Sillysvepet: Stjärnduons framtid i ropet – Ghoddos snart i England?

Sillysvepet: Stjärnduons framtid i ropet – Ghoddos snart i England?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

”City i pole position för Messi”
Brittisk media skriver att Manchester City kommer att ha första tjing gällande Lionel Messi ifall argentinaren väljer att lämna FC Barcelona. Messi uppges, efter CL-respasset, fundera över sin framtid.
(Mirror)

Inter drömmer också om Messi
Inters president Steven Zhang är tydligen ”besatt” av att få Lionel Messi till sin klubb. Inter ska vara redo att erbjuda i princip vad som helst för argentinarens namnteckning.
(Mundo Deportivo)

Barcelona redo att släppa Suárez
Stora förändringar är att vänta i Barcelona enligt de senaste uppgifterna. En av de första som kommer att lämna klubben är, enligt Mundo Deportivo, anfallaren Luis Suárez. Barca hoppas att Lautaro Martínez kliver in som Suárez ersättare.
(Mundo Deportivo)

Juventus kan sälja Dybala
På grund av coronavirusets påverkan på ekonomin överväger Juventus nu att sälja sin stjärna Paulo Dybala. Tidigare har Juventus inte varit intresserade av detta men det kan således bli verklighet. Både Manchester United och Tottenham skulle göra ett försök att värva argentinaren om de tillåts.
(Gazzetta dello Sport)

Liverpool vill inte betala Bayerns krav
Enligt vissa rapporter under söndagen har Thiago Alcantara bestämt sig för en flytt från Bayern München till Liverpool. Han ryktas även ha kommit överens med Liverpool om de personliga villkoren. Däremot står klubbarna en bit ifrån varandra då Liverpool tycker att Bayern kräver alldeles för mycket för en spelare som blir gratis om fem månader.
 

Foster till Chelsea?
En rad målvakter har kopplats ihop med Chelsea de senaste månaderna. Den senaste är Watfords 37-årige burväktare Ben Foster. Förutom Chelsea är även Everton intresserade av Foster.
(The Sun)

Leicester letar målvaktsersättare?
Kasper Schmeichel har kopplats ihop med både Chelsea och Manchester United i sommar. Eventuellt kanske dansken redan är nära en av klubbarna då Leicester verkar vara på jakt efter en ny målvakt. Man ska ha kontaktat Sevilla för att lösa Sergio Rico från sitt kontrakt.
(Mirror)

€40 miljoner för Allan
Atlético de Madrid hoppas att man kan locka över Napolis mittfältare Allan till den spanska huvudstaden innan säsongen drar igång. Brassen kostar omkring €40 miljoner. Även PSG är intresserade av 29-åringen.
(Marca)

Även Rennes jagar Boga
Det nya Champions League-laget Rennes försöker stärka truppen inför den kommande säsongen. Man utmanar nu både Marseille och Napoli om Sassuolos anfallare Jeremie Boga. Rennes uppges dock ligga sämst till i jakten på spelarens signatur.
(Le10Sport)

Henderson kräver startplats
Efter att ha imponerat i Sheffield United kräver nu Dean Henderson att vara Manchester Uniteds förstaval mellan stolparna inför säsongen. Målvakten är inte längre intresserad att lånas ut på nytt utan vill numer stanna i Manchester United.
(Daily Mail)

Udinese säljer till Lens
Seko Fofana ryktas vara i princip klar för Ligue 1-klubben Lens. Övergången kommer att kosta €10 miljoner och förväntas bli officiell inom kort.
(L’Equipe)

Ghoddos ny lagkamrat med Jansson?
Brentford ska vara nära att göra klart med den tidigare Östersund-spelaren Saman Ghoddos. Ghoddos, som haft en tung period bakom sig, skulle i sådana fall bli lagkamrat med Pontus Jansson – om han väljer att lämna Amiens.
(SportExpressen)

Lazaro snart i Mönchengladbach?
Mycket talar för att Valentino Lazaro snart är tillbaka i Tyskland. Den här gången blir det ett äventyr i Borussia Mönchengladbach.
(Rheinischen Post)
 
Officiellt: Chong klar för Werder Bremen
Efter att det tisslats och tasslats en del de senaste veckorna är det nu slutligen hugget i sten att Tahith Chong kommer spendera det kommande året hos Werder Bremen. Detta då han lånas ut från Manchester United.
(Werder Bremens hemsida)

*** *** ***

Lördagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-16 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans