Triumf i Frankfurt-Eintracht Frankfurt-Sporting (0-3)
Kungen!!

Det här såg jag inte komma. Hatten av till Ruben och grabbarna.

Efter 15 minuter hade Sporting bjudit Eintracht på två frilägen. Uppspelen var kaotiska och duon Morita/Ugarte såg väldigt skakiga ut på mitten. Tur då att Eintracht var direkt dåliga. Maken till svagt passningsspel har jag nog inte sett sedan MFF huserade i CL. I andra halvlek börjar Sporting kugga i. Ugarte lyfter sig enormt och kommer ner och möter i rätt lägen. Matchens stora stjärna är vår lille brittiske guldklimp. Marcus Edwards gör 1-0, och ligger bakom Trincãos 2-0 mål. Nuno Santos trycker in 3-0 och segern är klar. Första viktorian på tysk mark för Sporting! Frågan är bara, hur dåliga var Eintracht och hur bra var Sporting. Känns som att Marseille och Spurs båda hade kapitaliserat på Sportings bjudningar. Nåja, underbart med 3 poäng I CL-premiären. Tack Mister Amorim!!