Sillysvepet: Adriano snart en Laziale?

Sillysvepet: Adriano snart en Laziale?

Onsdagens nyheter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (22:45)

Adriano snart en Laziale
Barcelonas Adriano närmar sig en övergång till Lazio. Hans personliga detaljer är på plats så nu är det bara upp till klubbarna att komma överens.
(AS)

Balotelli fri att lämna
Jürgen Klopp är inte nöjd med Balotellis insatser sedan hans återkomst till Anfield. Såväl Sturridge, Origi, Benteke som Ings rankas högre av Klopp som nu vackert bett Balotelli att överväga sin framtid.
(Sky Sports)

Llorente till Premier League?
Everton har fått upp ögonen för anfallaren Fernando Llorente som haft svårt att ta plats i Sevillas startelva under säsongen som gick.
Llorente själv är såklart intresserad av att hitta ett lag där han kan räkna med mer speltid än vad som varit fallet i Sevilla.
(ESPN)

Lämnar Liverpool för Norwich
Liverpools Sergi Canos är nu fullständigt klar för Norwich. Den blott 19-årige Canos anslöt till Liverpool redan 2013, men nu är det alltså Carrow Road och Norwich som gäller framöver.
(Sky Sports)

Fulham nästa för Chelseas Kalas
Chelseas back Tomas Kalas prövar den här gången lyckan i Fulham. Kalas, som kom till Chelsea 2010, och som sedan tidigare varit utlånad till klubbar som Middlesbrough och Burnley, kommer att spela för Fulham under hela kommande säsong.
(Sky Sports

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:30)

”N’Golo Kanté till Chelsea”
Fransk media menar att Chelsea och Leicester är överens om en övergångssumma på 35 miljoner euro för PL-mästarnas mittfältare som väntas skriva ett femårskontrakt med Londonklubben.
(Le 10 Sport och Le Parisien

... eller stannar i Leicester
Sky Sports dementerar de franska påståendena och menar att Kanté har fått ett nytt kontraktsförslag från sin klubb och att mycket talar för att han stannar.
(Sky Sports

Griezmann nobbar PSG och stannar i Atlético
Fransmannens agent meddelar att det fanns ett bud från Paris, men att det är säkert att Antoine Griezmann blir kvar i Madrid-klubben.
(Marca

Keita Baldé Diao till Atlético?
Spelaren har ett minst sagt knepigt förhållande till sin klubb Lazio. Nu hävdar bland andra AS att Atlético blandar sig i jakten på spelaren som sägs kosta 22 miljoner euro. Tidigare har Sevilla, Monaco och Valencia visat intresse.
(AS

Officiellt: Lucas Digne till Barcelona
PSG:s vänsterback är nu klar och presenterad som Barcelonaspelare.


Officiellt: Skrtel klar för Fenerbahce
Liverpools mittback har klarat läkarundersökningen och skriver på för den turkiska klubben.
Farnerud vill tillbaka till VfB Stuttgart
Alexander Farnerud har kopplats ihop med AIK den senaste tiden. Till tyska Bild säger han dock att han gärna återvänder för att hjälpa Stuttgart, som åkt ner i 2. Bundesliga.
(Bild
 
Bacca ger besked på fredag

West Ham är intresserade och anfallaren har lovat besked innan helgen för att berätta om han vill flytta till London, eller inte. Atlético de Madrid lurar i bakgrunden.
(Gazzetta dello Sport

Giroud öppen för Napoli-flytt
Spelarens agent säger att Napoli är en fantastisk stad och att klubben spelar en attraktiv fotboll. Det är inte aktuellt ännu, men ”om han blir ombedd att lämna…”
(Sky Sports

Klopp uppmanar Balotelli att flytta
Konkurrensen kommer att bli hård i Liverpool och klubbens tyska manager har sagt åt Mario Balotelli att han bör flytta om han ska få speltid.
(Sky Sports

*****

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

John Stones vill till Manchester City
Han ville bort redan förra sommaren. Nu har Evertons mittback meddelat sin klubbledning att han vill spela för Guardiola. Affären kan bli klar inom en vecka och Everton väntas få över 60 miljoner euro för affären.
(Liverpool Echo

Pjaca till Juventus?
Den kroatiske landslagsmannen har placerats i många klubbar de senaste veckorna. Nu tror italiensk media att Juventus vunnit jakten. Spelaren påstås landa i Turin under dagen.
(Gazzetta dello Sport

Lucas Digne snart i Barcelona
PSG:s vänsterback, ulånad till Roma förra säsongen,  väntas inom kort flytta till Katalonien. Läkarundersökning väntas under torsdagen.
(Mundo Deportivo

Bony på väg till Galatasaray
Wilfried Bony ser ut att lämna Manchester City för att gå till turkiska ligan på lån.
(Sun

Leroy Sane har inte lämnat in transferbegäran
Hans klubb Schalke 04 kan bara tänka sig att sälja om spelaren själv begär det. Manchester City uppges villiga att lägga omkring 50 miljoner euro på spelaren.
(Daily Star

Mourinho lockar över Fabregas?
Chelseas spanske mittfältare ser inte ut att ingå i nye tränaren Contes planer. Mourinho i Man United är intresserad.
(Daily Mirror)

Juventus och Man United funderar på Sissoko
Moussa Sissoko är populär efter EM. Juventus vill ha mittfältaren om man tvingas sälja Paul Pogba. Manchester United har honom som plan B om… man inte lyckas värva Paul Pogba.
(Le 10 Sport

Allardyce har pratat med FA
Sam Allardyce ser ut att bli Englands nästa förbundskapten. Han träffade förbundet under tisdagen och samtalen påstås ha gått bra.
(Daily Mail)  

Andre Gomez är eftertraktad
Först Chelsea, nu har även Real Madrid gett sig in i jakten på Valencias mittfältare Andre Gomez.
(Fichajes

”Morgan de Sanctis till Monaco”
Kontraktet med Roma har löpt ut. Nu väntas målvakten bli uppbackning till Subasic i den franska ligan.
(L’Equipe
 
Hector till Premier League?
Kölns ytterback Jonas Hector sägs kosta 25 miljoner euro. Tottenham och Liverpool är intresserade efter tyskens lyckade EM-turnering.
(Bild

Marseille jagar Aston Villa-spelare
Ligue 1-klubben är intresserade av den colombianske mittfältaren som väntas kosta omkring 3 miljoner euro.
(Birmingham Mail

*****

Tisdagens Sillysvep: Willian stannar kvar på Stamford Bridge
 

SvenskaFans.com2016-07-13 22:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans