Sillysvepet: Juventus ersätter Pogba med Matic?

MORGONENS UPPGIFTER (09:30)

Ljajic skriver under på måndag?
Adem Ljajic har kopplats samman med Torino en tid – och nu ser det ut som att övergången från Roma blir klar under måndagen, då han förväntas signera kontraktet. Även Iago Falque lämnar Roma för Torino.
(Gianluca Di Marzio)
 
”Higuain bad aldrig om att få lämna”
Arsenal och Juventus sägs jaga Gonzalo Higuain, men Napoli hävdar att argentinaren aldrig har bett om att få lämna och att Juve aldrig har hört sig för om honom.
(Football Italia)
 
Vad händer med Koscielny?
Arsenal vill behålla Laurent Koscielny, men diskussionerna om ett nytt kontrakt, värt £90 000 i veckan, har stannat upp. Det har fått Bayern München att öppna ögonen för försvararen med ett år kvar på kontraktet.
(Express)
 
Cuadrado stannar i Chelsea
Juan Cuadrado var på lån hos Juventus förra säsongen och det har ryktats om en permanent övergång. Men colombianen blir kvar i Chelsea enligt Antonio Conte.
(Express)
 
Koeman vill ha Bony
Everton och Manchester City har diskuterat ett köp av John Stones. Everton föredrar £50 miljoner, men Ronald Koeman kan tänka sig Wilfried Bony som en del av priset.
(Mirror)
 
Juventus ersätter Pogba med Matic?
Juventus har kontaktat Chelsea angående Nemanja Matic, men fick beskedet att han inte var tillgänglig förrän de visste om de själva skulle köpa en mittfältare. Efter värvningen av N’Golo Kanté hoppas Juventus nu kunna få loss Matic som Paul Pogbas ersättare.
(ESPN)
 
Liverpool vill behålla Flanagan
Jon Flanagan kopplas ihop med Celtic, men Liverpool ska inte ha något intresse av att sälja ytterbacken.
(Liverpool Echo)
 
LÖRDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2016-07-17 09:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans