le10Sport)

Lyon-mittfältare på Barcelonas radar
Bruno Guimarães har bara spelat fem matcher för Lyon sedan han anslöt i januari men kan redan vara på väg bort. 22-åringen ryktas nämligen till Barcelona där han primärt ses som Sergio Busquets arvtagare.
(Don Balón)

David Silva till Qatar?
Det mesta tyder på att David Silva lämnar när Manchester City när hans kontrakt går ut i sommar. Någon ny klubbadress har inte presenterats för spanjoren men det ryktas nu om att han kan komma att hamna i den qatariska ligan då han erbjudits ett lukrativt erbjudande därifrån.
(Mirror)

Pedro kan gå till Valencia
Likt David Silva går Pedros kontrakt ut i sommar. Någon kontraktsförlängning med Chelsea lär det inte bli så 33-åringen söker nu en ny klubbadress. Tidigare har Juventus nämnts men enligt senaste rön är Valencia ett alternativ för spanjoren som i sådana fall ansluter på fri transfer.
(Daily Mail)

Spurs tar inte in Zaniolo
Förra året visade engelsmännen intresse för Roma-spelaren och har fortsatt gjort det under det här året. Men nu ser Londonklubben ut att tänka på andra alternativ istället. Prislappen på 62 miljoner pund är något man anser är för högt för den 20-årige mittfältaren.
(Daily Star)

*******

Lördagens Sillysvep

svenskafans.com2020-06-07 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans